Evet bana da yıka demişti yanındayken ama sonra her biri bişey deyince esra hanım gerek yok demişti benim de işime geldi orayı ıslatmak istemedim batikonla yıkadım sayılır ben de
Bende öyle yapıcam o zaman yıkamıyorum artık sadece batikon sıkıcam o zamangümde 10 defa da gitsem batikon sıksam bi zararı olmaz mı yani şimdi

Yıkama işlemini klozette otururken mi yaptın canım yoksa ayakta mı yaptın
Ayakta büyük dudakları hafif aralayıp klitoris bölgesine suyu elinde yada duş başlığıyla su dök ordan akar su sonra hafif hafif kurula bastırma sonra dudakları arala klitoris bölgesine batikonun kapağıyla dök batikonu aksın ordan Aşağı doğru ilaç sonra pamuklu ped ya da pamuklu iç çamaşırı giy kuru kalsın bol şeyler giy yatarken de yan yat kendini kollarından çevir yatakta sağa sola dönerken kalçana ağırlık verme bana hemşire sabah akşam önce yıka sonra batikonla eğer büyük tuvalete çıkarsan yine aynı işlemi yap büyük tuvalet yapınca zorunlu enfeksiyon kapmaması için

Bende öyle yapıcam o zaman yıkamıyorum artık sadece batikon sıkıcam o zamangümde 10 defa da gitsem batikon sıksam bi zararı olmaz mı yani şimdi
Bana en az 2 en fazla 3 kere pansuman yapacaksın dendi yanlış birşey yapma istersen sor pansuman bilgisini ama @Durutzehra11 da tecrübeli olduğu için birşey diyemicem

Yazdım bakalım canım ne dicek

Sakın kalıcı için gökçene gitme o yapamıyor

Yalnız benim şuan çok ağrım var uyutmayacak kadar batikonda yakıyor sanırsambi tuhafım bu ağrılar kaçıncı günde geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…