Merhaba kızlar. Kalıcı yöntem ile ankarada yaptırmayı düşünüyorum. Forumda gördüğüm kadarıyla kalıcı olmasına rağmen düğün öncesi çağırmaları çok mantıklı gelmedi bana. Gökçen hocayı aradım ve bilgilendirme yaptılar sadece işlemden 1 ay sonra kontorele gidiliyomuş düğün öncesine gidilmesine dair bişey demediler ama forumda kendisine çok rastlayamadım genelde geçici işlem yaptıranlarda ismi geçiyor. Kalıcı için bilgisi veya başka önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Sakın ona olma onun bana yaptığı işlemün resmi bile var bende özelden atayım istersen sakın öyle bi hata yapma ben yandım çöpe gitti param.

Kız saçmalama ben
Canım dikiş ipi gözüküyor 5 cm kadar bence hiç normal değil
Kız saçmalama benim hala bile dikiş ipim var doktor da demişti bir iki tane var kendisi düşecek dedi. bak yeni resim çektim atayım sana kendin gör.

QUOTE="cesurkalpli, post: 62116547, member: 905579"]
At bakayım foto diğerleriyle karşılaştıralım ya hep olumsuzu düşününce insan olduğuna inanmıyor
[/QUOTE]
Bu şoku üstümden anca bi 5 ay atarım heralde

QUOTE="cesurkalpli, post: 62116547, member: 905579"]
At bakayım foto diğerleriyle karşılaştıralım ya hep olumsuzu düşününce insan olduğuna inanmıyor
Bu şoku üstümden anca bi 5 ay atarım heralde
[/QUOTE]
Ozaman da düğün yaklaşıyor zaten sen kesin düğünden önce de bir gider gösterirsin emin olmak için Et etten kopmaz artık oldu bu iş

Ben eve geldim kızlar hala ağrım yok bu normal mi bilmiyorum ama sadece oturunca kalkınca var kanamamda olmuş biraz. Acaba bişey mi yaptım dikişlere bilmiyorum anlamadım Turgay hoca çok hoş bi insanmış gerçekten ve işini severek yapıyor o kadar güler yüzlü ki çok güzel karşıladılar beni baya ilgilendiler işlemde de sadece son dikişi hissettim güzeldi oda dedi güzel oldu randevu verdi Ocak ayına gelemem dedim istediğin zaman gel dedi önemli değil dedi.hap tutamadığım için ilaçlarımı şurup şeklinde verdi. Bide eczaneden ilaç alırken TC mi istediler nie dedim antibiyotik için dediler anlamadım o kafama takıldı sadece

Canım ben de vermiştim kimliğimi ama e devletten ve e nabızdan baktım işleme geçen bişey yok sıkıntı değil merak etme. Kanama şuan çok normal. Benim de olmuştu. 4.güne kadar sanırım gelir ara ara sonra kesiliyor. Kabız olmamaya dikkat

Ya ben ona kurban olurum kurban Allahımm cennetlik adam benim için tabi:) ❤

Antibiyotik için kayıt açıyorlar korkacak birşey yok aman sakın kabız olayım deme ben 2 gündür oldum sancıdan kıvrandım ıkınmakta yasak eğer öyle olursa içim in kefir in den al iç hemen tuvalete çıkartıyor çok çok dikkat et bacaklarını açma herşey senin elinde hareketlerini ufak yap hep yan yat yan otur oraya baskı gelmesin inşallah kurtulacaksın bir de açıp foto çekme orayı çekiştirme hadi hayırlısı

Geçmiş olsun canım yarısı bitti yarısı kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…