Doğuma Hazırlık Ankara da doğum paketi özel hastane dr önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Koru hastanesine gitmeyin de hangi hastane olursa gidin..ben bebeğimi kaybettim orada..çok ihmalkar doktorlar. Doğum paketim olmasına rağmen, doktorum doğumuma bile girmedi, ebe doğum yaptırdı. Bir nöbetçi jinekolog bile gelmedi. Nefret ediyorum o hastane bozuntusu yerden!

Çok üzüldüm kaybınız için. Koru hastanesindeki skandaldan sonra ben de aynısını düşünmüştüm, giden bir tanıdığımızın da yanlış epiduralden ayağı aksamaya başladı.Basından tüm haberleri sildirip hiçbirşey olmamış gibi davranmaya devam ediyorlar. Doktorunuz kimdi ?

Hastane nasıl sizce çok olumsuz eleştiri var çok kısa bakıyor doktorlar ilgilenmiyor kalabalık oluyor diyorlar.
ben hiç bir sıkıntı yaşamadım.doktorum yaklaşık 15 dk ultrason yapıyor ve her şeyi rahatlıkla sorabiliyorum... 15 gün sonra doğumum yine bahar hocayla olacak. kendisinden çok memnunum. watsapdan bile bütün sorularımı cevapliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…