• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankara centrum recai papuççu da tüp bebek yaptıranlar bakabilir mi

Benim 15 binim orda çöp oldu zaten parayı ödemeden bir üst kata çıkamazsın kontrollerde eşini de almıyolar eşin zemin katta bekliyor sen üst katta hemşireler başta çok iyi sonra soru sormaya bile çekiniyosun değişik tavırları oluyor hele negatifi alınca telefonunu açmıyolar ben epikiriz raporumu istedim 1 ay uğraştırdılar makina bozuk dediler ben oraya gelirsem sizi rezil ede ede alırım o raporu dedim ertesi gün adresime gönderdiler bu arada herkese 2 embryo koyuyorlar ama rapora 1 yazıyolar yasak diye yaşın önemi yok o klinikte
Off nele oluyomus boyle ya napicagimi bilmiyorum inanin kafam karisti baya😔😔sizin tavsiye edebileceginiz bir yer var mi peki su an ne durumdasiniz hamile misiniz?

Off nele oluyomus boyle ya napicagimi bilmiyorum inanin kafam karisti baya😔😔sizin tavsiye edebileceginiz bir yer var mi peki su an ne durumdasiniz hamile misiniz?
Hayır gebe değilim malesef negatif oldu herkese aynı tedaviyi uyguluyorlar bende centrumu araştırırken kötü yorum okuduğumda aman onun başına gelmiş herkese öyle olmaz dedim ama beteri oldu benim orayı seçmemdeki en büyük etkenlerden biri rapor çıkarırız dediler telefonda görüşmeye gittiğimiz gün gerek yok ilk denemede tutar zaten dedi bin tl lik indirim yaptılar 10 dk bile konuşmadan ilk iğnemi vurdular o gün tesadüf adetimin ikinci günüydü iğneyi olduktan sonra kan testi yaptılar d vitamini falan çok düşükmüş benim eğer iyiliğimi isteyen bi doktor olsaydı önce değerlerini düzeltelim sonra ki ay tedaviye başlarız diyebilirdi..şuan doktor araştırması yapıyorum maddi anlamdada daha toparlayamadık beklemedeyim yani ama yinede sen bilirsin belki memnun kalacaksın belkide benim gibi keşke diyeceksin Rabbim keşke dedirtmesin inşallah

Hayır gebe değilim malesef negatif oldu herkese aynı tedaviyi uyguluyorlar bende centrumu araştırırken kötü yorum okuduğumda aman onun başına gelmiş herkese öyle olmaz dedim ama beteri oldu benim orayı seçmemdeki en büyük etkenlerden biri rapor çıkarırız dediler telefonda görüşmeye gittiğimiz gün gerek yok ilk denemede tutar zaten dedi bin tl lik indirim yaptılar 10 dk bile konuşmadan ilk iğnemi vurdular o gün tesadüf adetimin ikinci günüydü iğneyi olduktan sonra kan testi yaptılar d vitamini falan çok düşükmüş benim eğer iyiliğimi isteyen bi doktor olsaydı önce değerlerini düzeltelim sonra ki ay tedaviye başlarız diyebilirdi..şuan doktor araştırması yapıyorum maddi anlamdada daha toparlayamadık beklemedeyim yani ama yinede sen bilirsin belki memnun kalacaksın belkide benim gibi keşke diyeceksin Rabbim keşke dedirtmesin inşallah
Amin canim hic oralara gitmeden kucagimiz dolar insallah🙏🙏🙏doktorlara da guvenemiyoruz artik Allah yardimcimiz olsun ne diyim😔

Çok üzüldüm yakın zamanda kapanır inşallah orası gitmek isteyenler bin kere düşünsün öyle girsinler oranın kapısından peki yeni doktor buldunuz mu
Hayır ama başkenti bir istiyorum orayı çok öneren var açıkçası korkuyorum da

Bence doktor kişiye göre değişiyor. Bu konuda kimseye bir şey diyemem. Herkes yaşadığını bilir elbette. Tüm arkadaşlar için hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almak nasip olsun. Bu işler çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun 🤲🏼

Hayır ama başkenti bir istiyorum orayı çok öneren var açıkçası korkuyorum da
Başkentin fiyatları çok uygun diğer yerlere göre o yüzden çok öneriliyor. Benim de yakın bir arkadaşım orda doğum yaptı çok memnundu. Gene orda yaparım diyor. Başka bir arkadaşım hiç memnun kalmadı başka yere gitti. Çok zor karar vermek. Sonu güzel olsun da gerisi önemli değil..

D vitamini çok önemli mutlaka takip et. D vitamini düşük olunca bebeğin tutunmasını sağlayan progesteron düşük oluyor. Öyle olunca da ya düşük yada boş gebelik oluyormuş yabancı makalelerden araştırmıştım benim ilki boş gebelik olunca. Benim de d vitamini düşüktü dolayısıyla progesteron da düşüktü ilkinde. Hayırlısı böyleymiş dedim. Sen de dikkat et mutlaka

D vitamini çok önemli mutlaka takip et. D vitamini düşük olunca bebeğin tutunmasını sağlayan progesteron düşük oluyor. Öyle olunca da ya düşük yada boş gebelik oluyormuş yabancı makalelerden araştırmıştım benim ilki boş gebelik olunca. Benim de d vitamini düşüktü dolayısıyla progesteron da düşüktü ilkinde. Hayırlısı böyleymiş dedim. Sen de dikkat et mutlaka
Teşekkürler canım keşke doktor da böyle aydınlatsaydı banada tecrübe oldu yapacak bişey yok :)

Başkentin fiyatları çok uygun diğer yerlere göre o yüzden çok öneriliyor. Benim de yakın bir arkadaşım orda doğum yaptı çok memnundu. Gene orda yaparım diyor. Başka bir arkadaşım hiç memnun kalmadı başka yere gitti. Çok zor karar vermek. Sonu güzel olsun da gerisi önemli değil..
sonu hayırla olsun.. bugün randevu alacağım Hulusi beyden haydi bismillah arkadaşlar :dua:

Benim 15 binim orda çöp oldu zaten parayı ödemeden bir üst kata çıkamazsın kontrollerde eşini de almıyolar eşin zemin katta bekliyor sen üst katta hemşireler başta çok iyi sonra soru sormaya bile çekiniyosun değişik tavırları oluyor hele negatifi alınca telefonunu açmıyolar ben epikiriz raporumu istedim 1 ay uğraştırdılar makina bozuk dediler ben oraya gelirsem sizi rezil ede ede alırım o raporu dedim ertesi gün adresime gönderdiler bu arada herkese 2 embryo koyuyorlar ama rapora 1 yazıyolar yasak diye yaşın önemi yok o klinikte
Arkadaşım evet yumurta takiplerinde eşini almıyorlar almalarına gerek de yok bence. Ekspertiz raporu bende istedim tamam deyip hemen verdiler. Takip hastasıysan muayene parası ödemiyorsun ilk sefer hariç diğerlerinde..
yukarı almamak diye bir şey yok yani..
Yani eleştirirken de biraz mantıklı yazalım ben orda tedavi olmasam okuyunca inanırım yazdıklarınıza. Hemşirelere gelince can ciğer olmuyorlar sizinle hep mesafeliler ama sorduğunu güzelce anlatıyorlar. Açmadıklarında mutlaka dönüyorlar.

Sonraki tedavinizde inşallah pozitif sonucu alırsınız inanın yürekten diliyorum bunu ama lütfen yazarken abartmayalım. Orda pozitif sonuç alan yada alacak pek çok insan var moral bozmayalım bence 😒

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. İlk tüp bebek denememi Centrum da yaptım. Yumurta toplama sonrası Yumurtalarımın kalitesiz olduğu ve işleme alınmadığı söylendi. Recai Pabuçcu ile görüştüğümüzde "Senin yerinde kızım olsa Kıbrısa tan yumurta donörü bulalım derdim" dedi. Siz istersiniz tekrar denemeyi ama ben yapmam dedi. Ve daha bir sürü şey söyledi. Çok üzüldüm kendimi kötü hissettim. Yıkıldım. Başka bir doktora gittim bir tane dondurulmuş embriyom var Allah a şükür. Hakkımı helal etmiyorum kendisine
Hadi yaa geçmiş olsun insanoğlu işte ne beklersin ki

Ben kendisinde yaptırdım ve çok da memnunum. Orada pek çok kişiyle sohbet ettiğimiz de de memnun olduklarını söylüyorlar. Ben rahim filminden çok korkan birisiydim ilk gittiğimde tüp bebek yaptıracağım için rahim filmi çektirmek istemediğimi söyledim. Bana rahim filmi çektirmezsem tedavimi yapmayacağını çünkü bir yapışıklığın sıvı sızıntısına neden olabileceğini ve tutacak embriyonun tutmayacağını söyledi. Başkası olsa tamam der tedaviye alırdı. Hiçbir şeyi riske atmak istemiyor. Tedaviye başladık o ay kist olduğu için transferimin yapılmayacağını riske atmak istemediğini söyledi ve ben o ay doğal gebe olduğumu öğrendim. Samimi bir arkadaşım daha hamile şu anda haftalarımız yakın. Bir akrabam ikizlere hamile kaldı ve doğum yaptı. Onun gönderdiği tavsiye ettiği arkadaşlarıda hamile kalmış. Oraya gidip sohbet ederseniz pek çok kişinin memnun olduğunu görürsünüz. Ben gözümle gördüklerimi ve bildiklerimi sizinle paylaşmak istedim
Bilgi80 arkadaşım senin için kötü bir deneyim olmuş. İnşallah o embriyon tutar ve bebeğine Allahın izniyle kavuşursun 🤲🏼 Biraz da kısmet işi kader işi belki zamanı vardı diye düşünüyorum.
Kliniğe Gittiğimde randevuma hiç zamanında girmedim ama beklemekten de rahatsız olmadım. Recai hoca kesinlikle işinin ehli bir doktor diye düşünüyorum. Bu yüzden de beklemek beni rahatsız etmiyor. O kliniğe genelde çok zor hastalar geliyor be buna rağmen başarı oranı baya yüksek bir klinik. Önce Allahın sonra Recai papuçcu ve Gürhan hoca sayesinde bu güzel duyguyu yaşıyorum.
Allahım hepimizin meleklerine hayırlısıyla kavuşmasını nasıp etsin.. 🤲🏼
doktorlar sadece vesile ama işini iyi yapmaları da önemli elbette
Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin dediğin gibi insanın nasibinde ne varsa o nasipte öteye yer yok şuan ablam da orda tüp bebek tedavisi görüyo o yüzden merak edip böyle bi konu açtım rabbim herkesin yüzünü güldürsün en kısa zamanda

Hadi yaa geçmiş olsun insanoğlu işte ne beklersin ki
Teşekkür ederim. Ablanızın Centrum da tedavi gördüğünü yazmışsınız. Biz Centrum da kötü tecrübeler yaşadık ama onun da başına aynı şeyler gelecek diye bir şey yok elbette. İnşallah tedavisi olumlu sonuçlanır ve bir an önce meleğine kavuşur.

Teşekkür ederim. Ablanızın Centrum da tedavi gördüğünü yazmışsınız. Biz Centrum da kötü tecrübeler yaşadık ama onun da başına aynı şeyler gelecek diye bir şey yok elbette. İnşallah tedavisi olumlu sonuçlanır ve bir an önce meleğine kavuşur.
Çok sağolun Allah kimseyi çaresiz bırakmasın herkesin gönlüne göre versin

Arkadaşım evet yumurta takiplerinde eşini almıyorlar almalarına gerek de yok bence. Ekspertiz raporu bende istedim tamam deyip hemen verdiler. Takip hastasıysan muayene parası ödemiyorsun ilk sefer hariç diğerlerinde..
yukarı almamak diye bir şey yok yani..
Yani eleştirirken de biraz mantıklı yazalım ben orda tedavi olmasam okuyunca inanırım yazdıklarınıza. Hemşirelere gelince can ciğer olmuyorlar sizinle hep mesafeliler ama sorduğunu güzelce anlatıyorlar. Açmadıklarında mutlaka dönüyorlar.

Sonraki tedavinizde inşallah pozitif sonucu alırsınız inanın yürekten diliyorum bunu ama lütfen yazarken abartmayalım. Orda pozitif sonuç alan yada alacak pek çok insan var moral bozmayalım bence 😒
Hanımefendi ben eleştirmedim başıma gelenleri yazdım biz bu paraları sokaktan toplamıyoruz insanlar görsün okusun öyle gitsinler ben kimseye engel olamam gidip memnun kalanlar da var ama ben pozitif sonuç alsaydım bile ikinci bebeğim için asla oraya gitmezdim epikiriz raporumu istediğimde makina bozuk dediler demekki adamına göre muamele yapılıyor keşke herkese siz gibi davransalar keşke herkes mutlu ayrılsa oradan ben şuan 5. Gün blastokist embriyomun ne olduğunu bile bilmiyorum sadece imha oldu dediler sperm yumurta donasyonu yapalım diyen klinikten herşeyi beklerim

Açıkçası hoca için bir şey söyleyemem daha henüz transferim olmadı. Düzensizliği hakkında çok şey söylenebilir. Öncelikle para konusunda evet alıyorlar alsınlar da ama bizde örneğin bir fiyat konuşuldu son dakka 1000 tl ön ödeme. Transfere 1 hafta kalmış 2 aydır yumurtalar donmuş halde 1000 tl çözme parası. Son dakika süprizlerle dolular. Randevu alıyorsun ve ısrarla o gün gelmek zorundasın deniyor bir gün öncesinden akşam arıyorlar yarın o saatte hoca yok sabah ya da erken gelin. Neyse ki Ankaradayım bir de olmasaydım baştan aşağı zarar. İşten çık koştur koştur bir gün öncesinden geliyorum. Rapor için ilaç yazılıyor sonra bi bakıyorsun o ilacı kullanmayacan şunu al. Vaktinde niye yazmadınız diyorsun belli değildi. Peki diğerlerini kullanıp kullanmayacağım da belli değildi neden yazıyorsunuz? Beni Recai hoca değil de hemşireleri ve işleyişi çok yordu. Benden tavsiye bunu bilerek hareket edin. Hocaya şikayet edecem böyle giderse.

Recai beye gitmeyi düşünen biri olarak yazılanları okudum ve vazgeçtim.il dışından gelip zaten işlerimizden dolayı izin sorunumuz var.paramızla rezil olmayalım.üzüldüm yaşadıklarınıza arkadaşlar.

Back
X