ankara da hangi merkez tecrübelerimizi paylaşalım

selma101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
27
1
36
Ankara
arkadaşlar ben şimdiye kadar iki tüp bebek yaptırbım ikisi de kimyasal gebelik oldu.dahasonra laparoskopi yapıldı ama tam nedeni şu demediler.o nedenle tecrübeli bilgili ve ilgili bir merkez arıyorum.deneyimlerimizi paylaşalım.

ben 2.ve 3.denemelerimi güven hastanesi Dr.Sarp Özcan ile yaptım.daha önce genarttaydı doktorum şuanda orada tüp bebek ünitesi sorumlusu.çok şükür 3.denememizde pozitif sonuç aldık :)
tedavinin tüm aşamasında birebir kendisi ilgilendi ve tüm muayenelerimi de kendisi yaptı.çok mütevazi ve konusunda uzman bir doktor canım.ayrıca ekip de çok güler yüzlü her konuda yardımcı oldular bize.
kesinlikle tavsiye ederim..

bende ankara tüp bebek merkezinde yaptım, ilk denememde tuttu, tabi nedenini tam bilemiyoruz iki haftalıkken kalbi durdu kromozom testleri yapıcam bu nedenle, lakin doktorum çok iyi başarılı ve ilgili, bende tavsiye ederim cnm...

bende kavaklıdere tüp bebek mrk gurur hocayla başladım ilk inş tutar .heran ulaşabiliyorum doktora asistanlarına gece gündüz sorularımı yanıtlıyolar sürekli kont altında ilgileniyolar ben çok memnunum fiyat olarakda araştırdım bu kalitede en uygunu buydu

fiyatı nekadar anlaştın cnm? bide sorun sendemi eşinde mi?

sorun eşimde canım bende şükür hiç bişi yok ilaçlar dahil 3.000 buldu canım

gayet uyguna gitmişsin cnm yaaa, benimde ilaçlarla 5,5milyar tuttu tekrar para biriktirmeye çalışıyorum, çünkü busefer kromozom taramasıda yaptırıcam, daha pahalı tutucak, kavaklıderede hasta ile yakından ilgileniyorlarmı peki? kalabalık oluyor mu? sıra beklemek zorunda kalıyormusun hiç?

Bende anatoliada tedavi görüyorum..dün yumurtalarım toplandı..pazar günüde transferim olucak..bizede 5 yada altı milyara mal oldu..

sorun eşimde canım bende şükür hiç bişi yok ilaçlar dahil 3.000 buldu canım
Eşinin sorunu ne Aycank?Kaçıncı denemen ?Bizde de sorun sadece eşimde ama 2 kez denedik tutmadı Ankarada en iyi merkez hangisi? Kaliteli spermleri seçen merkezler var mı?Embriyolar 5.Güne gitmiyor dediler bize?Doğru mu yanlış mı bilmiyorum(

Bende anatoliada tedavi görüyorum..dün yumurtalarım toplandı..pazar günüde transferim olucak..bizede 5 yada altı milyara mal oldu..

kelebek merhaba
tedavin hayırlı olsun
bende anatolıada başlayacağim 15 gün sonra lucrinle
biraz tedavi şekillerinden bahsedebilir misin
antremanlı olmama rağmen anatolıa ya ilk kez gideceğim,
ben başka şehirdeyim ve muhtemelen bendeki bu şansla yumurta toplamada transferde bayrama denk gelicek...sizce hastanede bayramda doktorlardan biri olur dimi??

çok tutmuş canım ya bizim normalde 2.700 tuttuda ilk görüşmede 150 muane parası alınıyo yol parası vs 3000 ödeyecez.valla 7-24 ulaşabiliyorum doktora cep telini verdi acil bişi olursa diye asistanların ve hemşireninde cep teli var istediğimiz zaman ulaşıp sorularımızı soruyoruz eğer bizimle ilgili bi durum oluyorsa hemen arıyolar bilgilendiriyolar adet dönemlerini vs herşeyin takibini yapıyolar ben memnun kaldım randevulu olduğu için sıra beklemek falan yok saatin geldiğinde alıyolar görüşmeye.gurur hocada çok mütevazi sıcak güler yüzlü seni rahatlatıyo inş yakın zamanda paranı denkleştirirsin canım allah yardımcın olsun:Saruboceq:

ilk denemem canım eşim varıkosel ameliyatı oldu bi senenin dolmasını bekledik hareketli sperm sayısı 0 dı ameliyatla %5 falan oldu ama düşüyo ankarada çok ii merkezler vardır ama fiyatlarıda yüksek olabilir çok ii araştırman lazım burda giden arkadaşlarla tek tek görüş istersen inş istedğin biyer bulursun :içelim:

Teşekkür edrim Aycank,bu arada çok geçmiş olsun .Ben Mayaya gideceğim erkek infertilitesinde iyi gözüküyorlar (okuduklarıma göre)..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…