Ankara da Falcı Rahime yi arıyorummm lütfen yardımım

Selder

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
11
0
16
Ankara
Merhaba arkadaşlar
Ben Rahime ye 3 kere gittim ve herşeyimi bildi geleceğe dair söylediği herşey çıktı. Telefonum kayboldu dolayısıyla Rahîne bin telefonu da gitti. Ben Etlik te gitmiştim ama Eryaman tarafına taşınmış diye duydum. Lütfen telefonunu bilen varsa. Özelden bana gönderebilirseniz mi?
Teşekkürler...

Arkadaşlar
Ben yeni üyeyim bu nedenle de özelden mesaj atamıyorum. Forumda Rahime ye gercek_0681 adlı arkadaşımız gittiğini söylemiş. Ona ulaşıp Rahime min telefonunu almama yardımcı olabilir misiniz?
Lütfen....

ben sizin için msj attım kendisine, eğer bir iletişime geçerse size bildiririm

1999 da baktırmıştım Rahimeye. Hem çok pahalıydı hem de söylediği hiç bir şey çıkmadı. İncirlide oturuyordu yeni taşınmış sanırım.

evet İncirli de oturuyordu ve kayınpederimin hastalığını öleceği günü saatine kadar bildi. kiminle evleneceğimi doğum yapacağım tarihi herşeyi bikdi. Benim hayatımla ilgili tüm kritik konular aynen dediği gibi oldu. Ancak tekefonumun çalınmasınla onun nosuna da kaybettin. Acaba telefonunu biliyor musunuz?
teşekkürler...

QUOTE=İNCİR;34763547]1999 da baktırmıştım Rahimeye. Hem çok pahalıydı hem de söylediği hiç bir şey çıkmadı. İncirlide oturuyordu yeni taşınmış sanırım.[/QUOTE]

Bugüne kadar bir sürü falcıya gittim ama söyledikleri bu kadar çıkan ve yanında rahat ettiğim bir Falcı daha olmadı. Lütfen telefonunu bilen varsa bildirebilir miii?

MERHABA FALCI RAHİME BİLMİYORUM AMA KIZILAYDA Bİ FALCI VAR ARAPÇA HARFLERLE BAKIYOR BEN GİTTİM CEVREMDE KİM VARSA GÖTÜRDÜM HERSEY CIKTI ÇOK DEĞİŞİK KADIN HERSEYİ TAK TAK SÖYLÜYOR NUMARA VEREBİLİRİM İSTERSENİZ 50

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım çok iyi bilen falcıya benimde ihtiyacım var Kızılayda ki bayanın numarasını bende alabilir miyim..

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım çok iyi bilen falcıya benimde ihtiyacım var Kızılayda ki bayanın numarasını bende alabilir miyim..
Karanfil Sokakta Kibele Cafe'de Devrim var. Git mutlaka.

Acaba falcı rahimeye ulaşabildiniz mi? Bende eryamandayım hala krada oturuyorsa gitmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…