- 12 Kasım 2018
- 3.484
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi Ecmel-vera
ya hocayı takan kim ?Açıkçası hoca için bir şey söyleyemem daha henüz transferim olmadı. Düzensizliği hakkında çok şey söylenebilir. Öncelikle para konusunda evet alıyorlar alsınlar da ama bizde örneğin bir fiyat konuşuldu son dakka 1000 tl ön ödeme. Transfere 1 hafta kalmış 2 aydır yumurtalar donmuş halde 1000 tl çözme parası. Son dakika süprizlerle dolular. Randevu alıyorsun ve ısrarla o gün gelmek zorundasın deniyor bir gün öncesinden akşam arıyorlar yarın o saatte hoca yok sabah ya da erken gelin. Neyse ki Ankaradayım bir de olmasaydım baştan aşağı zarar. İşten çık koştur koştur bir gün öncesinden geliyorum. Rapor için ilaç yazılıyor sonra bi bakıyorsun o ilacı kullanmayacan şunu al. Vaktinde niye yazmadınız diyorsun belli değildi. Peki diğerlerini kullanıp kullanmayacağım da belli değildi neden yazıyorsunuz? Beni Recai hoca değil de hemşireleri ve işleyişi çok yordu. Benden tavsiye bunu bilerek hareket edin. Hocaya şikayet edecem böyle giderse.
o kadar rahatlar ki..
görseniz çok korkuyorlar gibi bir izlenim..
ama korkan bu kadar rahat davrananamaz yaa..
ben de daha önce dediğim gibi tavsiye etmiyorum ve inanılmaz paralar dönüyor ://