Ankara akropol hastanesinde doğum yapan varmı?

Arkadaşlar ben doktor ebru hanım ile normal doğum yapanlardanım, başka bir forumda da paylaştım ilk doğumumdu ve bebeğim 3970 gramdı neredeyse 4 kiloydu yani çevremden biliyorum ki başka bir doktora denk gelseydim büyük bebek sezeryana alalım falan derdi kesin. Benim de ailem nolur nolmaz sezeryan mı olsan acaba dedi tabi, ilk doğum olunca başına ne gelceğini bilmiyosun tabi ama Rabb'ime şükürler olsun ki herşey çok güzeldi doktorum ebru hanım çok güzel bir doğum yaşattı bana. Cesaretlendirdi yapacağına eminim dedi ve de öyle oldu bir baktım ki doğuruvermişim .tabi doktorumun güven veren tarzı duruşu bilgisi ilgisi hep rahatlattı beni, binlerce kez teşekkürler

Doğuma giren ebe de çok önemli bence benim ki filiz ebeydi çok hanım işini bilen biri. ben normal doğum yapan arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine doktor ebru hanımı tercih ettim, önceden başka doktordaydım iyi ki değiştirmiştim o doktoru . Iyi ki ebru hanımı seçmişim diyorum şöyle bir geriye bakınca. Sezeryan olanlarıda biliyorum doktor Hanım'da, sanki ameliyat olmamışlar gibi vızır vızır geziyolardı maşallah, doktor iyi olduktan sonra gerisini dert etmemek lazım. Herkesin bebişleri sağlıkla doğsun inşallah arkadaşlar
Doktorumla ilgili tüm sorulara cevap verebilirim, yine söylüyorum ki tüm gebelere şiddetle tavsiyem Dr Ebru Yüce

Ben de Ebru Hanım'a gidiyorum. Daha 1 kere gittim. çarşamba tekrar gideceğiz. Herşey oldukça iyiydi. Eşimle birlikte girdik ultrasona. Ultrason yapılan olan çok güzel düzenlenmişti. beğendim. ve bir cd verdi. Bebişimizin resmi, kalp atışlarının sesi ve videosu vardı. süreli kısa oldukca ama izlemesi keyifli.

bütün sorularıma ayrıntılı cevap verdi. soru listem hazırdı benim. tek tek sordum. tek tek açıkladı. bir ara şişkinliğim cok fazlaydı telefonla aradım akşam üstü (mecbur kalmıştım) yine oldukça yardımcı oldu. ben zaten mahcup mahcup aramıştım :))

çarşamba bakalım nasıl olacak. bebeğimizin kız mı erkek mi olduğunu da öğreneceğiz inşallah. o acıdan epey heyecanlıyım... bir de ben suda doğum çok istiyorum. ama ebru hanım önermedi

Rabbim hepimize kolay hamilelik, doğum ve hayırlı evlat nasip etsin :)

Canım önceden başka doktora gittim Demissin ya o nurten mi yoksa merak ettim ben ona gidiyorum da

Ben de Ebru hanım da sezeryan olup 2 saat sonra gezenlerdenim. Ki benim düzeltilmiş sata göre 40+5 orjinale göre 42 hafta olmuş bebek daha tam olarak aşağıya inmemişti. Normal doğumu çok istediğimi bildiği için önce suni sancı dedi bana ama o saatten sonra bebeğin kalp atışları da yavaşlayınca ben sezeryan istedim. Yakın yakına normal doğum yapan arkadaşlarım da oldu benden daha zor toparlandılar, hayırlısı nasılsa öyle olsun.

Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim evet Müberra biraz aksi bir mizaca sahip ama ben yapısının öyle olduğunu fark edince hiç aldırış etmedim. Bir de siz nasıl davranırsanız onlar da öyle davranıyor ister istemez. Hasta psikolojisiyl bizler de agresif olabiliyoruz bazen

oooo cok üzüldüm canım ya herkesin tecrübesi kendine has oluyo tabi. neyse sağlıkla bebeğini kucağına almışşsın ne diyelim artık.

oooo cok üzüldüm canım ya herkesin tecrübesi kendine has oluyo tabi. neyse sağlıkla bebeğini kucağına almışşsın ne diyelim artık.

Öyle tabi ama biraz ağız yoklayinca mimli olduğunu öğrendim zaten. Allahtan bebeğim sağlıkla kucağımda cok şükür

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaslar , daha öncede yazmıştım arkadasım yaklaşık 10 gün önce akropolde dogum yaptı Nurten hanımla.. Epidural Sezeryan oldu. Çok memnun ve mutlu ayrılmış 2 bebeği .. Ebeler , hemşireler , Nurten hanım cok ilgiliymiş . Kesinlikle tsvsıye etti bu arada 2500tl

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uzun zamandır bu başlığa yazlmamış. Yakın zamanda Akropolde doğum yapan arkadaşlarımız varmı acaba? Özelliklede nurten hanımla. Ben ekim sonunda 25 Kasıma ancak randevu alabildim. İnşallah güzel olur herşey. Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.

Yukarıda yazdım canım 3-4 ay önce dogum yaptı arkadasım bak ıstersen yazılanlara .. Nurten Hanım'a bende gittim doğumum orada olmayacak maddı sebepten ötürü .. Nurten hanımı cpk sevdim umarım memnun olursın

Çok Teşekkür ederim cevabınız için. Çok araştırdım doktor olayını inşallah güzel olur herşey.Bi gidip görsem biraz daha ferahlayacağım aslında bi türlü geçmedi 1 ay. Bana muayene ücreti 50 TL dediler telefonda, Doğum fiyatlarıda umarım aynıdır. Güncel fiyatlar hakkında bilgisi olanda yazarsa sevinirim.

Üç hafta once sordum canım . Bizimde muayene 50 tl . Doğumda normal sez farketmıyor 2500 tl .. Kaç hAftalıksın . Nurten hanımı cok sevdim ben umarım memnun kalırsın

Üç hafta once sordum canım . Bizimde muayene 50 tl . Doğumda normal sez farketmıyor 2500 tl .. Kaç hAftalıksın . Nurten hanımı cok sevdim ben umarım memnun kalırsın
Ben 12. haftadayım canım. Aslında şimdiden ısındım. İnşallah yüzyüzede aynı elektriği alırım. Çok Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, çok yardımcı oldun :)

Ben doğumumu çok muhtemelen Nurten hanımda yapacağım. Ocak ayında inşallah. Size yazarım. İlk doğumum orda olmuştu memnun kalmıştım. Umarım yine iyi geçer.

Çok Teşekkürler bende o zaman inşallah doğuma dahada yaklaşmış olurum daha da güzel olur. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Ben aradımda 70 TL dediler muayene ücretine, doğum paketleride 2,500TL imiş..

Merhaba arkadaslar .. 17 Aralık'ta kuzumu kucağıma aldım. .. Dıgumun turgut Özal'da oldu normal dogum olarak .. Cok cok memnun kaldım nette olumsuz yorumlarda vardı fakat ben cok memnun kaldım cok mutlu ayrıldım hastaneden .. Aklınızda bulunsun benc turgut Özal'da

cnm doktorun kimdi, bir de ne kadara mal oldu doğum?

Beşevler mi hoşdere mi? Ne kadar muayene ücretleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…