Gelinlik Modelleri Ankara Ant Çarşısında Ayşen Modaevi nasıl?

eligooo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
467
640
103
Arkadaşlar merhaba;
Ekim'deki düğünüm için Ant Çarşısını dolaştık ve Ayşen Modaevi'ne diktirmeye karar verdik. Çok güler yüzlü ve kendinden eminlerdi. Daha önce Ayşen Modaevi'ne diktiren var mı varsa yorumlarınızı alabilir miyim?

Ayy canimm kimse bişey yazmamis bende senin durumundayım suan 2 yıl geçmiş umarım en kisa zamanda cevap yazarsın .Ayşen gekinlige bende gittim ama istediğim gelinliği aynısı dikebilir ler mi çok kararsizim bilmiyorum sen memnun kaldın mi noldu anlatsana :))) cevap gelir inşallah :)) iyi pazarlar ")

Forumda and çarşısı diye aratır Mısın?? Memnun kalmayanları bi okur Musun??

Canim ben memnun kalmadim valla, hic istedigim gibi olmadi. Mumkunse hatta hazir almani tavsiye ederim. Herkes dikerim kesin diyor orda gosterdigin modeli. Ama benimki tam bir fiyaskoydu hala cnm sikiliyor dusununce

Yine 2 arkadaşımı Ant çarşısına kaptırdım((( Ankara'ya taşındılar ve biri demişki tek yer Ant çarşısı anca orda bulursun bunlarda gidip 2 denemede almışlar Allahım hiç güzel değil üzgünüm dedim üzüldüler gelinlik bas bas bağırıyor amatör terziyim diye yahu yapmayın etmeyin gitmeyin dedim başka yerleride dolaşın dedim ama kadın öyle bir laf cambazlığı yapmışki inanmış bizimkiler( resmen üstlerinden dökülüyordu birde perde güpürüne Fransız danteli demiş heh dedim demese şaşardım zaten gelinlik topu topu 4 kat tül bide güpür gecmiş ıyyyy görseniz ve 2500 er lirada da anlaşmışlar dedim inşallah hüsran olmaz ama insan hiçim omuz sırt boyun oranına bakmaz evden çıkarken bile üstümüze aldığımız şeyin omuzlarını düzeltiyoruz ne bilim vücudumuza uyduruyoruz lakin gelinlikte bu yok yazık yahu gitti 2500 çöpe(

Arkadaşlar geçtiğimiz yaz gelinliğimi izmir caddesinde seda modaevine diktirdim çok memnun kaldım tam hayalimdeki gibi bir gelinliğini sadece tariflerimle diktiler. çok profesyonel ve sıcak kanlılardı zaten ailece çalışıyorlar bir uğramanızı tavsiye ederim

bende geçen sonbahar ant çarşısında ışıltı gelinlikte diktirdim çok çok güzel oldu çok memnun kaldım herkes bayıldı isteyene resim atabilirim. Sedat bey çok ilgili

S soulwater ışıltı gelinliğe git benim model orda tam yoktu kafamdakini anlattım aynen istediğim gibi yaptılar sade severim çok sade ama asi oldu inan herkes çok beğendi

bende geçen sonbahar ant çarşısında ışıltı gelinlikte diktirdim çok çok güzel oldu çok memnun kaldım herkes bayıldı isteyene resim atabilirim. Sedat bey çok ilgili
Diktirdiğiniz gelinliğinizi gönderebilir misiniz?
Bire bir istediğiniz gibi mi oldu?

Eklentiler

• image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 531
  • image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 1.583
  • image.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 465
  • image.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 956
Diktirdiğiniz gelinliğinizi gönderebilir misiniz?
Bire bir istediğiniz gibi mi oldu?
ben üstü tamamen dantel kolları kapalı oösun dedim ve sade olacak dedim en önemlisi buydu. etekde dantel hiç yok organzeydi zanedersem pileler var sadece. kollarınıda sımsıkı diktiler tam hayal ettiğim gibi oldu inan. kabarık değil içindekine afyarmı dıyorlardı o 4 numarası bende yani anlattım baştan tarzım bu sade ama şık olacak dedim. ordaki bayanlarda çok beğendi herkes kabarık yaptırıyor çok asi duruyor dediler ve düğünde herkes gelip gelinliğimi bayıldıklarını söyledir.
Sedat bey hakkaten anlıyor bu işi benim ne istediğimi hemen kavradı bayan terzilerde harika iş çıkardı

Zaten kol kısmını başarılı yapmışlar. Şık duran bir gelinlik. İstediğiniz gibi de olmuşsa şanslı nadir gelinlerdensiniz. Not alıyorum gelinlikçinin ismini tekrar teşekkür ederim.

Zaten kol kısmını başarılı yapmışlar. Şık duran bir gelinlik. İstediğiniz gibi de olmuşsa şanslı nadir gelinlerdensiniz. Not alıyorum gelinlikçinin ismini tekrar teşekkür ederim.
Rica ederim teşekkürler darısı başınıza o zaman inşallah sizinkide istediğiniz gibi olur ve mutlu bir evliliğiniz olur hayırlısıyla

Canim ben memnun kalmadim valla, hic istedigim gibi olmadi. Mumkunse hatta hazir almani tavsiye ederim. Herkes dikerim kesin diyor orda gosterdigin modeli. Ama benimki tam bir fiyaskoydu hala cnm sikiliyor dusununce
Geçen sene ben diktirdim istediğim modelin aynısıni cikarttilar. Bire bir aynısı oldu o kadar güler yüzlüler ki çok mutlu ayrıldîm 2 provoda teslim ettiler gelinliğimi

Ben de gelinliğimi Ayşen Modaevi'ne diktirdim ve çok memnun kaldım. Elimde bi resimle gittim ve bana hayallerimin gelinliğini diktiler. Gelinliği provalarda gördükçe çok heyecanlaniyordum ve düğümde gelinliğimi görenler çok beğendi. Tavsiye ediyorum.

Bende 2 sene önce diktirdim bire bir aynısını yaptılar güler yüzleriyle çok hoş karşılandım provalarımda çok güzel geçti ben çok memnun kaldım herşey istediğim gibi güzel oldu :)))

Bende 1 Ocakta kızımın ve gelinimin gelinliğini tavsiye üzerine orada yaptırdım. Gerek Showroomlarında gerek atölyelerinde çok güler yüzlü insanlarla çalıştık herşey mükemmeldi AYŞEN MODA EKİBİNE teşekkür ederiz

Evet ben diktirdim tek kelimeyle harikaydı çok memnun kaldım gözü kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…