Ankara Anlaşması İle İngiltere'ye Gidenler Var mı ?

Benimde en düşük görüştüğüm yer 1600 sterlin verdi arkadaşlarınız anlatigi firmalar hangileri acaba
Ya evlilik vizesi 3000 sterlin falanda acaba 2500 sterlin dedi ben mi yanlis anladim. Sordum doner dönmez haber edecegim

Anladım şimdi, cevabınız için teşekkür ederim.

Puf bizde de benim esim cok ısrarcı gidelim diye ben istemiyorum. Böyle göcmeli konularda acaba yanlıs mı yapıyorum diye üzülüyorum. Konu sahibi gönlünce olsun
çok naziksiniiiz çok sağolun, denemekle bişi kaybetmezsiniz aslında ölüm yok ucunda eşinizde çok ısrarcı madem içinde kalmadı :)

çok naziksiniiiz çok sağolun, denemekle bişi kaybetmezsiniz aslında ölüm yok ucunda eşinizde çok ısrarcı madem içinde kalmadı :)
Eşim zaten orda okumus, kısa süreligine turkiyeye döndü tekrar gidecekti biz tanısınca rafa kaldırdı sonrasında evlilik falan filan. Simdi beni ikna etmeye calısıyor ama ıııh iPhone 12 proyu maasın bir kısmıyla alma seysi bile beni cezbetmiyor

DUYURU

Birleşik Krallık’ın Avrupa Birliği’nden ayrılmasına ilişkin geçiş süreci 31 Aralık 2020 tarihinde sona erecektir. Bu çerçevede, Ankara Anlaşması (ECAA-European Community Association Agreement) Birleşik Krallık için geçerliliğini yitirecek, bu kapsamda yeni başvuru yapılamayacaktır.

Bununla birlikte, Ankara Anlaşması çerçevesinde oturma ve çalışma izni için bu zamana kadar başvuru yapmış vatandaşlarımız ile geçiş döneminin sona ereceği 31 Aralık 2020 tarihine kadar başvuru yapacak vatandaşlarımız, 1 Ocak 2021 tarihinden sonra da Ankara Anlaşması’na bağlı vize kategorileri kapsamında değerlendirilmeye devam edecek, daimi oturum izni alana kadar aynı kurallara tabi olacaktır.

Öte yandan, halihazırda Ankara Anlaşması kapsamında Birleşik Krallık’ta oturma ve çalışma iznine başvurmuş ya da sözkonusu izni haiz vatandaşlarımızın henüz başvuruda bulunmamış aile bireylerinin sözkonusu Anlaşma hükümlerinden yararlanabilmeleri için 31 Aralık 2020 tarihine kadar ilgili İngiliz makamlarına başvurmaları gerekmektedir. 31 Aralık 2020 tarihine kadar ilgili İngiliz makamlarına başvuruda bulunmayan sözkonusu aile bireyleri, 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren Birleşik Krallık’ın ulusal göç mevzuatına tabi olacaklardır.

Size bugün konsolosluk tarafından yapılan duyuruyu copy paste yaptım okuyun isterseniz

bir tanıdığım gitti aylık 30 bin kazanıyor mühendis kendisi
Sizde böyle olursunuz inşaAllah bol bol şans diliyorum yolunuz açık olsun

Biz Almanya‘dayiz.Bizim cook samimi arkadaslarimiz kasim ayinda insallah Ankara antlasmasiyla Ingiltereye gelecekler.Onlarin surecleri biraz uzun surdu.iki sene once geleceklerdi arkadas kalp ameliyati oldu.Sonra da korona cikti.Ama iki gun once konustigumuzda kasim ayi gibi geliyorlar insallah.

Yalniz esim simdi soyledi?bizim arkadaslar Ankara anlasmasi ile son gekeceklermis.Ankara anlasmasi ocak ayindan sonra kalkiyormus.

Bi sorum olacak Kardeşim 20 yıldır İngiltere de eşimin kardeşi de yanına danışman aracılığı ile Ankara anlaşmasıyla gidecek yanında çalışacak ortaklık gibi bişey 27 Ağustos ta başvuru yapıldı bütün resmi evraklar verildi ama halen onay vizesi gelmedi acaba ne kadar daha bekleriz

ağustosta başvurup hala bekleyenler var, başvurularda yığılma olduğu için ince eleyip sık dokuyorlar sanırım
kasım içerisinde çıkar diye okudum forumlarda umarım öyle olur

teşekkür ediyorum katkılarınız için, bende denk geldim buna. aslında bildiğimiz bilgiler. şuan herkes o yüzden yükleniyor süreç kapanmadan. türk milleti severiz son dakika işleri, bizde dahil tabi :)

Evet Londra’da ev kiralarken genelde en az 6 aylık peşin istiyorlarmış ve kiralar çok yüksek
Yani tabii ki para lazimmis. Orda gidince dr ne olur ne olmaz diye paran da olmalıymış ama ben iş kurulma deyince olayı yanlış anlayıp çok çok para lazım diye anlamistim. Öyle de değilmiş neyse ki...

YouTube da gizem büyük yerlesmeyi süreci ve yaşanabilecek sıkıntıları baya şeffaf şekilde anlatmış. Onlar geri dönüş yaptılar. Belki de bu açıdan bakmak da istersiniz. Bence birikimimiz varsa en az 6 aylık gidin hiç durmayin

kendi alaninizda is bakin oncelikle derim oz aman, Londra is dolup tasiyor cogu alanda acik var. Ankara anlasmasi olmadan da gocebilirsiniz boylece.

Benim anlamadığım konu sahibi orada bir iş kuracağınız gerekçesiyle bu vizeyi vermiyorlar mı? Siz şimdi başvuruda bulunurken "İkimiz de mühendisiz, orada iş arayacağız." mı diyeceksiniz?

Arkadaslar ben Ingiltere'de yasiyorum. Farkli bir vize ile geldim.. Fakat Ankara anlasmasi ile gelen arkadaslarim var. Lutfen cok dikkat edin. Konu sahibi ozellikle.. Is kurma ile ilgili bilginiz cok dogru degil. Oyle gelip istediginiz iste calisamazsiniz. Esim calissin para kazansin ben calismasam da olur diye birsey de yok. Siz ne amacla geldiyseniz senelik o isten elde ettiginiz bir miktar para gostermeniz gerekiyor buraya geldikten sonra. Yoksa vizeniz iptal oluyor. Size simdi danismanlik yapan sirket bi business plan yapip onunla basvurucak, ve orda muhendislik firmasi yaziyosa o sekilde para kazanmaniz lazim. Ve burda bankacilik isleri asiri titizlikle takip ediliyor. Lutfen iyice ayrinti ogrenin.

ağustosta başvurup hala bekleyenler var, başvurularda yığılma olduğu için ince eleyip sık dokuyorlar sanırım
kasım içerisinde çıkar diye okudum forumlarda umarım öyle olur
İnşallah zaten lokanta işiyle uğraşıyo üst katta kalıyo alt kat dükkan gidecek olanında kira derdi olmayacak beraber kalacak 6 ayda geliyo kardeşim eşi ve çocukları burda eşide yanındaydı 2 sene kaldı geri geldi

Yani tabii ki para lazimmis. Orda gidince dr ne olur ne olmaz diye paran da olmalıymış ama ben iş kurulma deyince olayı yanlış anlayıp çok çok para lazım diye anlamistim. Öyle de değilmiş neyse ki...
Şirket açma maliyeti çok az gelire de bakmıyorlar herhalde benim anladığım para sadece orada hayat sürdürebilmek için gerekli.Gidenlerin Allah yardımcısı olsun zor bir süreç.Birde ben olsam pandemi bitmeden gitmezdim yurt dışında tedaviye ulaşabilmek gerçekten zor.Boğazlarım acıyor doktora gittim boğazlarıma bakmadan ilaç yazdı ateşe bile bakmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…