Hayir çok cabuk ıyilestım hıc öyle sıkıntılar yaşamadım. En çok tampon dan korkuyordum o da hıc acımadı çok rahat gecırdımmerhaba burnunuz ne durumda ?
burun estetiği olduktan kaç gün sonra sosyal hayatınıza döndünüz?
burun estetiğinden sonra ilk 1-2 ay burunda hassaslık , dokununca acıma, kanama tarzı şeyler yaşandı mı ?
6 bine oldum ama fiyat nasıl olur artık bilemıyorum.ayrıca kaç tl ye ameliyat oldunuz ? tam 1 sene sonra bu zamanlar kaç tl olur ?
6 bine oldum ama fiyat nasıl olur artık bilemıyorum.
Yaş konusunu bılmıyorum ama 20 yaş uygun olmalı. Tabı kı mesut hoca KBB uzmanı zaten.Cevapların için teşekkürler. Bu ameliyatı 20 yaşın olmak erken mi sence?
Mesut bey nefes alma sıkıntılarını da gideriyor mu?
Merhaba Mesut bey ank sanırım biraz bilgi verir misiniz süreç nasıldır ?Hayir çok cabuk ıyilestım hıc öyle sıkıntılar yaşamadım. En çok tampon dan korkuyordum o da hıc acımadı çok rahat gecırdım
Evet ankara da ilk muayene ucretsız, gidip görustum ıkı ay sonraya gun verdı. Ameliyattan bır gun once tekrar konustuk nasıl okacahı hakkında bilgi verdi. Amelıyat oldum ve hıc agri sızı yasamadım korktuğum kadar zor degil mis. Su an 2. Ayımdayım kafama takılan bir sey olursa mesut hocaya her zaman ulasabıliyorum. Instagram sayfasından bakın doğal burun yapıyor hosunuza giderse yaptığı burunlar görusun karar sizinMerhaba Mesut bey ank sanırım biraz bilgi verir misiniz süreç nasıldır ?
Ben cumartesı gunu randevu alabiliyorum mesut kaya ya. Bence cumartesı gunler çalışıyordur doktorlar cunku sızın durumunuzda çok kışi var. İstediginız aklınızdaki doktoru bır arayın sorun derimKızlar ya ben de bu yolun yolcusuyum-tabi o cesaret edebilme aşamasını geçebilirsek-
Surecin nasıl işlediği hakkında bilgim yok ama önce doktorlardan randevu alıp şekil hakkında danışayım dedim. Maalesef ki hafta içi çalışıyorum ve izin alma imkanım yok. Biraz komik olacak ama haftasonu hasta bakan cerrahlar da var mı? (Ankarada). Benim durumumda olup da randevu olayını halletmiş biri bu konu hakkında aydınlatırsa çok sevinirim.
Baktım instagramdan hışuma gitti burunlar 6 bin miydi fiyatEvet ankara da ilk muayene ucretsız, gidip görustum ıkı ay sonraya gun verdı. Ameliyattan bır gun once tekrar konustuk nasıl okacahı hakkında bilgi verdi. Amelıyat oldum ve hıc agri sızı yasamadım korktuğum kadar zor degil mis. Su an 2. Ayımdayım kafama takılan bir sey olursa mesut hocaya her zaman ulasabıliyorum. Instagram sayfasından bakın doğal burun yapıyor hosunuza giderse yaptığı burunlar görusun karar sizin
Evet öyleydiBaktım instagramdan hışuma gitti burunlar 6 bin miydi fiyat
Teşekkür ederimEvet öyleydi
Çok sağol tatlım doktorlara bakmaya başladım sonra dedim e ben haftaiçi müsait değilimBen cumartesı gunu randevu alabiliyorum mesut kaya ya. Bence cumartesı gunler çalışıyordur doktorlar cunku sızın durumunuzda çok kışi var. İstediginız aklınızdaki doktoru bır arayın sorun derim
Benim burnum da hafif hemer vardı ve ucu çok dusuk tu karar vermek zor olmadı yani :) sızın guzel bır burnunuz var sanırım. Benım kı guzel degıldıÇok sağol tatlım doktorlara bakmaya başladım sonra dedim e ben haftaiçi müsait değilim
Bir de burun şekline karar verebildiniz mj siz, ben ne istiyorum nasıl karar vereceğim hiçbir fikrim yok..
Benimse hafif kenik var ve burun ucu düşük baya özelden foto atma şansınız var mı acabaBenim burnum da hafif hemer vardı ve ucu çok dusuk tu karar vermek zor olmadı yani :) sızın guzel bır burnunuz var sanırım. Benım kı guzel degıldı
Mesut hocaya randevu aldım
Ben 3 ay önce DR ali kavuzluya ameliyat oldum inanılmaz basarili ilk defa nefes alıyorum bence mutlaka kendisi ile bi görüşün burnumda çok guzel gorunuyorFiyatları uçuk olmayan 5-6k civarlarında kaliteli güzel doktor tavsiyeleriniz nelerdir?
Mesut kaya hakkında bilginiz var mı?
Hem burun estetiği hem nefes alma sorunumun giderilmesini istiyorum.
Bir de hakan soygür var. Bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?