ankara da burun estetiği ameliyatı olup da memnun kalan arkadaşlar var mı?

eminemylmza

rüyammm
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2015
14
4
45
lütfen gerçekten ameliyat olan ve memnun kalanlar yazsın ticari kaygıyla kimse yazmasın bakıyorum da bazı kişiler üye oldukları gün bunlar birde doktorlar sanırım kendilerine gidelim diye mesaj yazıyorlar.
insanlarda bunları yiyor sanıyorlar. Ankarada lütfenn aynı zamanda nefes alamıyorum artık ldayanacak gücüm kalma dıı.......

merhaba canım bende 2. ameliyatımı olacağım eren taştan ve muhammet dilber revizyonda çok iyi olduklarını duydum ama ücretleri yüksek bende iyi bir kbb uzmanı arıyorum fakat bütçe olarak hazır değilim büyük ihtimalle gazi üinv. yada devlet hastanelerinde olacağım fakat beklentimi ne derece karşılıycak bilmiyorum burnumda bana göre ciddi sorunlar var inşallah iyi bir doktor buluruz.

Merhaba , ben de estetik olmadan önce bu siteden çok araştırma yaptım.Doğru ismi bulmak için sayfalarca yazı okudum.Şimdi doğru doktorla çok başarılı bir ameliyat geçirdiğim için benim de birilerine faydam olsun diye yazmak istedim.yaklaşık 1 ay önce Muhitdin Eski hocam estetik burun ameliyatımı yaptı,çok ama çokk memnunum.Karar vermeden önce hem ameliyat aşamasından hem de sonrasında burnumun alacağı şekilden çok korkuyordum.Ya beğenmezsem ya estetikli olduğu belli olursa vs vs gibi korkularla neredeyse vazgeçecektim.2-2,5 saat süren bir ameliyattan sonra şişlik morarma , ağrı- acı olmadan bu süreci geçirdim.Burnum tam da hocamla konuştuğumuz gibi olmuş. ne bir eksik ne bir fazla..7. gün alçı çıktığında bile güzel bir burundu.ve 2. haftadan sonra benim için herşey tamamdı ki gün geçtikçe ödemin gitgide azalmasıyla birlikte daha da güzel oluyor.Tek bir olumsuz yorum almadım, hatta hayran kalanlar oldu :) 2. haftada bazı doktorların yaptığı 3 aylık burunlar gibiydi.Bu işlemi kime yaptırırsanız yaptırın ama Muhitdin hocayla mutlaka görüşün.Zaten o kadar güveneceksiniz ki ona ameliyat olacaksınız :) İşinin ehli, ne yaptığını bilen düşündüğünüz şeklin aynısını yapabilecek bir doktordur.Umarım birilerine faydam olur ,,

X