• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankara centrum recai papuççu da tüp bebek yaptıranlar bakabilir mi

Açıkçası hoca için bir şey söyleyemem daha henüz transferim olmadı. Düzensizliği hakkında çok şey söylenebilir. Öncelikle para konusunda evet alıyorlar alsınlar da ama bizde örneğin bir fiyat konuşuldu son dakka 1000 tl ön ödeme. Transfere 1 hafta kalmış 2 aydır yumurtalar donmuş halde 1000 tl çözme parası. Son dakika süprizlerle dolular. Randevu alıyorsun ve ısrarla o gün gelmek zorundasın deniyor bir gün öncesinden akşam arıyorlar yarın o saatte hoca yok sabah ya da erken gelin. Neyse ki Ankaradayım bir de olmasaydım baştan aşağı zarar. İşten çık koştur koştur bir gün öncesinden geliyorum. Rapor için ilaç yazılıyor sonra bi bakıyorsun o ilacı kullanmayacan şunu al. Vaktinde niye yazmadınız diyorsun belli değildi. Peki diğerlerini kullanıp kullanmayacağım da belli değildi neden yazıyorsunuz? Beni Recai hoca değil de hemşireleri ve işleyişi çok yordu. Benden tavsiye bunu bilerek hareket edin. Hocaya şikayet edecem böyle giderse.
ya hocayı takan kim ?
o kadar rahatlar ki..
görseniz çok korkuyorlar gibi bir izlenim..
ama korkan bu kadar rahat davrananamaz yaa..
ben de daha önce dediğim gibi tavsiye etmiyorum ve inanılmaz paralar dönüyor ://

Ben telefonda aradim tum islemleri recai Bey yapacaksa randevu verin dedim o yapmaz yogun oluyor bir erkek operator doktor takip eder sizi deyince kapattim telefonu...

Arkadaşım evet yumurta takiplerinde eşini almıyorlar almalarına gerek de yok bence. Ekspertiz raporu bende istedim tamam deyip hemen verdiler. Takip hastasıysan muayene parası ödemiyorsun ilk sefer hariç diğerlerinde..
yukarı almamak diye bir şey yok yani..
Yani eleştirirken de biraz mantıklı yazalım ben orda tedavi olmasam okuyunca inanırım yazdıklarınıza. Hemşirelere gelince can ciğer olmuyorlar sizinle hep mesafeliler ama sorduğunu güzelce anlatıyorlar. Açmadıklarında mutlaka dönüyorlar.

Sonraki tedavinizde inşallah pozitif sonucu alırsınız inanın yürekten diliyorum bunu ama lütfen yazarken abartmayalım. Orda pozitif sonuç alan yada alacak pek çok insan var moral bozmayalım bence 😒

Merhabalar,

bayanın yazdıkları malesef doğru orası devlet hastanesı değil özel sonuçta moral ve motıvasyon çok önemli para ödemene ramen o ilgiyi göremiyorsun bi dr a gittin mi onun takibinde olman lazım ben ilk görüşmede recai beyle ilerlemek istediğimi belirttim fakat başka dr la devam edildi kötü bi dr degildi cana yakındı ama insanın canı sıkılıyor işte ilgisizlikten inanın stresten tedaviyi bırakmayı bile düşündüm ama devam ettim ve negativi alınca dediği gibi ilgilenmiyorlar soru sorman bile yasakmış gibi davranıyolar ben oraya stres olmaya gitmişim resmen yani tüpbebek demek rahat olmak demek stres asla yok transferden sonra dr 1 saat dinenceksin kalkmıaksın dedı hemşire yarım saat geçti hadı kalk yer yok başka hasta gelcek dedi paranla rezil olmak budur hahahahaah düşününki eşimden alınan ornekten 1 tüp kaldı hazırda ama ikinciyi denemek bile istemiyorum cesaretim kırıldı eşim tekrar ameliyat olurum oraya gitmektense dedi o derece bakalım hayırlısı herşeyin

5 kez tup bebek ve 1 kez rahim perde ve 1 kez de rahim ici kist ameliyati oldum orda... bizi soyup sogana cevirdiler maddi olarak.. diger merkezlerden coook daha yuksek fiyatlara yapiyorlar tedavileri .... dini imani para o recai hocanin bu 1 !!!
2.si bi kez ben cok fazla ilac aldim diye endise duyuyordum annem gogus kanseri bende risk altindayim diye.. sana bi arkadsimi cagrcam doktor gel ona soralim bakalm riskin var miymis dedi peki dedim.. doktoru cagrdi adam bana 3 dakika bakti.. hic biseyin yok dedi ki gogsum kist doluydu. Cikarken elime bi kagit verdiler.. 500 liralik odeme yapmam icin kagit... agzim acik kaldi.. bana kendi cagirdigi doktor arkadsinin parasini odetti..
3.Su recai beye diyecek laf bulamiyorum..Allah biliyo bana neler yasattigini boyle bi insan olamaz..yumurta rezervm yok.. 5 seferde 4 yumurta toplandi...blast dendi...ilk transferimde beni tutup bacagimdan hali gibi cirpti resmen embryo rahim icine gitsin diye... cunku muhtemelen kanala bi yere dusurdu... ve negatif sonuc aldik 2 blast yumurtam yok oldu gitti adamin umursamaz halinden tavrindan... 2.transferde de kesin hamile kalacan bu kez vs dendi ama yine zaten tutmadi..
Kist ameliyati yapacam dedi hocam bakin tek geldim esim yok dedim bise olmaz cok basit dedi beni asag ameliyata aldilar.. korkunc acilarla rahime bi igneyle girdi hic uyusturmadan.. kisti guya söndurdu.. igneyi geri oyle bi cekti ki cekerken bi damarimi bi yeri fena sekilde kesti..ve benden asag tarafimdan kanlar resmen fiskirdi.. kendi şok oldu icerdeki 2 kiz hemsire panik oldu ...bi yandan eliyle bastirip ben kanamadan ölmiyim diye tampon yaparken bi yandan da delirmis gibi sanki hemsirelerin sucu onlara bagirdi.. igne iplikle o damari dikti.. ama korkunc kan kaybettim canli canli dograndim ve şoka girdim.. elim yuzum buz kesti morardim damardan biseyler taktilar hemen esimi cagirdilar is yerinden.. kendime geldigmde adami geri gormeye ciktik.. senden para almicam bu islemden hadi iyisin amma da kanin varmis dedi.. esim adami resmennn öldurecekti . o da son gidisimizdi zaten...
Allah onu bildigi gibi yapsin...

Recai beye gittim ilk seferde tuttu çok şükür. Kendisi biraz sert gibiydi ilk gördüğümde ama bana dunyalari verdi. önce allah tabi sonra recai bey😍😍🤗

Back
X