ANKARA DA ESTETİK OLANLAR YARDIM EDER Mİ

Tigisezgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
67
3
1
30
Arkadaşlar ankara da hem devilasyon hem de estetik için ameliyat olucam önerdiğiniz doktor var mı hastaneyi fiyatı yazarsanız sevinirim. Ozeldende yazabilirsiniz

Akaydaydi kendi muayenehanesını açtı suan 6ay önce 4500 tl demişti. Ben haftaya tekrar muayene olcam yazarım son fiyati

CYMERA_20160708_181700.webp

Ankara'da ArtPlast isimli klinikte Dr Murat Özdemir hakkında bilgisi olan var mı kızlar??

Arkadaşlar ankara da hem devilasyon hem de estetik için ameliyat olucam önerdiğiniz doktor var mı hastaneyi fiyatı yazarsanız sevinirim. Ozeldende yazabilirsiniz
ben de Haldun Kamburoğlu ile görüştüm. tepe primeda muayenesi var. ilgili bir dr araştırın derim. maddi olarak biraz tuzlu 9-10bin arası fiyat söylüyor ilk ameliyata

Ameli
geçmiş olsun çok.esabil hocanın ismini duyuordum güzel bi burun olmuş. ben de ekimde olacağım inşallah. hiç cesaretim yok aşırı korkağım :) ameliyat süreciniz nasıldı biraz bahseder misiniz?
Ameliytttan korkmayın önemli olan sonuç şekli nasıl olacak

ben de Haldun Kamburoğlu ile görüştüm. tepe primeda muayenesi var. ilgili bir dr araştırın derim. maddi olarak biraz tuzlu 9-10bin arası fiyat söylüyor ilk ameliyata
size hasta sonuçlarını gösterdimi acaba?sonuçları doğalmı merak ediyorum

Back
X