- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
- 18
- Konu Sahibi Annesiyim123
-
Hangi hastaneye gidiyorsunuz kuzum
Etimesgut devlet hastanesi ne gittim ordaki doktor söyledi Ankara daHangi hastaneye gidiyorsunuz kuzum
Kuzum şehir Hastanesi'ne gitEtimesgut devlet hastanesi ne gittim ordaki doktor söyledi Ankara da
Ankara bahçeci tüp bebek merkezinde Selen Sakar Ecemişte hist.oldum. rahimden perde vardi. Gayet basarili gecti operasyonum. Ertesi gün uzun yola çikmistim. Şu an kendi kliniğinde hiznet veriyor1 buçuk yıldır çocuk istemim var doktor histereskopi olmamı söyledi ama gittiğim hastane de histereskopi yok. Ankara da hangi devlet hastaneleri yapiyo. Devlet hastaneleri ofis tipi histereskopi yi sedesyon mu yapıyo yoksa uyanikmi? Birde özel de yaptıran varsa hangi hastane ve fiyatı ne kadar öğrenebilir miyim. Şimdiden teşekkürler
Fiyat ne kadar di cnm. Kendi kliniği nerdeAnkara bahçeci tüp bebek merkezinde Selen Sakar Ecemişte hist.oldum. rahimden perde vardi. Gayet basarili gecti operasyonum. Ertesi gün uzun yola çikmistim. Şu an kendi kliniğinde hiznet veriyor
Oraya gidicem ama uyutup yapmiyolarsa zor bı işlem sanırım dayanamam o yüzden girenler den bilgi almak istiyorumKuzum şehir Hastanesi'ne git
Kuzum devlet hastaneleri yapmıyor anesteziliOraya gidicem ama uyutup yapmiyolarsa zor bı işlem sanırım dayanamam o yüzden girenler den bilgi almak istiyorum
Instagram profilinde adresi mevcut. Ben 2021 de 7 bin küsur vermistim, simdi carpi 2 diye dusunebilirsin, yine dogru fiyati onlardan alirsinFiyat ne kadar di cnm. Kendi kliniği nerde
Histeroskopi devlette de anestezi altinda yapılır, rahim filmi yani hsg ile karistirmayinKuzum devlet hastaneleri yapmıyor anestezili
Yaa devlette yapiliyodur İnşallah anestezi şuan içime su serpildi. Ben o fiyatları veremem çünkü mecbur devlet Hastanesi'nde olcam. Peki histereskopi den sonra hamilelik oldu muHisteroskopi devlette de anestezi altinda yapılır, rahim filmi yani hsg ile karistirmayin
ANKARA BAHÇEÇİ TÜP BEBEK MERKEZİNDE OLDUM RAHATTI SIKINTI OLMASI SEDASYON EŞLİĞİNDE YAPILIYOR1 buçuk yıldır çocuk istemim var doktor histereskopi olmamı söyledi ama gittiğim hastane de histereskopi yok. Ankara da hangi devlet hastaneleri yapiyo. Devlet hastaneleri ofis tipi histereskopi yi sedesyon mu yapıyo yoksa uyanikmi? Birde özel de yaptıran varsa hangi hastane ve fiyatı ne kadar öğrenebilir miyim. Şimdiden teşekkürler
Ücreti çok istedikleri için özel hastane beni aşıyo. Devlet Hastanesi'ne gittim ama başka doktorun yönlendirmesiyle yapmıyoruz dedilerANKARA BAHÇEÇİ TÜP BEBEK MERKEZİNDE OLDUM RAHATTI SIKINTI OLMASI SEDASYON EŞLİĞİNDE YAPILIYOR
Evet devletteki doktor kendi önermesi lazım canım devlette yapılanda ofis histereskopi acısı olmuyorki onda iki tip histereskopi varÜcreti çok istedikleri için özel hastane beni aşıyo. Devlet Hastanesi'ne gittim ama başka doktorun yönlendirmesiyle yapmıyoruz dediler
Nasıl oluyo. Yapışıklık belki olabilir onu açarlar histereskopi yle dedi doktor acı olur diye düşünüyorumEvet devletteki doktor kendi önermesi lazım canım devlette yapılanda ofis histereskopi acısı olmuyorki onda iki tip histereskopi var
Sorun da bu zaten hicbi sıkıntım yok sol yumurta da 3 cm çikolata kisti vardı oda doğum kontrol hapı yla geçti diğer herşeyim temiz ama olmuyo. Doktorda histereskopi yle bakılmasını önerdi çünkü 12 13 gün süren adet kanamam var 1 senedirNe sıkıntın var tüp bebek mi yaptırmak istedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?