Arkadaşlar iyi günler ben de aranıza yine katıldım. Hayırlısıyla 2 kez ankara da tüp bebek yaptırmaya karar verdik. ilkin ankara maya da yaptırmıştık tutmadı. Şimdi araştırıp ankara başkent düşündük. yaptıran varsa yorumlarınızı almak isterim.Nasıl hastane? Ne kadar tuttu? Başarılımıydı?
Arkadaşlar iyi günler ben de aranıza yine katıldım. Hayırlısıyla 2 kez ankara da tüp bebek yaptırmaya karar verdik. ilkin ankara maya da yaptırmıştık tutmadı. Şimdi araştırıp ankara başkent düşündük. yaptıran varsa yorumlarınızı almak isterim.Nasıl hastane? Ne kadar tuttu? Başarılımıydı?
İlgin için teşekkür ederim. İnşallah en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın.
Sağol bizde artık karar verdik başkent için. Adet günümü bekliyorum.merhaba, ben başkent te hulusi beye gidiyorum ilk tüpbebek denemem malesef dışgebelikle sonuçlandı. birkaç gün önce 2.ye başladım. yine hulusi bey ve ekibiyle başladık. ben doktoruma çok güveniyorum. ve ekibinede aynı şekilde. tavsiye ederim.
MAŞALLAH !!! Çok sevendim senin adına. Sağlıklı hamilelik geçerip sağlıklı bebeğine kavuşursun inşallah.2. denememi hulisi hocada yaptım. şu anda 6 haftalık hamileyim inş.sağlıkla bebeğime kavuşurum.seviyrm hulusi hocayı
MAŞALLAH !!! Çok sevendim senin adına. Sağlıklı hamilelik geçerip sağlıklı bebeğine kavuşursun inşallah.
2600 tl + ilaçlar. Ben 4 aydır oraya gidiyorum çok memnunum. Biraz kalabalık oluyor, ama değer.Fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Ben Ankara'ya 2.tüp bebeğimi yaptırmaya gidecem.forumlardan okuduğum ya Recai hocayı tavsiye ediyorlar ya da Hulusi hocayı tavsiye ediyorlar.Hangisine gideceğimi bilemiyorum.Bu konuda deneyimi olanlar lütfen cevap verebilir mi?
bu konu açılalı baya olmuş ama ben şimdiki fiyatı ve durmu merak ediyorum... hulusi bey hala duruyor mu başkentte dışardan biri olarak bilgi almak istedimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?