Bende öyle yapıcam o zaman yıkamıyorum artık sadece batikon sıkıcam o zamanEvet bana da yıka demişti yanındayken ama sonra her biri bişey deyince esra hanım gerek yok demişti benim de işime geldi orayı ıslatmak istemedim batikonla yıkadım sayılır ben de
Ayakta büyük dudakları hafif aralayıp klitoris bölgesine suyu elinde yada duş başlığıyla su dök ordan akar su sonra hafif hafif kurula bastırma sonra dudakları arala klitoris bölgesine batikonun kapağıyla dök batikonu aksın ordan Aşağı doğru ilaç sonra pamuklu ped ya da pamuklu iç çamaşırı giy kuru kalsın bol şeyler giy yatarken de yan yat kendini kollarından çevir yatakta sağa sola dönerken kalçana ağırlık verme bana hemşire sabah akşam önce yıka sonra batikonla eğer büyük tuvalete çıkarsan yine aynı işlemi yap büyük tuvalet yapınca zorunlu enfeksiyon kapmaması içinYıkama işlemini klozette otururken mi yaptın canım yoksa ayakta mı yaptın
Kız imkanın varsa yıka enfeksiyon kapar allah korusunBende öyle yapıcam o zaman yıkamıyorum artık sadece batikon sıkıcam o zamangümde 10 defa da gitsem batikon sıksam bi zararı olmaz mı yani şimdi
Turgay bey yıka dedi bana yıkamasan olmaz dedi sadece bastırma bişey kullanma dediKız imkanın varsa yıka enfeksiyon kapar allah korusunyada doktor a sor önemli olan doktor un ne dediği
Bana en az 2 en fazla 3 kere pansuman yapacaksın dendi yanlış birşey yapma istersen sor pansuman bilgisini ama @Durutzehra11 da tecrübeli olduğu için birşey diyemicemBende öyle yapıcam o zaman yıkamıyorum artık sadece batikon sıkıcam o zamangümde 10 defa da gitsem batikon sıksam bi zararı olmaz mı yani şimdi
Nerdesin @Durutzehra11Bana en az 2 en fazla 3 kere pansuman yapacaksın dendi yanlış birşey yapma istersen sor pansuman bilgisini ama @Durutzehra11 da tecrübeli olduğu için birşey diyemicem
Evet bana da kesinlikle önce yıka sonra batikonla hafifçe kurut dedi sen yine de sor unuttum deKız imkanın varsa yıka enfeksiyon kapar allah korusunyada doktor a sor önemli olan doktor un ne dediği
Canım bana da günde 2 kez batikonla dedi büyük tuvaleti yaparsan da 3 .kez gene batikonla dedi. Ama ben her tuvalet sonrasında batikon sıktım. Sen esra hanıma sor yıkasam olur mu bazı arkadaşlar yıkamamış falan de ? Bana attığı mesaj hala duruyor.Nerdesin @Durutzehra11
Yazdım bakalım canım ne dicekCanım bana da günde 2 kez batikonla dedi büyük tuvaleti yaparsan da 3 .kez gene batikonla dedi. Ama ben her tuvalet sonrasında batikon sıktım. Sen esra hanıma sor yıkasam olur mu bazı arkadaşlar yıkamamış falan de ? Bana attığı mesaj hala duruyor.
Bende öyle yapıcam o zaman yıkamıyorum artık sadece batikon sıkıcam o zamangümde 10 defa da gitsem batikon sıksam bi zararı olmaz mı yani şimdi
Sakın kalıcı için gökçene gitme o yapamıyorMerhaba kızlar. Kalıcı yöntem ile ankarada yaptırmayı düşünüyorum. Forumda gördüğüm kadarıyla kalıcı olmasına rağmen düğün öncesi çağırmaları çok mantıklı gelmedi bana. Gökçen hocayı aradım ve bilgilendirme yaptılar sadece işlemden 1 ay sonra kontorele gidiliyomuş düğün öncesine gidilmesine dair bişey demediler ama forumda kendisine çok rastlayamadım genelde geçici işlem yaptıranlarda ismi geçiyor. Kalıcı için bilgisi veya başka önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Sana attım canım okudun
Hala ağrın var mı canımYalnız benim şuan çok ağrım var uyutmayacak kadar batikonda yakıyor sanırsambi tuhafım bu ağrılar kaçıncı günde geçiyor
Geceden daha iyiyim canımHala ağrın var mı canım
Merak etme arada yanmaların olacak ama normal hayatına hemen dönersin düğün filan var mı yakın zamandaGeceden daha iyiyim canım
Yok canım daha şimdi yokMerak etme arada yanmaların olacak ama normal hayatına hemen dönersin düğün filan var mı yakın zamanda
Durutzehraya katılıyorumSakın ona olma onun bana yaptığı işlemün resmi bile var bende özelden atayım istersen sakın öyle bi hata yapma ben yandım çöpe gitti param.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?