Tüp Bebek Merkezleri Ankara da gittiğiniz memnun olduğunuz Dr tavsiyesi

Vegisah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
9
0
1
40
Kızlar ankaraAnk memnun olduğunuz başarılı ve amaci para olmayan iyi bir Dr var mı tavsiyelerinizi bekliyorum

Nova Art - Ahmet Erdem ve Mehmet Erdem
Butun giden arkadaslarim Allahin izniyle hamile kaldi

Canım benim sikintsı rahimle alakalı rahme tutunamiyor yumurtlamada ve hormonlarda bı sıkıntı yok kendim kalabiliyorum ancak devamı gelmiyor bu konuda yardımcı olabilirler mi acaba

Cnm bilmiyorum gidip gorusmen lazim ama senin gibi hastalari muhakkak vardir icini ferah tut ins bebegine kavusursun

Canım benim sikintsı rahimle alakalı rahme tutunamiyor yumurtlamada ve hormonlarda bı sıkıntı yok kendim kalabiliyorum ancak devamı gelmiyor bu konuda yardımcı olabilirler mi acaba
Başkent Hastanesi Hulusi Bülent Zeyneloğlu..Novaartta da 3 defa tedavi gördüm.benim sorunumu Hulusi Hocam çözdü.gidip konuşmanızı tavsiye ederim.

Bizde yeni konyaya tasindik burdaki baskent hastanesinde tup bebek icin bir doktorla konusmaya gittik. Doktor burda tedavi olup yumurta toplanmasi ve transferi icin bulent beyi soyledi. Arastirdik cok iyi bir doktormus kimseden sikayet yok. Hatta esimin arkadasi ankarada sordu sorusturdular sagolsunlar ama tek sorun 1 oglumuz var malum okul acildi. Burda baslayip ankaraya gidip gelmek sorun olur diye dusunuyorum. Sizce yanlis mi dusunuyorum yani su tup bebek isine o kadar kararsizim ki. Tutup tutmamasi tabiki Allahimin bilecegi sey ama negatif olursa yikilirim galibaaa

yani evet gidip gelmeler sıkıntı olur.çünkü ben ankaraya yakın bir şehirde yaşamama rağmen tedavi süresince ankara'da kalmak zorunda kaldım ve hep tatillere denk getirdim.çünkü gereken tedavi süresi, tetkikler değişiyor. gün geldi hulusi hoca her gün çağırdı gün geldi bazen 2güne 1. değişiyor yani.Allah yardımcınız olsun..

Kesinlikle dr tolga ecemiş. 1 aşılama 4 tup ten sonra, 5.denemem de tolga bey e gıttım, keske baştan ona gıtseydım. Miyomumu aldı, bana ve eşime verdiği vitamin ve ilaçlarla hiç olmadıgı kadar kalıtelı embrıyomuz oldu. Mükemmel bir insan, azimli, samimi. Sizi çok ünlü prof. pıyasa doktorları gibi süründürmez.

Kızlar ankaraAnk memnun olduğunuz başarılı ve amaci para olmayan iyi bir Dr var mı tavsiyelerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…