Ayy canimm kimse bişey yazmamis bende senin durumundayım suan 2 yıl geçmiş umarım en kisa zamanda cevap yazarsın .Ayşen gekinlige bende gittim ama istediğim gelinliği aynısı dikebilir ler mi çok kararsizim bilmiyorum sen memnun kaldın mi noldu anlatsana :))) cevap gelir inşallah :)) iyi pazarlar ")Arkadaşlar merhaba;
Ekim'deki düğünüm için Ant Çarşısını dolaştık ve Ayşen Modaevi'ne diktirmeye karar verdik. Çok güler yüzlü ve kendinden eminlerdi. Daha önce Ayşen Modaevi'ne diktiren var mı varsa yorumlarınızı alabilir miyim?
Canim ben memnun kalmadim valla, hic istedigim gibi olmadi. Mumkunse hatta hazir almani tavsiye ederim. Herkes dikerim kesin diyor orda gosterdigin modeli. Ama benimki tam bir fiyaskoydu hala cnm sikiliyor dusununceAyy canimm kimse bişey yazmamis bende senin durumundayım suan 2 yıl geçmiş umarım en kisa zamanda cevap yazarsın .Ayşen gekinlige bende gittim ama istediğim gelinliği aynısı dikebilir ler mi çok kararsizim bilmiyorum sen memnun kaldın mi noldu anlatsana :))) cevap gelir inşallah :)) iyi pazarlar ")
S soulwater ışıltı gelinliğe git benim model orda tam yoktu kafamdakini anlattım aynen istediğim gibi yaptılar sade severim çok sade ama asi oldu inan herkes çok beğendiAyy canimm kimse bişey yazmamis bende senin durumundayım suan 2 yıl geçmiş umarım en kisa zamanda cevap yazarsın .Ayşen gekinlige bende gittim ama istediğim gelinliği aynısı dikebilir ler mi çok kararsizim bilmiyorum sen memnun kaldın mi noldu anlatsana :))) cevap gelir inşallah :)) iyi pazarlar ")
Diktirdiğiniz gelinliğinizi gönderebilir misiniz?bende geçen sonbahar ant çarşısında ışıltı gelinlikte diktirdim çok çok güzel oldu çok memnun kaldım herkes bayıldı isteyene resim atabilirim. Sedat bey çok ilgili
Diktirdiğiniz gelinliğinizi gönderebilir misiniz?
Bire bir istediğiniz gibi mi oldu?
ben üstü tamamen dantel kolları kapalı oösun dedim ve sade olacak dedim en önemlisi buydu. etekde dantel hiç yok organzeydi zanedersem pileler var sadece. kollarınıda sımsıkı diktiler tam hayal ettiğim gibi oldu inan. kabarık değil içindekine afyarmı dıyorlardı o 4 numarası bende yani anlattım baştan tarzım bu sade ama şık olacak dedim. ordaki bayanlarda çok beğendi herkes kabarık yaptırıyor çok asi duruyor dediler ve düğünde herkes gelip gelinliğimi bayıldıklarını söyledir.Diktirdiğiniz gelinliğinizi gönderebilir misiniz?
Bire bir istediğiniz gibi mi oldu?
Rica ederim teşekkürler darısı başınıza o zaman inşallah sizinkide istediğiniz gibi olur ve mutlu bir evliliğiniz olur hayırlısıylaZaten kol kısmını başarılı yapmışlar. Şık duran bir gelinlik. İstediğiniz gibi de olmuşsa şanslı nadir gelinlerdensiniz. Not alıyorum gelinlikçinin ismini tekrar teşekkür ederim.
Tekrar teşekkürler amin darısı başınıza büün evlenmek isteyenlereTeşekkür ederim. size de çok yakışmış. Bir ömür mutlu olun inş.
Ayy canimm kimse bişey yazmamis bende senin durumundayım suan 2 yıl geçmiş umarım en kisa zamanda cevap yazarsın .Ayşen gekinlige bende gittim ama istediğim gelinliği aynısı dikebilir ler mi çok kararsizim bilmiyorum sen memnun kaldın mi noldu anlatsana :))) cevap gelir inşallah :)) iyi pazarlar ")
Geçen sene ben diktirdim istediğim modelin aynısıni cikarttilar. Bire bir aynısı oldu o kadar güler yüzlüler ki çok mutlu ayrıldîm 2 provoda teslim ettiler gelinliğimiCanim ben memnun kalmadim valla, hic istedigim gibi olmadi. Mumkunse hatta hazir almani tavsiye ederim. Herkes dikerim kesin diyor orda gosterdigin modeli. Ama benimki tam bir fiyaskoydu hala cnm sikiliyor dusununce
Canim ben memnun kalmadim valla, hic istedigim gibi olmadi. Mumkunse hatta hazir almani tavsiye ederim. Herkes dikerim kesin diyor orda gosterdigin modeli. Ama benimki tam bir fiyaskoydu hala cnm sikiliyor dusununce
Arkadaşlar merhaba;
Ekim'deki düğünüm için Ant Çarşısını dolaştık ve Ayşen Modaevi'ne diktirmeye karar verdik. Çok güler yüzlü ve kendinden eminlerdi. Daha önce Ayşen Modaevi'ne diktiren var mı varsa yorumlarınızı alabilir miyim?
Evet ben diktirdim tek kelimeyle harikaydı çok memnun kaldım gözü kapalı kendinizi emanet edebilirsinizArkadaşlar merhaba;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?