Ankara da histereskopi olanlar

Annesiyim123

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
960
535
18
1 buçuk yıldır çocuk istemim var doktor histereskopi olmamı söyledi ama gittiğim hastane de histereskopi yok. Ankara da hangi devlet hastaneleri yapiyo. Devlet hastaneleri ofis tipi histereskopi yi sedesyon mu yapıyo yoksa uyanikmi? Birde özel de yaptıran varsa hangi hastane ve fiyatı ne kadar öğrenebilir miyim. Şimdiden teşekkürler

1 buçuk yıldır çocuk istemim var doktor histereskopi olmamı söyledi ama gittiğim hastane de histereskopi yok. Ankara da hangi devlet hastaneleri yapiyo. Devlet hastaneleri ofis tipi histereskopi yi sedesyon mu yapıyo yoksa uyanikmi? Birde özel de yaptıran varsa hangi hastane ve fiyatı ne kadar öğrenebilir miyim. Şimdiden teşekkürler
Ankara bahçeci tüp bebek merkezinde Selen Sakar Ecemişte hist.oldum. rahimden perde vardi. Gayet basarili gecti operasyonum. Ertesi gün uzun yola çikmistim. Şu an kendi kliniğinde hiznet veriyor

ANKARA BAHÇEÇİ TÜP BEBEK MERKEZİNDE OLDUM RAHATTI SIKINTI OLMASI SEDASYON EŞLİĞİNDE YAPILIYOR

Back
X