- Konu Sahibi yolgezer42
canım ben 1.5 yıllık evliyim,bir aşılama geçirdim başarısız oldu,doktorumun hatasıda vardı,bende bi sorun olmadığını söyledi..başka bir doktora gittiğimde yumurta rezervim az olduğunu öğrendim,aşılama ile uğraşmayalım direk tüp bebeğe yönlendireyim sizi dedi,öylelikle başladık işte..tren garında inince karşı yolda gençlik parkına çıkıyoruz,parkın çıkışında karakol var oradan taksiye biniyoruz biz,ilk gittiğimizde otobüs duraklarından çankaya otobüsüne binmiştik cinnah caddesinde inmiştik,yanlız otobüs çok fazla duruyor duraklarda ve trafik çok yoğun olduğu için direk biz taksi ile gidiyoruz..fiyatınıda söyleyim 15 lira tutuyor direk merkezin önünde iniyoruz..yumurtalarım büyüyor ağrılarım var hissediyorum,adetimin 6.günü ilk kontrole gittiğimde küçük olduklarını söyledi doktor ve doz yükselttik şimdi yüksek dozlarda iğnelerimi yapıyorum,pazartesi günü kontrolüm var inşallah istenilen boyutlarda olurlar..evet pahalı ama her gittiğimde olumlu sonuç alan çiftlerle karşılaşıyoruz,hamile haberi alan,bebeğin ilk kalp atışlarını dinleyen..hepsine şahit oluyorum,afyondan gelen bir çift vardı ilk çocukları orada olmuş,3 yaşındaymış şu anda ve yine başlamışlar tedaviye ikinci çocukları için uğraşıyorlardı o hanımın transferi olmuştur şu anda..bunları görüp duyunca insan umutlanmıyor değil yani..
canım cooooooooooooooooooooooooooooooook sağol sende bana umut olacaksın inşallan ALLAHın izniyle .canım ben önünden dolmuş falan geciyormu diye sormuştum sağol beni aydınlattın canım bin sorum var yumurta rezevlerinin azlığını nereden biliyonsunuz ilacın kac doz yapıyorsun seni sıkmıyorumdur inşallah pazartesi yazarsan coook sevinirin herşey gönlünce olsun inşallah