Ebru hanımın hastasıyım ben de... çok memnun kaldım bi kere gittim daha ama. İnşallah kendine gelir o ebe de işini yapacak düzgünce bide özel hastanede çalışıyor yani.. anneler hiç kıyamıyor demi ya benimki de ben olsam 3ünü de sezeryan doğururdum sen de normal doğurup napcan diyip duruyo bana
Arkadaşlar ben doktor ebru hanım ile normal doğum yapanlardanım, başka bir forumda da paylaştım ilk doğumumdu ve bebeğim 3970 gramdı neredeyse 4 kiloydu yaniçevremden biliyorum ki başka bir doktora denk gelseydim büyük bebek sezeryana alalım falan derdi kesin. Benim de ailem nolur nolmaz sezeryan mı olsan acaba dedi tabi, ilk doğum olunca başına ne gelceğini bilmiyosun tabi ama Rabb'ime şükürler olsun ki herşey çok güzeldi doktorum ebru hanım çok güzel bir doğum yaşattı bana. Cesaretlendirdi yapacağına eminim dedi ve de öyle oldu bir baktım ki doğuruvermişim .tabi doktorumun güven veren tarzı duruşu bilgisi ilgisi hep rahatlattı beni, binlerce kez teşekkürler
Doğuma giren ebe de çok önemli bence benim ki filiz ebeydi çok hanım işini bilen biri. ben normal doğum yapan arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine doktor ebru hanımı tercih ettim, önceden başka doktordaydım iyi ki değiştirmiştim o doktoru . Iyi ki ebru hanımı seçmişim diyorum şöyle bir geriye bakınca. Sezeryan olanlarıda biliyorum doktor Hanım'da, sanki ameliyat olmamışlar gibi vızır vızır geziyolardı maşallah, doktor iyi olduktan sonra gerisini dert etmemek lazım. Herkesin bebişleri sağlıkla doğsun inşallah arkadaşlar
Doktorumla ilgili tüm sorulara cevap verebilirim, yine söylüyorum ki tüm gebelere şiddetle tavsiyem Dr Ebru Yüce
Muberra ebe sayesinde 3 gün çektiğim sancı sonucu epidural sezeryan oldum. Onun bana yasattiklari tam bir faciaydi. Devlete gitseydim bu kadar ilgisiz ve azarlanmazdim. Hakkımı helal etmiyorum. Kesinlikle paramla rezil etti beni. 3 gün çektiğim sancilarda yanıma kar kaldı. Ebru hanımdan memnun kaldım ki Zaten sezeryan içın kendi geldiğinde ben artik bayilmak üzereydim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oooo cok üzüldüm canım yaherkesin tecrübesi kendine has oluyo tabi. neyse sağlıkla bebeğini kucağına almışşsın ne diyelim artık.
Yukarıda yazdım canım 3-4 ay önce dogum yaptı arkadasım bak ıstersen yazılanlara .. Nurten Hanım'a bende gittim doğumum orada olmayacak maddı sebepten ötürü .. Nurten hanımı cpk sevdim umarım memnun olursınUzun zamandır bu başlığa yazlmamış. Yakın zamanda Akropolde doğum yapan arkadaşlarımız varmı acaba? Özelliklede nurten hanımla. Ben ekim sonunda 25 Kasıma ancak randevu alabildim. İnşallah güzel olur herşey. Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.
Yukarıda yazdım canım 3-4 ay önce dogum yaptı arkadasım bak ıstersen yazılanlara .. Nurten Hanım'a bende gittim doğumum orada olmayacak maddı sebepten ötürü .. Nurten hanımı cpk sevdim umarım memnun olursın
Üç hafta once sordum canım . Bizimde muayene 50 tl . Doğumda normal sez farketmıyor 2500 tl .. Kaç hAftalıksın . Nurten hanımı cok sevdim ben umarım memnun kalırsınÇok Teşekkür ederim cevabınız için. Çok araştırdım doktor olayını inşallah güzel olur herşey.Bi gidip görsem biraz daha ferahlayacağım aslında bi türlü geçmedi 1 ay. Bana muayene ücreti 50 TL dediler telefonda, Doğum fiyatlarıda umarım aynıdır. Güncel fiyatlar hakkında bilgisi olanda yazarsa sevinirim.
Ben 12. haftadayım canım. Aslında şimdiden ısındım. İnşallah yüzyüzede aynı elektriği alırım. Çok Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, çok yardımcı oldun :)Üç hafta once sordum canım . Bizimde muayene 50 tl . Doğumda normal sez farketmıyor 2500 tl .. Kaç hAftalıksın . Nurten hanımı cok sevdim ben umarım memnun kalırsın
Ben doğumumu çok muhtemelen Nurten hanımda yapacağım. Ocak ayında inşallah. Size yazarım. İlk doğumum orda olmuştu memnun kalmıştım. Umarım yine iyi geçer.
Ben aradımda 70 TL dediler muayene ücretine, doğum paketleride 2,500TL imiş..Çok Teşekkür ederim cevabınız için. Çok araştırdım doktor olayını inşallah güzel olur herşey.Bi gidip görsem biraz daha ferahlayacağım aslında bi türlü geçmedi 1 ay. Bana muayene ücreti 50 TL dediler telefonda, Doğum fiyatlarıda umarım aynıdır. Güncel fiyatlar hakkında bilgisi olanda yazarsa sevinirim.
Ben aradımda 70 TL dediler muayene ücretine, doğum paketleride 2,500TL imiş..
Merhaba arkadaslar .. 17 Aralık'ta kuzumu kucağıma aldım. .. Dıgumun turgut Özal'da oldu normal dogum olarak .. Cok cok memnun kaldım nette olumsuz yorumlarda vardı fakat ben cok memnun kaldım cok mutlu ayrıldım hastaneden .. Aklınızda bulunsun benc turgut Özal'da
Beşevler mi hoşdere mi? Ne kadar muayene ücretleri..Merhaba arkadaslar .. 17 Aralık'ta kuzumu kucağıma aldım. .. Dıgumun turgut Özal'da oldu normal dogum olarak .. Cok cok memnun kaldım nette olumsuz yorumlarda vardı fakat ben cok memnun kaldım cok mutlu ayrıldım hastaneden .. Aklınızda bulunsun benc turgut Özal'da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?