- 10 Eylül 2016
- 2
- 0
- 1
- 49
MERHABA. BENİMDE ŞU AN 22 AYLIK BİR KIZIM VAR VE 24 AY İTİBARİ İLE KREŞE VERECEĞİM. SIKINTILI BİR BAKICI MUHABBETTİNDEN SONRA KREŞİN DAHA İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. BU SÜREÇTE GEZDİĞİM KREŞLER İSE ÇAĞ ÇOCUK AKADEMİSİ, YARATICI ÇOCUKLAR MAVİ YILDIZ, MUCİT AFACANLAR, ERDİK ÇOCUK EVİ. İNSAN EN İYİSİNİ İSTİYOR ELBETTE O YÜZDEN HEPSİNE BİR KULP TAKIYOR. ÇAĞ ÇOCUK AKADEMİSİNDEN BAŞLAYAYIM. KURUM SAHİBİNE HİÇ ISINAMADIK. ANLATIYORDA ANLATIYOR. AMA GÜVEN VERMİYOR TABİİ Kİ BENCE. EVT OYUN SALONU SÜPER 2 YAŞ İÇİN AYRI BİR KAT ÇOK DÜŞÜNCELİ AMA MUTFAK İNANILMAZ KOKUYOR. VE OYUN SALONUNA İNEN MERDİVENLER İNANILMAZ DİK. NE KADAR HER ÇOCUĞU BİR BİR İNDİRİYORUZ DESELERDE ÇOK DA İNANDIRICI GELMEDİ. YARATICI ÇOCUKLAR İSE İNANILMAZ SICAK VE GÜVENLİ DÜZ BİR KATTAN OLUŞUYOR VE KIZIM HEMEN ISINDI. AKLIMA TAKILAN TÜM ÇOCUKLARIN AYNI TUVALETİ KULLANMASI YAŞ AYRIMI OLMADAN VE UYKU ODALARININ KARANLIK OLMASI. MUTFAKLARI MİS GİBİ TABAKLARINA KADAR BAKTIM. MUCİT AFACANLAR EVT KURUM SAHİPLRİ ÇOK SICAK ÇOK İLGİLİ AMA İÇİM ISINMADI. YİNE İNANILMAZ MERDİVENLİ VE DUBLEKSTEN BOZMA BİR KURUM.MAVİ YILDIZ EVT SICAK KARŞILANILAN BİR YER AMA DIŞARDAN DUYUMLARIM DOLAYISI İLE ORAYA VERMEYECEĞİM. ERDİK ÇOCUK EVİ İSE ÖNÜNE GİDİP KAPISINDAN GİRMEDİĞİM DİREK DIŞARDAN SEVMEDİĞİM BİR YER OLDU.
DOLAYISIYLA LAF ÇOK UZADI YARATICI ÇOCUKLAR ŞUAN İÇİN EN AKLIMA YATAN. SİZİN DUYUMLARINIZ VARMI MERAK EDİYORUM YARATICI ÇOCUKLARLA İLGİ YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
benim kızım 18 aylıkken başladı kreşe mücit afacanlarda ben bu kadar güzel ilgilenen bir kurum görmedim..tamımadan yapmış olduğunuz yorumlarada şaşırdım..orası bizim için 2.bir ev gibi kızım orada o kadar mutlu ki öğretmenini tubam diye seviyor..kızımın adı elfin belki sormak istersiniz.beni o kreşte mutlu eden en güzel şey kızıma bakan kişilerin onun bir çocuk olduğunun farkında olması ve ne olursa olsun sevgiyle yaklaşmaları.. merdivenlerine gelince evet her çocuk tek tek indiriliyor bazende elinden tutturulup kendi çıksın diye bekleniyor.. kaç kurumda bu kadar sasbırla davranan eğitmenler gördünüz..ben sizin tereddütlerinizi anlıyorum ama şunuda biliyorumki mucit afacanlara giden bir kişi asla vaz geçemez..adım ayça demircan ...