Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ankara da hem devilasyon hem de estetik için ameliyat olucam önerdiğiniz doktor var mı hastaneyi fiyatı yazarsanız sevinirim. Ozeldende yazabilirsiniz
Çok iyi olur bilgi verirsen :)Akaydaydi kendi muayenehanesını açtı suan 6ay önce 4500 tl demişti. Ben haftaya tekrar muayene olcam yazarım son fiyati
Hangi hastanede biliyor musunuzAnkarada Eren Tastan'ı araştırın derim fiyatları nedir bilmiyorum
Hangi hastanede biliyor musunuz
Hangi hastanede biliyor musunuz
bayramdan dolayı görüşemedim kendisiyle hala ulaşamıyorumÇok iyi olur bilgi verirsen :)
Esabil eker e ameliyat oldum memnunum 10 gün oldu sisliklerim ve biraz morluk var tabi ki :)
Ankara'da ArtPlast isimli klinikte Dr Murat Özdemir hakkında bilgisi olan var mı kızlar??
ben de Haldun Kamburoğlu ile görüştüm. tepe primeda muayenesi var. ilgili bir dr araştırın derim. maddi olarak biraz tuzlu 9-10bin arası fiyat söylüyor ilk ameliyataArkadaşlar ankara da hem devilasyon hem de estetik için ameliyat olucam önerdiğiniz doktor var mı hastaneyi fiyatı yazarsanız sevinirim. Ozeldende yazabilirsiniz
geçmiş olsun çok.esabil hocanın ismini duyuordum güzel bi burun olmuş. ben de ekimde olacağım inşallah. hiç cesaretim yok aşırı korkağım :) ameliyat süreciniz nasıldı biraz bahseder misiniz?
Ameliytttan korkmayın önemli olan sonuç şekli nasıl olacakgeçmiş olsun çok.esabil hocanın ismini duyuordum güzel bi burun olmuş. ben de ekimde olacağım inşallah. hiç cesaretim yok aşırı korkağım :) ameliyat süreciniz nasıldı biraz bahseder misiniz?
size hasta sonuçlarını gösterdimi acaba?sonuçları doğalmı merak ediyorumben de Haldun Kamburoğlu ile görüştüm. tepe primeda muayenesi var. ilgili bir dr araştırın derim. maddi olarak biraz tuzlu 9-10bin arası fiyat söylüyor ilk ameliyata