Ankara da ayrıntılı ultrason

yaaa cıddı mısın canım benden ozellıkle bebısın kalp ekg sını ıstedı kalpte bır sey gordu aydan hocanın numarasını verdı kıme ıstersen ona gıt dedı ama bende garantı olsun dıye aydan bırıyı dusunuyordum ne yapsam acaba kafam cok karısık :KK43::KK43: 500tl az para degıl hanı
Böyle bi sorumluluk almak istemem fikrimi söylüyorum bak :) benim de dediğim gibi afp yüksek çıktı erken git falan dedi. Aynı şeyi bana da söyledi, istediğine git dedi. Ama ben güvenmiyorum artık bu konuda. Çünkü aydan biri 24. Hafta tekrar çağırdı sadece nolur nolmaz diye(24. Haftaya kadar müdahale yapılıyomuş, sonra geç kalınırmış), madem 24. Haftaya kadar bakılabiliyodu , o vakte kadar müdahale şansımız vardı beni neden 19. Haftamda gönderdin vicdansız kadın dedim kendi kendime :) Aylin hanımın herşeyimden memnunum ama aydan hanıma yönlendirmelerini gereksiz buluyorum sonuç olarak. 250 lira verip iki kez gidebileceğim özel doktorlar varken sadece 1000 lira neden aydan hanıma gidiyim.

Böyle bi sorumluluk almak istemem fikrimi söylüyorum bak :) benim de dediğim gibi afp yüksek çıktı erken git falan dedi. Aynı şeyi bana da söyledi, istediğine git dedi. Ama ben güvenmiyorum artık bu konuda. Çünkü aydan biri 24. Hafta tekrar çağırdı sadece nolur nolmaz diye(24. Haftaya kadar müdahale yapılıyomuş, sonra geç kalınırmış), madem 24. Haftaya kadar bakılabiliyodu , o vakte kadar müdahale şansımız vardı beni neden 19. Haftamda gönderdin vicdansız kadın dedim kendi kendime :) Aylin hanımın herşeyimden memnunum ama aydan hanıma yönlendirmelerini gereksiz buluyorum sonuç olarak. 250 lira verip iki kez gidebileceğim özel doktorlar varken sadece 1000 lira neden aydan hanıma gidiyim.
yaa mantıklı evet ben bı de seyden aydana gıtsem mı dıye dusundum. hanı dogum sırasında falan Allah korusun bır sorun olursa aydan hocayı cagırıyorlar ya onceden dosyam olursa ıyı olur belkı dıye dusundum ama alı ıpek var cok memnun herkes 250 tl ye bakıyor gayette ıyıymıs ona gıdıım bende tatlım saol fıkırlerın ıcın:):)

yaa mantıklı evet ben bı de seyden aydana gıtsem mı dıye dusundum. hanı dogum sırasında falan Allah korusun bır sorun olursa aydan hocayı cagırıyorlar ya onceden dosyam olursa ıyı olur belkı dıye dusundum ama alı ıpek var cok memnun herkes 250 tl ye bakıyor gayette ıyıymıs ona gıdıım bende tatlım saol fıkırlerın ıcın:):)
ali ipekden nasıl randevu alacağız bilgin varmı telini filan netten bulamadım da ben

Merhaba Kızlar, şuan yazdıklarınızı okuyunca geçmişe gittim bir an..benim doğuma kısmetse 3 hafta kaldı ve yazdığınız her şeyi birebir yaşadım ve bana da benzer doktorlar benzer şeyler söylendi..
Bende sizin gibi düşünüp 600 tl verdim benim gittiğim doktorda prof.Özgür Deren di..ama şunu çok iyi anladım ki doktorumun beni oraya yönlendirme amacı resmen paraymış yani bu yönlendirmelerin çoğu fayda ilişkisi..
Sonra içime sinmedi pimpirikli bir anne adayı olarak ve bi tanıdığımızın ısrarlı söylemleri sonucu şu anki muhteşem doktorumu buldum..kendisi tam 1.5 saat benimle ilgilendi halbuki ne koru ne bayındır ne de 600 tl baydığım adam bana bu vakitleri ayırmıştı..ve muayene ücreti de 260 tl idi..5.ayımda kendi doktorumu bırakıp tanıdık tavsiyesi ya da benim tabirimle Allah yüzüme baktı karşıma çıkardı dediğim doktoruma devam ettim..
Ben onca doktorun para için bana yaşattıklarını şuan şans olarak görüyorum onlar olmasaydı şimdiki doktorumu hiç tanımayacaktım..
Sizi çok çok iyi anlayan bir anne adayı olarak bu doktoru bir değerlendirmenizi isterim pişman olmayacağınız kesinlikle garanti..ha bu arada doktorumun ismi Serdar Oral..

canım pekı yeterı kadar ılgılendıgını dusundun mu? yada senı tatmın ettımı yanı verdıgın fıyatı dusununce ılgı nasıldı? bırde cd falan verdı mı?
yani işinin ehli biri canım. ama abartılacak bişide yok. sorun yoktu bebekte ölçtü biçti heryerini okadar. cd falanda vermedi. bende istemedim bilmiyordum. 500 tl edecek bişi değil bence.

Back
X