Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ANKARA BATIKENTTE KREŞ TAVSİYE

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
MERHABA. BENİMDE ŞU AN 22 AYLIK BİR KIZIM VAR VE 24 AY İTİBARİ İLE KREŞE VERECEĞİM. SIKINTILI BİR BAKICI MUHABBETTİNDEN SONRA KREŞİN DAHA İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. BU SÜREÇTE GEZDİĞİM KREŞLER İSE ÇAĞ ÇOCUK AKADEMİSİ, YARATICI ÇOCUKLAR MAVİ YILDIZ, MUCİT AFACANLAR, ERDİK ÇOCUK EVİ. İNSAN EN İYİSİNİ İSTİYOR ELBETTE O YÜZDEN HEPSİNE BİR KULP TAKIYOR. ÇAĞ ÇOCUK AKADEMİSİNDEN BAŞLAYAYIM. KURUM SAHİBİNE HİÇ ISINAMADIK. ANLATIYORDA ANLATIYOR. AMA GÜVEN VERMİYOR TABİİ Kİ BENCE. EVT OYUN SALONU SÜPER 2 YAŞ İÇİN AYRI BİR KAT ÇOK DÜŞÜNCELİ AMA MUTFAK İNANILMAZ KOKUYOR. VE OYUN SALONUNA İNEN MERDİVENLER İNANILMAZ DİK. NE KADAR HER ÇOCUĞU BİR BİR İNDİRİYORUZ DESELERDE ÇOK DA İNANDIRICI GELMEDİ. YARATICI ÇOCUKLAR İSE İNANILMAZ SICAK VE GÜVENLİ DÜZ BİR KATTAN OLUŞUYOR VE KIZIM HEMEN ISINDI. AKLIMA TAKILAN TÜM ÇOCUKLARIN AYNI TUVALETİ KULLANMASI YAŞ AYRIMI OLMADAN VE UYKU ODALARININ KARANLIK OLMASI. MUTFAKLARI MİS GİBİ TABAKLARINA KADAR BAKTIM. MUCİT AFACANLAR EVT KURUM SAHİPLRİ ÇOK SICAK ÇOK İLGİLİ AMA İÇİM ISINMADI. YİNE İNANILMAZ MERDİVENLİ VE DUBLEKSTEN BOZMA BİR KURUM.MAVİ YILDIZ EVT SICAK KARŞILANILAN BİR YER AMA DIŞARDAN DUYUMLARIM DOLAYISI İLE ORAYA VERMEYECEĞİM. ERDİK ÇOCUK EVİ İSE ÖNÜNE GİDİP KAPISINDAN GİRMEDİĞİM DİREK DIŞARDAN SEVMEDİĞİM BİR YER OLDU.
DOLAYISIYLA LAF ÇOK UZADI YARATICI ÇOCUKLAR ŞUAN İÇİN EN AKLIMA YATAN. SİZİN DUYUMLARINIZ VARMI MERAK EDİYORUM YARATICI ÇOCUKLARLA İLGİ YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM

benim kızım 18 aylıkken başladı kreşe mücit afacanlarda ben bu kadar güzel ilgilenen bir kurum görmedim..tamımadan yapmış olduğunuz yorumlarada şaşırdım..orası bizim için 2.bir ev gibi kızım orada o kadar mutlu ki öğretmenini tubam diye seviyor..kızımın adı elfin belki sormak istersiniz.beni o kreşte mutlu eden en güzel şey kızıma bakan kişilerin onun bir çocuk olduğunun farkında olması ve ne olursa olsun sevgiyle yaklaşmaları.. merdivenlerine gelince evet her çocuk tek tek indiriliyor bazende elinden tutturulup kendi çıksın diye bekleniyor.. kaç kurumda bu kadar sasbırla davranan eğitmenler gördünüz..ben sizin tereddütlerinizi anlıyorum ama şunuda biliyorumki mucit afacanlara giden bir kişi asla vaz geçemez..adım ayça demircan ...

Merhaba önce teşekkür ederim paylasimlari niz için. Yaratıcı çocuklar a henüz gitmedim. Ama benim de gezip görmek istediğim kresleri arasında. Gittiğimde izlenimlerini burdan yazarim. Mucit afacanlar 2. Kez gittiğimde kurucu ısrarla bebeklerin odasına gitmemi istemedi. Ben güneş aliyomuydu tereddutte kaldım. Bir daha bakayım dedim ama türlü mazeretlerle odaya sokulmadim. Hatta haftasonu gelin iyice gezdiriyim dedi. Dolayisiyla ordan vazgeçtim. Kendilerine guvrnmiyolar sanırım. Mavi yildiz evet çok begendim. Ama çok büyük bence bebekler için daha küçük ve sıcak ortamlar daha iyi ev gibi hissetmeleri açısından. Ayrıca kamera sistemi yok dediler. Bu kadar mükemmel bir kurumda çok büyük eksik bence. Demek ki yüze 100 bir güven yok kurumlarına diye düşündüm. Mevzuat gereği dediler ama o bizlerin izlemesi için. Dolayısıyla ordan da vazgeçtim

merhabalar..kreş aramak zor bir iş biliyorum bende aradım uzun bir süre.... yazınızda dikkatimi çeken girdirmedikleri sınıf oldu..biliyormusunuz benim kızım mücit afacanlarda ve o sınıfta adı elfin biraz önce bir başka arkadaşada söyledim...ve sizin canınızı sıkan şey beni çok mutlu etti. kreş sahibi emine hanımın sözünde durduğunu bilmek beni çok rahatlattı..o sınıftaki, çocuklar dışardan birisi geldiğinde ağlıyor özellkle yeni başlayan bütün çocukların gözü kapıda oluyor. ben aynı sorunu yaşamıştım..ve bana bizim için çocuklar daha önemli merak etmeyin çocukları üzecek bir şey yapmayız demişti..demek ki gerçekten önemli onlar için çocuklarımız.. baksanıza yeni kayıt olsa bile almıyor.. ayrıca o sınıf çok güzel sıcak bir ortam..güneşli..merak etmeyin..:)))) benim kızım 1 yıldır orda ve mutlu. sahipleri o kadar doğal insanlar ki iyide olsa, sıkıntılı bir durumda olsa rahatlıkla sizinle paylaşıyor.. ayrıca inanılmaz farklı etkinlikleri var.. ben olsam farklı bir kurum aramadan önce tekrar düşünürdüm...ben kızım asla kreşe gidemez derken alışmasında bana inanılmaz destek oldular ve sabırlı davrandılar...yaptığı farklı her şeyi hemen bildirdiler..ona saygı duydular..merak ettiğim anlarda resmini yolladılar..onlar kızımın sürekli gülmesini sağladılar..bu yüzden size cevap vermek zorunda hissettim kendimi...adım ayça demircan...

Sayın remziyeanne tabiki her annenin çocuğu için aradığı, istediği şeyler farklıdır. Çocuğunu başka birine emanet etmek çok zordur. Ben de Mucit Afacanlar 2 ailesine oğlumu emanet etmiş bir anneyim. Daha önceki yazımdan da hatırlarsınız. Çoğu kreş dubleks ve merdivenli. Mucit Afacanlar 2 ailesi çocukları seven ve önemseyen bir kurum. Her çocuk kendi çocukları gibi. Ne olursa olsun büyük bir dürüstlükle anlatılır. okulumuzu savunmaya geçtiğimi düşünmeyin sakın. Sadece kurumu iyi tanıyan ve çok memnun olan bir anne olarak size destek vermeye çalışıyorum. İsmim Çiğdem. Oğlum Mert 18 aylıktan beri kreş anaokulu gezdi. 2 yıldır Mucit afacanlar 2 deyiz. Keşke daha önce verseymişim dedim hep. Bence deneyin memnun kalırsınız diyorum. İyi günler dilerim :)

Sanırım yanlış anlasildim. Evet ben içeri alinmayabilirim bunu anlayabilirim. Ama daha önce oğlumu sınıfa alıp kabul ettiklerihalde ikinci gidisimde oğlumu sınıfa almamalari beni rahatsız etti. 2. Gidisimaslında olumlu olan gorusumu pekiştirmek amaçlıydi ama sınıfa oğlumu almak istemedikleri için tereddutte kaldım. Eminim güzel ve iyi bir kuruluştur.

Sahibi içten samimi biri
Kuzeypetunya hanım bebekler Mucit Afacanlar 2 de emin ellerde inanın. Odaları, korumalı beşikleri öz bakımları çok yakından ve ilgiyle takip ediliyor. Kendilerine güvenmemekten değil de hijyen ve oradaki bebekler için tekrar bakamamış olabilirsiniz. Ben denemenizi tavsiye ederim. Memnun kalacağınıza da eminim. Ankara'daki kreşler konusunda deneyimli bir anne olarak yazıyorum size. Diyorumya oğlum 18 aylıktan beri kreşe gidiyor diye... Tabi ki evladınız için en iyisini siz bilirsiniz. Ben sadece naçizane tavsiyede bulundum. İyi günler dilerim :)

bende zaten ilk görüşmede olumlu kanaat oluştuğu için tekrar bir görmek istedim. Bazen insanın 2. Kez görmesi gerekiyor. Sahibi ve fiziki şartlarıyla ilgili olumsuz bir görüşüm yok hatta emine hn çok ilgiliydi. Ancak oğlum sınıfa almayın a tereddüt oluştu. Beni almak istemeyebilirler tabi bu çok doğru ve normal. Ama ilke alıp 2. De alamiyoruz deyince biraz kafam karıştı. Yoksa benimde değerlendirmeye aldigim güzel bir kurum.

merhaba, uzun süre kreş aradık bizde. mavi yıldız kreş'e başladık yaklaşık 5-6 ay oldu. ilk hafta tanıştığımız tüm velilerle konuşmaya çalıştım. içim rahatladı doğrusu ama herkesin beklentisi farklı .zaten ilk dolaştığımda da içime sinen tek yerdi. pek çok yer hakkında araştırma yaptık sitemizde oturan hacettepeden bir çocuk psikoloğu da önermişti.sadece kreş olarak yapılmış olması sınıfta iki öğretmen oluşu yemeklerin tamamının kendi mutfaklarında yapılması hşuma gitti. uyum sürecinde kızımda bende çok duygulandık ayrılışlarımız zor oldu hem idarecilerin hem de öğretmenlerin sıcak ve hoşgörülü yaklaşımı bu süreci kolay atlatmamızı sağladı. Eşim çok endişeliydi hatta annem yardımcı olsun önerisinde bulundu ama şimdi çok mutluyuz tuvalet eğitimimiz tamamlandı öğretmeni söyledi hazır olduğunu ve aynı hafta bezden kurtulduk. ilk hafta neredeyse hiç bir şey yememişti ama şimdi yemek konusunda sıkıntımız kalmadı sadece brokoliyi yemiyor. Okulu tavsiye ettiğim bazı arkadaşlar pahalı buldu ama bizden ne malzeme ne de tiyatro sinema yada etkinlikler için hiç para istemediler başlarken de bunu söylemişlerdi.bu arada çocuğumun doktoruda tesadüfen kontrole gittiğimizde kreşe başladıysa bu yıl biraz fazla hasta olacak hazırlıklı olun dedi moralim çok bozuldu ama kendi kızınıda iki yıl mavi yıldıza göndermiş buda içimi çok rahatlattı tabi.

Mavi Yıldız Kreş var ben iki çocuğumuda oraya gönderdim çok memunum. hem fiziksel imkanları hemde öğretmenleri çok iyi herkese tavsiye ederim.

Erdik kreşe komşumun çocuğu gitmişti. gayet de memnun kalmışlardı. sevgili nilnursev kapısından girmedim demişsiniz ama ya hiç adını vermeseydiniz ya da değerlendirmek için sahipleriyle bi tanışsaydınız keşke.
mucit afacanlar hakkında da güzel şeyler duydum. daha önce de yazmıştım sevimli tırtıllar var bide bana farklı gelen ama orası daha küçük bir yer. mavi yıldızı da çok tavsiye ediyorlar. kötü bir yorum da duymadım açıkcası. ama gerçekten büyük bir binası var ve kalabalık. kreş seçmek zor iş valla, bisürü şeye ayrı ayrı takılıyor insan. heryerin eksisi de var artısı da var :(

arkadaşlar batıkent renkli dünyalar anaokulu na sakın ha sakın yollamayın yavrularınızı.kendini öğretmen sanan eğitimsiz kişiler çocuklarla ilgilenmiyorlar.düzensizlik,ilgisizlik,velilerle nasıl konuşacağını bile bilmiyorlar.herkese canım diye hitap ederler genelde.okulun fiziki koşulları berbat.berbat bir mutfakları var sınıflar deseniz kırık yamalı kapılar,duvarlar yine öyle.temizliği de vasat.çocuğum hep hastaydı oraya gittiği süre boyunca.etkinlikler deseniz ne etkinliği bütün öğretmen(!)ler bir araya gelip sürekli fotoğraf çektirmekten eğitim işlerine pek zamanları kalmıyor sanırım.benim yazacak daha çok şeyim var fakat bunların yeterli olduğunu düşünüyorum

Daha önce yıne bu konuya mesaj atmıstım ama yıne yazma geregi duydum. Bazı yorumlarla karsılasınca tabi. Benim oglum 2 yasından beri Çağ Çocuk Akademisine gidiyor. İlk öğrencilerinden. Sahipleri ile bir yetkili gibi degil arkadaş gibiyiz artık. Şuan oğlum 5 yasında seneye anasınıfına gidecek ama ben yine çağ a göndereceğim. Bırakın hafta içi ni oğlum hafta sonu bile gitmek istiyor. Düşünün 5 yaşındaki oğlumla ben karşılıklı satranç oynayabiliyorum. Arkadaşlar hepimiz anneyiz ve evlatlarımızın güvende olmasını isteriz ve ben tüm annelere katılıyorum gerçekten zor bir durum kreş meselesi. Emin olun çocuklarınızı güvenle bırakabileceğiniz bir kreştir. Çakırlar tarafına ikinci bir şube açaçaklar ve ben evi oraya taşıyacağım. Ayrıca bu bır reklam değildir. Oğlumun ismi de Emir (resminide paylaşıyorum), kreşin sayfalarında en basından beri görebilirsiniz.

Eklentiler

• 16831004_605636066298245_6048799056272959374_n.webp
    16831004_605636066298245_6048799056272959374_n.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 267
Merhaba arkadaşlar bende kızımı o kadar kreş araştırmam sonucunda Mucit Afacanlar 2 Kreşine karar verdim. Çocuğumun rahat ve mutlu olabileceği bir yer aradım. Sonuçta çocuklar her yere her ortama her koşula uyum sağlar ve mutlu olmayı bilirler. Yaklaşık 2 aydır kızım devam ediyor. İnanın ilk bakışta o kadar terettüt etmiştim ki ama sonrasında iyi ki de vermişim dediğim bir kurum oldu. Kurum sahipleri güler yüzlü, içten,samimi ve en önemlisi alanında eğitimli tecrübeli olmalarıydı. Kesinlikle hiç bir rahatsızlık hissetmedim. Aklıma gelen bütün sorulara içtenlikle cevap verdiler. Kurum sahipleri kızımın olumlu olumsuz tüm yönlerini bize iletiyor, yemek yemediyse yemedi, düştüyse düştü diyorlar. Okula göndermediğim zamanlarda arıyorlar. Öncelikle kendilerinde ki emin duruşları ve işlerini gerçekten severek yaptıklarını bizlere hissettirmeleri bizi çok rahatlatmıştı. Gönül rahatlığı ile tüm velilere çocuklarını Mucit Afacanlar 2 kreşine emanet etmelerini tavsiye ederim.

2 yasındakı kızımı kreşe vereceğim. bu başlığı da okuyayım dedım. bu kreş sahıplerı bızı salak sanıyor heralde. kadın veya adam farketmez, uyelık almıs, sadece bır mesaj atmıs. o da bu başlığa ve ne hıkmetse hep övücü sözler.
gerçek annelere yazıyorum.

kızlar batıkentte kreş arıyorum. var mı fıkrı olan ?
serra kres ve mavı yıldız hakkında hakkında duyum alanınız var mı?

2 yasındakı kızımı kreşe vereceğim. bu başlığı da okuyayım dedım. bu kreş sahıplerı bızı salak sanıyor heralde. kadın veya adam farketmez, uyelık almıs, sadece bır mesaj atmıs. o da bu başlığa ve ne hıkmetse hep övücü sözler.

merhaba

özel sektörde çalıştığım için ben oğlumu malesef 16 aylıkken kreşe vermek zorunda kalmıştım. batıkent tarafında araştırmadığım kreş kalmadı ve yorum sitelerinden çevremdeki kişilerin tavsiyerine göre ağır bastığından ismini vermek istemediğim bir kreşe yazdırdım. bir kaç ay sonra oğlumda hırçınlıklar, ağlama nöbetleri, sürekli hastalanma, yoktan anlamama durumları başladı. çok küçük olduğundan sürekli buna bağladım durumu.

taki çocuğumu çok sevdiği banyodan bir türlü çıkmazken birden bire suya sokmak için anne baba beraber bastırarak banyoya sokana kadar. birkaç gün içinde tekrar bir araştırma ile beraber değiştirdim kreşi.

şimdiki kreşimiz mars gündüz bakım evi. batıkent çakırlarda sahibi çocuk gelişimci ne yaptığını çok iyi biliyor. oğlumu almaya gittiğimde neredeyse gelmek istemiyor. her bir öğretmeniyle ayrı ayrı öpüşmeden ayrılmıyor. anne baba hariç birşey konuşamıyorken şimdi her söylediğimizi tekrar ediyor ve baya anlamlı. haftada iki gün yüzmeye gidiyor. haftada 2 gün ingilizce hocası geliyor. çocuğum herşeyden önce çok mutlu. ben son derece memnunum.

aynı yorumlara bende yanılmıştım. faydalı olursam ne mutlu

merhaba

özel sektörde çalıştığım için ben oğlumu malesef 16 aylıkken kreşe vermek zorunda kalmıştım. batıkent tarafında araştırmadığım kreş kalmadı ve yorum sitelerinden çevremdeki kişilerin tavsiyerine göre ağır bastığından ismini vermek istemediğim bir kreşe yazdırdım. bir kaç ay sonra oğlumda hırçınlıklar, ağlama nöbetleri, sürekli hastalanma, yoktan anlamama durumları başladı. çok küçük olduğundan sürekli buna bağladım durumu.

taki çocuğumu çok sevdiği banyodan bir türlü çıkmazken birden bire suya sokmak için anne baba beraber bastırarak banyoya sokana kadar. birkaç gün içinde tekrar bir araştırma ile beraber değiştirdim kreşi.

şimdiki kreşimiz mars gündüz bakım evi. batıkent çakırlarda sahibi çocuk gelişimci ne yaptığını çok iyi biliyor. oğlumu almaya gittiğimde neredeyse gelmek istemiyor. her bir öğretmeniyle ayrı ayrı öpüşmeden ayrılmıyor. anne baba hariç birşey konuşamıyorken şimdi her söylediğimizi tekrar ediyor ve baya anlamlı. haftada iki gün yüzmeye gidiyor. haftada 2 gün ingilizce hocası geliyor. çocuğum herşeyden önce çok mutlu. ben son derece memnunum.

aynı yorumlara bende yanılmıştım. faydalı olursam ne mutlu

ısmını yazın lutfen yollamayalım cocuklarımıza yazık

Kizima kres ararken bu başlığı gördüm. Ben de 2 yas kızım için batıkentte kres arıyorum. Şu sıralar etrafımda kreşe alışamayan çocuklar var ve korkuyorum da açıkçası. Var mıdır acaba bu yas grubunda ve kreşinden memnun olan? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

iyi günler aradan baya zaman geçmiş fakat yazma ihtiyacı hissettim. ismim Aslı Batıkent te Neşeli Melekler Kreş ve Gündüz Bakımevi nin kurucusuyum. 8 yıldır kardelen de hizmet veren butik bir kreşiz. 2 -6 yaş arası ruhsatımız var. Bizim için çocuklarımızın ruh sağlığı, mutluluğu, temiz ve huzurlu bir ortamda bulunmaları önceliğimizdir. Şeffaf bir kurumuz dilediğiniz zaman haber vermeksizin gelebilir çocuğunuzu takip edebilirsiniz. Yemek numunelerimiz 72 saat boyunca saklanır, dilediğinizde gelip görebilirsiniz. Size çok büyük vaatlerde bulunamayız ( profesyonel İngilizce yada robotik kodlama vb.). Biz çoklu zeka tekniği kullanarak tüm etkinlik ve derslerimizi oyunla yapıyoruz. çocuklarımız keyifli vakit geçirirken aynı zamanda yaşlarının gerektirdiği tüm bilgiyi gerektiği kadar öğreniyorlar. Çok küçükler ve akademik anlamda yetiştirilmeleri için çok erken ihtiyaçları olan temel şey sevgi. Biz neşeli melekler ailesi olarak sevgi odaklıyız.

iyi günler aradan baya zaman geçmiş fakat yazma ihtiyacı hissettim. ismim Aslı Batıkent te Neşeli Melekler Kreş ve Gündüz Bakımevi nin kurucusuyum. 8 yıldır kardelen de hizmet veren butik bir kreşiz. 2 -6 yaş arası ruhsatımız var. Bizim için çocuklarımızın ruh sağlığı, mutluluğu, temiz ve huzurlu bir ortamda bulunmaları önceliğimizdir. Şeffaf bir kurumuz dilediğiniz zaman haber vermeksizin gelebilir çocuğunuzu takip edebilirsiniz. Yemek numunelerimiz 72 saat boyunca saklanır, dilediğinizde gelip görebilirsiniz. Size çok büyük vaatlerde bulunamayız ( profesyonel İngilizce yada robotik kodlama vb.). Biz çoklu zeka tekniği kullanarak tüm etkinlik ve derslerimizi oyunla yapıyoruz. çocuklarımız keyifli vakit geçirirken aynı zamanda yaşlarının gerektirdiği tüm bilgiyi gerektiği kadar öğreniyorlar. Çok küçükler ve akademik anlamda yetiştirilmeleri için çok erken ihtiyaçları olan temel şey sevgi. Biz neşeli melekler ailesi olarak sevgi odaklıyız.
Hocam cok yakinda oturuyorum kızıma kreş arıyorum google da arattim baktım kreşe ama çocukların bütün fotoğrafları açık. Doğru bulmuyorum

Umarim hala aktiftir burası cevap alabilirim Turgut Özal Bulvarı üzerindeki meraklı minikler anaokulu hakkında bilgi sahibi olan var mi

Herkese merhaba, ben de ogluma kres arastiriyorum, fikir paylasip tavsiyede bulanabilecek birileri var mi?

Back
X