kurları gören kaçıyor haliyleKavimler göçü başlamış hayırlı olsun
eyvah eyvah aralıktan sonra çok zorlanacakKeşke ben de gidebilsem ,eşim kabul etmiyor,hala umudu kalmış.onun umutları tükenene dek aa bitecek.
kesinlikle her geçen gün iyice umutlar tükeniyorHahahah insanların ülkeden umudu kalmadı. Keşke ben de gidebilsem
Gbp lazim , ingilterede usd eur gecmiyorIs kurup gidiliyorsa para lazım değil mi?hem de dolar,euro vs olarak
Geçen aylarda bir anlık olarak biz de düşünmüştük bunu. Çok özel olmayacaksa çalışıyor musunuz? Hangi sektörde bir iş amacıyla gidiyorsunuzKızlar Merhaba,
Benim eski eski konularımda linç yediğim yurtdışı sevdam şuan farklı bir boyuta geçti. Bazen hayata ve kararlarıma yetişemiyorum. Son noktada ciddi bir adımla ve eşiminde isteğiyle ankara anlaşması ile ingiltereye gitmeye karar verdik. dün akşam işlemlerimizi başlattık danışman desteği ile.
Aklımdaki soruların çoğuna cevap alarak bu yola girmiş olsam da sorular dertler bitmez elbette. Var mı aramızda yorumlarını paylaşacak birileri ?
Belki düşünen arkadaşlar varsa onlara da yol gösterici olabiliriz.
eşimle ikimizde çalışıyoruz mühendisiz, iyi pozisyonlarımız ve gelirlerimiz var aslında. ama türkiyede 20 bin bile alsan alım gücü ortada.. bizde yaktık gemileri.. hiç değilse orda çocuk doğurma umudumuz var. ilk etapta ne iş olursa yaparız kafasındayız ama aynı süreçte kendi mesleklerimizi kovalayacağız tabiGeçen aylarda bir anlık olarak biz de düşünmüştük bunu. Çok özel olmayacaksa çalışıyor musunuz? Hangi sektörde bir iş amacıyla gidiyorsunuz
ben geç olduğunu düşünmüyorum denemeye değer bence. görüştüğüm firmalarda kasım içinde mutlaka verelim içeriye belgenizi dedi bizde hızlıca okeyledik. referansı olan bi danışmanla ilerliyoruz. bi kaç gün içinde taşlar yerine oturur memnun kalırsak size de tavsiye ederimBende birkaç gündür videoları izliyorum ama şuan başvuru için geç kalmış gibi hissediyorum yorumlar 31 aralığa kadar alınamayan vizeler için red geleceği yönünde vize çıkma surecide değişken sanırım en iyisi bir danismanlik firmasından bilgi almak ama ortalık dolandırıcı dolmuş hangisi gerçek bilmek çok zor Ankara'da bu işle ilgilenen yönlendirecek birisi varsa yada güvenilir bir danismanlik firmasi önerisi olan varsa alırım şurada durayım bende
ilk etapta gerekiyor tabiki ayakta kalmak için iş bulana kadar, bi kaç aylık idare edecek bir bütçeIs kurup gidiliyorsa para lazım değil mi?hem de dolar,euro vs olarak
Konu sahibi kusura bakmayın.
Siz mutsuzsunuz,ne yapacağınızı nasıl yaşayacağınızı sizi tatmin edecek şeyleri bilmiyorsunuz.
Önce hayatınızı yoluna sokmalısınız sonra bu tarz radikal kararlar almalısınız.
Fizana da gitseniz aklınız yüreğiniz sizinle gelecek bunu unutmayın.
eşimle ikimizde çalışıyoruz mühendisiz, iyi pozisyonlarımız ve gelirlerimiz var aslında. ama türkiyede 20 bin bile alsan alım gücü ortada.. bizde yaktık gemileri.. hiç değilse orda çocuk doğurma umudumuz var. ilk etapta ne iş olursa yaparız kafasındayız ama aynı süreçte kendi mesleklerimizi kovalayacağız tabi
Anladım ben iş kurman gerekiyor deyince başka türlü anladimilk etapta gerekiyor tabiki ayakta kalmak için iş bulana kadar, bi kaç aylık idare edecek bir bütçe
aylardır linkdn üzerinden ve internet sitelerinden günde nerdeyse 100 başvuru yapıyorum inanın bi tane bile dönüş alamadık. nerde hata yapıyoruz bilmiyorum. eşimin cvsi gayet başarılı hatta şuan çalıştığı firma bile londra merkezli bi firma ama asla dönüş yokkendi alaninizda is bakin oncelikle derim oz aman, Londra is dolup tasiyor cogu alanda acik var. Ankara anlasmasi olmadan da gocebilirsiniz boylece.
Firmanız ankaradami site kurallarına uygunsa isim paylaşabilirsinizben geç olduğunu düşünmüyorum denemeye değer bence. görüştüğüm firmalarda kasım içinde mutlaka verelim içeriye belgenizi dedi bizde hızlıca okeyledik. referansı olan bi danışmanla ilerliyoruz. bi kaç gün içinde taşlar yerine oturur memnun kalırsak size de tavsiye ederim
aslında biraz kağıt üstünde iş kurma gibi bişi, bizim türk kafası işte nolacakAnladım ben iş kurman gerekiyor deyince başka türlü anladim
Anladım düşündüğüm gibi çok değilmiş. Cahilliğim de ortaya çıktı bu konuda:)Gbp lazim , ingilterede usd eur gecmiyor
Ben evlilik vizesi ile geldim ama yeni Ankara anlasmasi ile arkadasim geldi. 2500 tl avukata para vermisler herseylerini halletmis. Kendisi aşçı ve burada bir restorana ortakmis gibi gosterdi kendini. Baska gelen bir arkadasim kuaför acmak istedigi icin geldi. Diger bir arkadasim da ayakkabi ve canta sektöründe uzman.... hepsi tek seferde olumlu yanit aldi. Ne yapacaginizi avukatiniza anlattiginizda o is durumunuzu anlatan uzunca bir mektup yazacak. Merak ettiginiz sorulari yazabilirsinizKızlar Merhaba,
Benim eski eski konularımda linç yediğim yurtdışı sevdam şuan farklı bir boyuta geçti. Bazen hayata ve kararlarıma yetişemiyorum. Son noktada ciddi bir adımla ve eşiminde isteğiyle ankara anlaşması ile ingiltereye gitmeye karar verdik. dün akşam işlemlerimizi başlattık danışman desteği ile.
Aklımdaki soruların çoğuna cevap alarak bu yola girmiş olsam da sorular dertler bitmez elbette. Var mı aramızda yorumlarını paylaşacak birileri ?
Belki düşünen arkadaşlar varsa onlara da yol gösterici olabiliriz.
firma londrada faaliyet gösteren bir firma whatsapp ve mail üzerinden iletişimdeyiz. türk avukatlar var ekiplerinde onlarla çalışıyoruz. dediğim gibi daha 2 gün oldu şuan bizim kesin görüşün dememiz için çok erken. biraz ilerleyelim bi kaç güne isim paylaşırım mutlaka memnun kalırsakFirmanız ankaradami site kurallarına uygunsa isim paylaşabilirsiniz
Benim anlamadığım konu sahibi orada bir iş kuracağınız gerekçesiyle bu vizeyi vermiyorlar mı? Siz şimdi başvuruda bulunurken "İkimiz de mühendisiz, orada iş arayacağız." mı diyeceksiniz?eşimle ikimizde çalışıyoruz mühendisiz, iyi pozisyonlarımız ve gelirlerimiz var aslında. ama türkiyede 20 bin bile alsan alım gücü ortada.. bizde yaktık gemileri.. hiç değilse orda çocuk doğurma umudumuz var. ilk etapta ne iş olursa yaparız kafasındayız ama aynı süreçte kendi mesleklerimizi kovalayacağız tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?