ben de aramıstım burcu hanımı,dugunden once mutlaka gelmelısın demıstı...ebru hanım ıse dıkısler tuttuktan sonra ıllakı gelmene gerek olmaz yınede 1 ay once gelırsın kontrol ederz,önemlı olan operasondan 1 ay sonra gelıp kontrolunu yapmamız demıstı..acıkcası benım dugune 1 hafta kala gtme gıbı bır sansım olmadıgı ıcın ebru hanımı tercıh ettıum..of su surecı bır atlatsak..
sen ne zaman yaptıracaksın cnm ebru hocaya.randevu aldın mı? benim adetim bittikten 4 gün sonraya randevu aldım ki yaklaşık bir ay kuru tutmam kolay olsun diye. şimdi bir de ya çok acırsa korkusu sardı beni. aklımı yitirmek üzereyim
kafamı karıştıran garanti olsun diye düğünden birkaç gün önce geçici dikiş attıracaksak niye kalıcı yaptırıyoruz. düğünden önce geçici yaptırırız sadece olur biter. bunları duyunca yaptırmasam mı diyorum. biranönce bitsin de kurtulayım. yaşadığım şu stres ömrümden ömür götürdü. pazartesi olsun iyi bir şekilde ankaradan döneyim tek isteğim bu
evet ıste aynı soru bende de var,eğer dugunden bır hafta oncesıne kadar gtmke zorunda klacaksam ben ne anlarım bu ısten(
akdenız ben bu konuyu ebru hanıma sordum gerek yok dedıi,ıstanbuldakı burcu hanıma sordum gerek var dedı..anlamadım..kafamda soru ısaretı kaldı..sen ebru hanıma gıdınce cmtsı gunu bunu yuzyuze sorarsan tekrar cok sevınırım...
orda gerçekten ikna olmazsam yaptırmadan dönerim zaten.düğünden önce diye birşey olmamalı. bu stresi o kadar süre daha çekmek istemiyorum.ben de sorarım mutlaka. doktorların görüşlerini de yazarız buraya.
bugün son gün ve zaman durdu 24 saat kaldı dualarınızı eksik etmeyin ne olur..sln doktor aç gel falan dedi mi..yani nasıl gitsek ki
ben de tutmam yarın..hem yolculuk hem operasyon ağır gelir. sen ne giyip gideceksin
ikinizin de Allah yardımcısı olsun inşallah geçicek bugünler kendinizi yalnız hissetmeyin hepimiz aynı durumdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?