artık birbirimize yardımcı olsak nasıl olur gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlar var burdan gelen bir bilgi yüzünden hayatı değişen insanlar var
merak etme ggothic 2 hafta sonra gün gün nasıl gelişme kaydettiğini yazarım. inşallah problem çıkmaz
bır de ben de mantar var arada sırada gosterıyor kendını..özellıkle de bu regl donemınden sonra...flep yontemını de ozellıkle regl den sornra yapmayı planlıyorlar hanı o bolgenın kuru kalması ıcın ...ben de mantar tekerrur ederse nasıl kuru tutucagım dıye kaygılanıyorum(
bu işlem sonrası araştırdığım kadarıyla kalın ped kullanılmasını istiyor doktor bu şekilde kuru tutabilirsin ve bu işlemi yaptırdıktan sonra sadece oraya odaklanman gerekiyor günde 3 kez lavaboya girip ihtiyaçlarını karşılıyorsan bu işlemden sonra gerekirse 10 kez kontrol edilmeli.bir sorun çıkmaz inşallah canım hemen böyle kötü düşüncelere girme
destegın ıcın teskkur ederım ancak10 kez kontrol derken? han ı doktora sordum da bır ay sonrasında kontrol ederız dıkısler tutarsa hıc sorun olmaz dedı ama...ne sıkıntılı bır surec ya off
SLN burcu hanım fiyat nekadar söyledi ?
akıntı konusunu napcaz ya ebru hanım bana bi ilaç verdi ama yan etki yapcak die kullanmıorum kullansammı bilemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?