Tüp Bebek Merkezleri ankara centrum tüp bebek merkezi

ecrin.06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
136
1
96
Ankara
merhaba arkadaşlar ben dün centrum tüp bebek merkezine gittim eşimin sperm say.az morfoloji o ileri hareket o oyüzden direk tüp bebek dedi ben daha karar veremedim oraya gidip başarı elde edenler lütfen yazın doktor recai papuççu ...

merhaba canım,

ben de recai bey'de tedavi oldum ve ilk denemem sonucu şu an hamileyim. işinin ehli ama ortam pek iç açıcı değil haklısın, devamlı bir hengame biri girer biri çıkar, özelin tüzelin pek kalmaz. ama tüm bunlara rağmen bilgisi ve deneyimi nedeniyle ona devam ettim. gerçi bizde pek sorun yoktu,onu da belirteyim. eşimde sorun yoktu, bende bir rahim ameliyatı geçirmiştim. Hakkında hayırlısı olsun.

yavrukirpi öncelikle teşekkür ederim allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin. darısı bütün çocuğu olmayan herkese olsun.

Benimde ablamın 7 yıldır çocuğu olmuyordu. Onlarda oraya gittiler inş. İyi olur. Acaba daha önce gidenler ve olumlu sonuç alanlar var mı ?

kızlar bende bu ay centruma başladım perşembe kontrolüm var bu ay tüp bebek tedavim başlıcak inş. deneyen olumlu veya olumsuz sonuca ulaşanlar lütfen yazın yaşadıklarınızı zaman geçmek bilmiyor bana tutacak mı tutmıcak mı endişesinden dolayı cvplarınızı bekliyorum lütfen canlar (

oraya gittiğim güne çok pişmanım paramla rezil oldum. hemşireler sürekli azarlıyor narkozdan çıktığım an bana kalksana die bağırdılar. düzensiz saatlerce beklersin kimse dosyanı bulamaz başkasının hormon testini hemşire yanlışlıkla bana verdi. 5 saat randevulu gitmeme rağmen doktor bekledim yumurta takibim boyunca. ayrıca 12 gün boyunca her gittiğimde sen recai beyin hastasısın yukarı çık dediler yukarı çıktım sen gürhan beyin hastasısın diyip aşağı indirdiler en sonunda cinnet geçirdim sekretere bağırdım ben kimin hastasıyım die bu sadece bi gün olmadı abartmıyorum. yumurta takibim boyunca oldu. sonunda tutmadı hiç şaşırmadım. anadoluda bilaf vardır tas kayıp diye o hastanedede tas kayıp... tutmadığı için bunu yazdığımı düşünmeyin benim gazidede tutmamıştı ama oraya tek kelime bişey söyleyemem doktorları hemşireleri çok ii çok titiz ve düzenli pratikler.kısmet tutmadı die orayı kötüleyemem inanın benim centriumda tutsaydı bile yine orayı kimseye tavisiye etmezdim. hep gerildim orda eşimde aman alltan alalım sabredelim elimiz mahkum bak işimizi yapmazlar dedi içime attım hep ama ordakilere hakkım haram olsun o pisikolojide bide hemşirelerin sürekli azarını yedim...

Benımde tedavvım yenı bıttı tersıne cok sevecen guleryuzluler ben cok sevdım ortamı gerek hoca hemsırre calısanlar sankı aılemden bırı gıbıydıler gorecelıddr muhakkak ordakılerın davranısları senı le de alakalı olabılır

mrb sizin probleminiz neydi birde olumlu sonuc alabildiniz mi?_

mrb sizin probleminiz neydi birde olumlu sonuc alabildiniz mi?_

Slm..benım sorunum 2cm den kucuk bı cıkolata kıstım vardı engelmıs gebelıge onun ıcın tup bebek tedavısı oldum ustelık urfadan geldım centruma cok sukur bıttı cumartsı test sonucumu alıcam..recaı hoca bu alanda ılk egıtım alan hekım kendısıne cok guvenıyorum..tabı bırde hersey kısmet kendımıze ve merkezlere baglamakta yanlıs allah hepımızın yardımcısı olsun

Sonucumu bıldırırm sana zeynep..

selam aynen öyle rezil bir ortam recai hoca ve gürhan hoca dışında inanın o ekiple iyi işler yapıyor yinede .hemşire bulamazsın bulsanda devlet hastanesi muamelesi görürsünüz .sabahları vale karşılar neyiniz var diye sorar . sizi sadece ilk günü iyi karşılarlar daha sonra muhatap almazlar.ilaçları yazarlar not kağıdına girişte seyyar satıcı gibi biri bekler ondan alırsınız .tutturabildiğine fiyat verirler.açıklamalı bir görüşme yapmazlar.recai hoca ve gürhan hoca haricinde .devlet böyle yerlere el atması lazım resmen ticarethane. inşallah oraya gelen insanları anlarlar.

Ben de centruma gittim. Ilk denemede hamile kaldim hem de ikiz. Arkadas kotu seyler yasamis ama ben cok memnun kaldim. Ilk kez gorusmeye gittigimde bana biraz siradan gelmisti. ama recai beyle ve gurhan beyle gorustukten sonra guvenim cok artti.sistemli calisiyorlar. Tek sikinti bekleme sureleri. Ama inanin anatolia`ya gitseniz yine ayni. Emeksiz hicbir sey hallolmuyor. Tupbebege karar verdiyseniz ilk once sabretmeye ve umudunuzu yitirmemeye odaklanmalisiniz.

Bende centrumda tedavi oldum. Gitmeden önce çok araştırdım Recai hoca kadar bilgili biri yok ben çok memnun kendisinden ama o ekibe nasıl sabrediyor bilemiyorum çok felaket bi ortam tuba hemşire hariç herkes gergin. Hastane zaten döküntü. Devlet Hastanesi kadar yoğun her yerde sürekli bekliyorsun... Bi de her tüp bebek merkezindeki gibi anlaşmalı eczane var ister alırsın ister almazsın mecbur değil... Merkeze kızgın olduğum embriyom ikisi verildi ikisi donduruldu sanıyorum ama nerdeeee bi ay sonra öğreniyorum onlarda yok ortada nerede olduğu sorunlara iyi değildi attık cevabı alıyorum. İçim o kadar sızladı ki.... Bu arada Benim ki tutmadı ama kısmet diyorum... Elde donmus embriyo da yok herşey en baştan ne yapacam bilmiyorum... Aynı yere devam mı yoksa başka yermiş çok kararsızım...

Gitmek isteyenler için belirtiyorum kesinlikle baska yere gidin. Biz ilk durumumuzu ögrendigimizde görüşmek ve fikir almak için centruma gittik cıkışta elimizde iğnelerle tedaviye baslamış bulduk kendimizi. Ne bir test ne bir ilac ne rahim filmi hiçbişey olmadan. Sonrası tabiki tutmadı buarada doktoru ilk görüşme dısında neredeyse hiç görmedik son görüşmeye kadar,orada yapılan acıklamada aslında sperm dna hasar testide yapmak lazımdı size film çekmek tüplere bakmak lazımdı oldu.söylenecek çok sey car ama kısaca boşyere umutlanmamızamı,hiçbir test yapılmadan sorun ne bilmeden ticaret kafasıyla dayatılan hormonları almamızamı verdiğimiz paraya harcadığımız zamanamı yanalım bilemedik,gitmek isteyenler için tecrübe edilmiş tüpbebek deneyimimizi paylaşmak istedim karar sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…