- Konu Sahibi yolgezer42
-
muazzez öztürk hangi hastande
bağımsız çalışıyor kendi muayanesi var orda ultrasyon takibini yapıyor tahlilleri deren labaratuarında veriyorsun tüp bebeği de hrs hastanesinde yapıyor...googuldan araştıra bilirsin...başka doktorlara gitmedim 6.tüp bebek denememde olmazsa ben o zaman başka doktor bulucam çünkü bu sefer gitiğimde rahmimi inceliyecek kamera ile ve gebelik aşısı uygulanacak bana o yuzden 6.yıda muazzez hanıma gideceğim çünkü embiryonun genetik yapısını filan incelletirmek diğer lerinin aklına gelmedi rahmi incelemek gelmedi bunları bana muazzez söyledi.....2008 yılında recai hoca laparoskopi amaliyatı ile inceleme yaptı hiç bir sorun yok olur cocuğunuz siz bekleyin tüp bebeğe gerek yok demişti ve ondan ben mayaya geçtim orda yaptırdım tüp bebekleri ama olmadı hayırlısı böyleymiş
imkanın varsa git dr.larla yüz yüze görüş konuş merkezleri incele ve öyle karar ver çünkü herkes kendi dr.unu destekler kim hangi dr.da hamile kaldıysa onu tavsiye eder sana benim gittiği dr.da iyi olmadı diye kötülemeye hakkım yok ama tavsiye ederim muazzez hanımı iyi bir insan kadın piskolojisinden iyi anlıyor , anlayışlı
Cnm kesinlikle baskent hast.gogsen bey diyorum zaten tup bebekte iki kisiler gogsen onalan ve hulusi bey var.benim ikinci denemem ve sagolsun gogsen bey cok yardimci oldu 4aylik hamileyim cok sukurr
Ay çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Darısı başımıza :) hulusi beye mi gitsem diyorum çünkü Konyadayim ben persembeleri hulusi bey konya ya geliyor
kızlarrr ben hala burdayım beklıyorum tavsıyelerinizi
Merhaba, ben anatolia da biri dondurulmuş olmak üzere 2 kez transfer yaptirdim. Her ikisi de negatif olma sina rağmen memnun kaldim, çünkü profesyonel bir ekibi var ve verdiğiniz paraya acimiyosunuz aldiği iz hizmet kaliteli olduğu için. Hakan bey bira cool ama tarzi bu adamın ilk görüşmede ve transfer öncesi ve transfer sonra si hakan bey ile muhatap oluyorsunuz onun dişinda ekipte yer akan diğer hekimler ilgileniyor sizinle, hepsi sicak ve hoş insanlar. Ben ankaraya sehir disindan grldigim icin benim icin fazla masrafli oluyodu o nedenle 3. Denemem memleketimde oldu, iste o zaman anladim aradaki farki anatolia gercekten profesyonel, maddi anlamda sarsmasa yine anatoliaya gelmeyi dusunuyorum bakalim ne olacak. Oneride bulunmak çok zor ama deneyimlerin boyle
ben hulusi bey e gittim kızım şuan 16 aylık olacak.. kendisinden son derece memnundum herşeyimle kendi ilgilendi evet bira yoğun ama herşeyi kendi takip eder ve ilgilenir dünya tatlısı bir insandır zaten tanışıpta ondan etkilenmeyen birini görmedim.. tavsiye ettiğim giden her arkadaşda memnun kaldı... bence düşündüğün dr.larla tanış çünkü aranızdaki iletişim dr. sana ne hissettirdiği çok önemli kendini yanında huzurlu ve güvende hissetmen şart çünkü bu zorlu bi süreç ve senin ne hissettiğin önemli... rabbim yardımcın olsun inşallah meleğine kavuşursun....
selam canım ne yaptın merkeze karar verdin mi?
Hakan hoca vr ekibinden memnunum ve su an hamileyim. Tavsiye ederim.
hayır canım ya hala karar veremedimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?