artık birbirimize yardımcı olsak nasıl olur gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlar var burdan gelen bir bilgi yüzünden hayatı değişen insanlar var

artık birbirimize yardımcı olsak nasıl olur gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlar var burdan gelen bir bilgi yüzünden hayatı değişen insanlar var

mrb yazdıklarını okudum sanırım ekimde nikahın bence şimdiden başla araştrmaya doktorlarla görüşmeye cnm, burdan az çok doktorların isimlerini duymuşsundur ankarada ya da istbuldaysan özellikle çok daha rahat olur.. 2 ay yeterli bir süre diye bilyorum iyileşmek için hem bazı doktorlar geçici işlemde kanamanın daha garanti olduğunu söylüyor garanti olsun diye 2 gün kala geçici de yaptırrsın umarım herşey yolunda gider..

mrb yazdıklarını okudum sanırım ekimde nikahın bence şimdiden başla araştrmaya doktorlarla görüşmeye cnm, burdan az çok doktorların isimlerini duymuşsundur ankarada ya da istbuldaysan özellikle çok daha rahat olur.. 2 ay yeterli bir süre diye bilyorum iyileşmek için hem bazı doktorlar geçici işlemde kanamanın daha garanti olduğunu söylüyor garanti olsun diye 2 gün kala geçici de yaptırrsın umarım herşey yolunda gider..[/QUOTE]

doktoruma az çok karar verdim cnm ama biraz para sıkıntım var biraz buldum ama birazı kaldı bu cumartesiye kadar parayı bulabilirsem gidicem bulamazsam ötekı haftaya kalacak sabah akşam bunu düşünüyorum araştırıyorum harıl harıl 2000 tl bulmaya çalışıorum kafayıda yemek üzereyim hani...Allah yardım etsin herkese çok zor çok ne uyku ne yemek ne huzur..her anın zulüm gibi..araştırmalarıma göre 1 ay öncesi yapmanız yeterli oluyor tabı doktorlar hemen yapılmasını tavsiye ediyor.ve işlem kadar önemlı olanda operasyon sonrası bakım..bir kurtulabilsek bakımı kolay..Allah hepimize yardım etsin inşallah..

artık gireblioruz siteye nasıl oldu anlamadım.

mel ben ve loray içtenlkle sıkıntımızı konuştuk.böle bişeyle karşı karşıya kalacağım aklıma bile gelmedi. editörde haklı ne olduğumuzu km olduğumuzu blmioruz.görüşmemek lasım arkşlar .burdan bilgi alışverişi yapalım ama gerçkten kötü niyetli insanlar olablr. sen ben olmayz belki ama çıkadablr belli olmaz.

mail istemeylm artık burdan konuşmaya devam edelim. biz asistan hak falan değilz. siz gibi madur insanlarız

tekrardan özür diliorum ben editürümz bizim iyilğimize konuşuor

Merhaba
Öncelikle şunu ifade edeyim sizler mail adresinizi açık açık paylaştığınız için ceza almıştınız. Ben size ne doktor asistanı dedim ne de it kopuk kelimesini size kullandım ! Sadece lütfen dikkatli olum diye uyarıda bulundum. Mail adresinizi bu site dahil hiç bir yerde paylaşmayın diye birer gün ceza verdim. İt kopuk diye mail adresinizi alıp sapıklık yapan erkekler için kullandım ve bunun için kimseden özür dilemiyeceğim. Doktorlarına laf taşıyanlar anlamıştır ne demek istediğimi !

sln 53 hangi doktora karar verdin ? nerde?

canım ben dr.burcu k.arslanda yaptıracağım bu işlemi.aradım konuştum bilgi aldım gayet iyi cevaplandırıyor ve bilgilendiriyolarlar.bugüne kadar kötü bir sonuçla karşılaşmadıklarını söylüyorlar.güveniyormuyum orasını tam bilemiyorum ama güvenmek zorunda hissediyorum kendimi.ben istanbulda yaşıyorum ve yeri bakırköyde ulaşımı benim içinde çok kolay.

akdeniz senn çok az kaldı dimi.sıkma canını geçick inş sonra sende yazmamaya başlarsın bu foruma:)

editör haklısınz ben vermedim adresmi ama arkşlarnınkini istemştim neyse.d,kkatnz için tşk ederiz

hangi doktor içimize ısındysa ona yaptıracağız. burcu hanıma yaptırman mantıklı istanbuldasn zaten

merak etme ggothic 2 hafta sonra gün gün nasıl gelişme kaydettiğini yazarım. inşallah problem çıkmaz

slm akdenız sanırım sen de ankarada ebru hanıma yaptrcaktın degıl mı? ben de ona yaptıracagım ama ben eylul ya da ekım gıbı dusunuyorum...eger ona yaptırırsan hanı nasıl nelerle karsılastın anlatrsan sevınırım...

bır de ben de mantar var arada sırada gosterıyor kendını..özellıkle de bu regl donemınden sonra...flep yontemını de ozellıkle regl den sornra yapmayı planlıyorlar hanı o bolgenın kuru kalması ıcın ...ben de mantar tekerrur ederse nasıl kuru tutucagım dıye kaygılanıyorum(

bu işlem sonrası araştırdığım kadarıyla kalın ped kullanılmasını istiyor doktor bu şekilde kuru tutabilirsin ve bu işlemi yaptırdıktan sonra sadece oraya odaklanman gerekiyor günde 3 kez lavaboya girip ihtiyaçlarını karşılıyorsan bu işlemden sonra gerekirse 10 kez kontrol edilmeli.bir sorun çıkmaz inşallah canım hemen böyle kötü düşüncelere girme

destegın ıcın teskkur ederım ancak10 kez kontrol derken? han ı doktora sordum da bır ay sonrasında kontrol ederız dıkısler tutarsa hıc sorun olmaz dedı ama...ne sıkıntılı bır surec ya off

destegın ıcın teskkur ederım ancak10 kez kontrol derken? han ı doktora sordum da bır ay sonrasında kontrol ederız dıkısler tutarsa hıc sorun olmaz dedı ama...ne sıkıntılı bır surec ya off

yok 10 kez doktor değilde kendin kontrol edersin anlamında söyledim:) hiçte sıkıntılı bir süreç değil canını sıkma bazıları bazı şeyleri çok abartmış bence siz emin adımlarla yürüdükten sonra hiç bir şey olmaz canım merak etme ben eminim herşey yolunda gidecek

akıntı konusunu napcaz ya ebru hanım bana bi ilaç verdi ama yan etki yapcak die kullanmıorum kullansammı bilemiorum

kullan tabi cnm ne yan etkisi yapabilir ki doktor vermiş sonuçta tam şikayetini sölediysen kullan bence.. ben de kullandım hem hap hem fitil baya yararı oldu mantar olmuşum ama gitmeye çekindim erteledim boşuna kaç ay eziyet çektim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…