Ankara Anlaşması İle İngiltere'ye Gidenler Var mı ?

Keşke ben de gidebilsem ,eşim kabul etmiyor,hala umudu kalmış.onun umutları tükenene dek aa bitecek.
eyvah eyvah aralıktan sonra çok zorlanacak
ben eşimi 4 senedir ikna etmeye çalışıyorum yurtdışı için
bu pazar günü bi anda bi inme geldi heralde gidelim dedi ankara anlaşmasıyla
2 günde hemen araştırdık iyice giden çok arkadaşımız vardı başlattık süreci
umarım sizin eşe de iner o inme çok geç kalmadan

Geçen aylarda bir anlık olarak biz de düşünmüştük bunu. Çok özel olmayacaksa çalışıyor musunuz? Hangi sektörde bir iş amacıyla gidiyorsunuz

Bende birkaç gündür videoları izliyorum ama şuan başvuru için geç kalmış gibi hissediyorum yorumlar 31 aralığa kadar alınamayan vizeler için red geleceği yönünde vize çıkma surecide değişken sanırım en iyisi bir danismanlik firmasından bilgi almak ama ortalık dolandırıcı dolmuş hangisi gerçek bilmek çok zor Ankara'da bu işle ilgilenen yönlendirecek birisi varsa yada güvenilir bir danismanlik firmasi önerisi olan varsa alırım şurada durayım bende

Geçen aylarda bir anlık olarak biz de düşünmüştük bunu. Çok özel olmayacaksa çalışıyor musunuz? Hangi sektörde bir iş amacıyla gidiyorsunuz
eşimle ikimizde çalışıyoruz mühendisiz, iyi pozisyonlarımız ve gelirlerimiz var aslında. ama türkiyede 20 bin bile alsan alım gücü ortada.. bizde yaktık gemileri.. hiç değilse orda çocuk doğurma umudumuz var. ilk etapta ne iş olursa yaparız kafasındayız ama aynı süreçte kendi mesleklerimizi kovalayacağız tabi

ben geç olduğunu düşünmüyorum denemeye değer bence. görüştüğüm firmalarda kasım içinde mutlaka verelim içeriye belgenizi dedi bizde hızlıca okeyledik. referansı olan bi danışmanla ilerliyoruz. bi kaç gün içinde taşlar yerine oturur memnun kalırsak size de tavsiye ederim

Ay ne manâ acaba? Bırakın bu Suzanna Tamaro cümlelerini ya, çiçek gibi de yaşarlar gittiklerinde. Bu ülkeden bir halt olmayacak.

kendi alaninizda is bakin oncelikle derim oz aman, Londra is dolup tasiyor cogu alanda acik var. Ankara anlasmasi olmadan da gocebilirsiniz boylece.

kendi alaninizda is bakin oncelikle derim oz aman, Londra is dolup tasiyor cogu alanda acik var. Ankara anlasmasi olmadan da gocebilirsiniz boylece.
aylardır linkdn üzerinden ve internet sitelerinden günde nerdeyse 100 başvuru yapıyorum inanın bi tane bile dönüş alamadık. nerde hata yapıyoruz bilmiyorum. eşimin cvsi gayet başarılı hatta şuan çalıştığı firma bile londra merkezli bi firma ama asla dönüş yok

Firmanız ankaradami site kurallarına uygunsa isim paylaşabilirsiniz

Ben evlilik vizesi ile geldim ama yeni Ankara anlasmasi ile arkadasim geldi. 2500 tl avukata para vermisler herseylerini halletmis. Kendisi aşçı ve burada bir restorana ortakmis gibi gosterdi kendini. Baska gelen bir arkadasim kuaför acmak istedigi icin geldi. Diger bir arkadasim da ayakkabi ve canta sektöründe uzman.... hepsi tek seferde olumlu yanit aldi. Ne yapacaginizi avukatiniza anlattiginizda o is durumunuzu anlatan uzunca bir mektup yazacak. Merak ettiginiz sorulari yazabilirsiniz

Firmanız ankaradami site kurallarına uygunsa isim paylaşabilirsiniz
firma londrada faaliyet gösteren bir firma whatsapp ve mail üzerinden iletişimdeyiz. türk avukatlar var ekiplerinde onlarla çalışıyoruz. dediğim gibi daha 2 gün oldu şuan bizim kesin görüşün dememiz için çok erken. biraz ilerleyelim bi kaç güne isim paylaşırım mutlaka memnun kalırsak

Benim anlamadığım konu sahibi orada bir iş kuracağınız gerekçesiyle bu vizeyi vermiyorlar mı? Siz şimdi başvuruda bulunurken "İkimiz de mühendisiz, orada iş arayacağız." mı diyeceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…