Ben kendisinde yaptırdım ve çok da memnunum. Orada pek çok kişiyle sohbet ettiğimiz de de memnun olduklarını söylüyorlar. Ben rahim filminden çok korkan birisiydim ilk gittiğimde tüp bebek yaptıracağım için rahim filmi çektirmek istemediğimi söyledim. Bana rahim filmi çektirmezsem tedavimi yapmayacağını çünkü bir yapışıklığın sıvı sızıntısına neden olabileceğini ve tutacak embriyonun tutmayacağını söyledi. Başkası olsa tamam der tedaviye alırdı. Hiçbir şeyi riske atmak istemiyor. Tedaviye başladık o ay kist olduğu için transferimin yapılmayacağını riske atmak istemediğini söyledi ve ben o ay doğal gebe olduğumu öğrendim. Samimi bir arkadaşım daha hamile şu anda haftalarımız yakın. Bir akrabam ikizlere hamile kaldı ve doğum yaptı. Onun gönderdiği tavsiye ettiği arkadaşlarıda hamile kalmış. Oraya gidip sohbet ederseniz pek çok kişinin memnun olduğunu görürsünüz. Ben gözümle gördüklerimi ve bildiklerimi sizinle paylaşmak istedim
Bilgi80 arkadaşım senin için kötü bir deneyim olmuş. İnşallah o embriyon tutar ve bebeğine Allahın izniyle kavuşursun

Biraz da kısmet işi kader işi belki zamanı vardı diye düşünüyorum.
Kliniğe Gittiğimde randevuma hiç zamanında girmedim ama beklemekten de rahatsız olmadım. Recai hoca kesinlikle işinin ehli bir doktor diye düşünüyorum. Bu yüzden de beklemek beni rahatsız etmiyor. O kliniğe genelde çok zor hastalar geliyor be buna rağmen başarı oranı baya yüksek bir klinik. Önce Allahın sonra Recai papuçcu ve Gürhan hoca sayesinde bu güzel duyguyu yaşıyorum.
Allahım hepimizin meleklerine hayırlısıyla kavuşmasını nasıp etsin..

doktorlar sadece vesile ama işini iyi yapmaları da önemli elbette