bende kavaklıdere tüp bebek mrk gurur hocayla başladım ilk inş tutar .heran ulaşabiliyorum doktora asistanlarına gece gündüz sorularımı yanıtlıyolar sürekli kont altında ilgileniyolar ben çok memnunum fiyat olarakda araştırdım bu kalitede en uygunu buydu
sorun eşimde canım bende şükür hiç bişi yok ilaçlar dahil 3.000 buldu canım
Eşinin sorunu ne Aycank?Kaçıncı denemen ?Bizde de sorun sadece eşimde ama 2 kez denedik tutmadı Ankarada en iyi merkez hangisi? Kaliteli spermleri seçen merkezler var mı?Embriyolar 5.Güne gitmiyor dediler bize?Doğru mu yanlış mı bilmiyorumsorun eşimde canım bende şükür hiç bişi yok ilaçlar dahil 3.000 buldu canım
Bende anatoliada tedavi görüyorum..dün yumurtalarım toplandı..pazar günüde transferim olucak..bizede 5 yada altı milyara mal oldu..
gayet uyguna gitmişsin cnm yaaa, benimde ilaçlarla 5,5milyar tuttutekrar para biriktirmeye çalışıyorum, çünkü busefer kromozom taramasıda yaptırıcam, daha pahalı tutucak, kavaklıderede hasta ile yakından ilgileniyorlarmı peki? kalabalık oluyor mu? sıra beklemek zorunda kalıyormusun hiç?
ilk denemem canım eşim varıkosel ameliyatı oldu bi senenin dolmasını bekledik hareketli sperm sayısı 0 dı ameliyatla %5 falan oldu ama düşüyo ankarada çok ii merkezler vardır ama fiyatlarıda yüksek olabilir çok ii araştırman lazım burda giden arkadaşlarla tek tek görüş istersen inş istedğin biyer bulursun :içelim:Eşinin sorunu ne Aycank?Kaçıncı denemen ?Bizde de sorun sadece eşimde ama 2 kez denedik tutmadı Ankarada en iyi merkez hangisi? Kaliteli spermleri seçen merkezler var mı?Embriyolar 5.Güne gitmiyor dediler bize?Doğru mu yanlış mı bilmiyorum(
Bende anatoliada tedavi görüyorum..dün yumurtalarım toplandı..pazar günüde transferim olucak..bizede 5 yada altı milyara mal oldu..
Teşekkür edrim Aycank,bu arada çok geçmiş olsun .Ben Mayaya gideceğim erkek infertilitesinde iyi gözüküyorlar (okuduklarıma göre)..çok tutmuş canım ya bizim normalde 2.700 tuttuda ilk görüşmede 150 muane parası alınıyo yol parası vs 3000 ödeyecez.valla 7-24 ulaşabiliyorum doktora cep telini verdi acil bişi olursa diye asistanların ve hemşireninde cep teli var istediğimiz zaman ulaşıp sorularımızı soruyoruz eğer bizimle ilgili bi durum oluyorsa hemen arıyolar bilgilendiriyolar adet dönemlerini vs herşeyin takibini yapıyolar ben memnun kaldım randevulu olduğu için sıra beklemek falan yok saatin geldiğinde alıyolar görüşmeye.gurur hocada çok mütevazi sıcak güler yüzlü seni rahatlatıyo inş yakın zamanda paranı denkleştirirsin canım allah yardımcın olsun:Saruboceq:
ilk denemem canım eşim varıkosel ameliyatı oldu bi senenin dolmasını bekledik hareketli sperm sayısı 0 dı ameliyatla %5 falan oldu ama düşüyo ankarada çok ii merkezler vardır ama fiyatlarıda yüksek olabilir çok ii araştırman lazım burda giden arkadaşlarla tek tek görüş istersen inş istedğin biyer bulursun :içelim:
Teşekkür edrim Aycank,bu arada çok geçmiş olsun .Ben Mayaya gideceğim erkek infertilitesinde iyi gözüküyorlar (okuduklarıma göre)..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?