Mükemmel bir insan gerçekten çok sevdim onuYa ben ona kurban olurum kurban Allahımm cennetlik adam benim için tabi:) ❤
Sağol canım inşallah öyle olur akıntım var kanama gibi korkuyorum yaGeçmiş olsun canım yarısı bitti yarısı kaldı
Sağol canım çok dikkat edeceğim yolculukta biraz zorlamış olabilirim galiba ama ağrım yok hiç buda normal mi kanama ile karışık akıntı var ama ağrı yok bir erginlik var sadeceAntibiyotik için kayıt açıyorlar korkacak birşey yok aman sakın kabız olayım deme ben 2 gündür oldum sancıdan kıvrandım ıkınmakta yasak eğer öyle olursa içim in kefir in den al iç hemen tuvalete çıkartıyor çok çok dikkat et bacaklarını açma herşey senin elinde hareketlerini ufak yap hep yan yat yan otur oraya baskı gelmesin inşallah kurtulacaksın bir de açıp foto çekme orayı çekiştirme hadi hayırlısı
Sağol tatlım kabız olmamaya çalışacağım ama ben hep kabızım bilmiyorum nasıl olacak kefir almak mantıklıCanım ben de vermiştim kimliğimi ama e devletten ve e nabızdan baktım işleme geçen bişey yok sıkıntı değil merak etme. Kanama şuan çok normal. Benim de olmuştu. 4.güne kadar sanırım gelir ara ara sonra kesiliyor. Kabız olmamaya dikkat
Bol meyve ye sulu beslen ilaçları kullan kayısı vs incir bunları ye. Sabah ılıksu zeytin yağı aç karnına bunları uygula. Kefir, yarım baş soğanı limonla tuzla ye bu ishal yapıyo beni tuvalete atan soğan olmuştur genelde. Kayısı çayı vs aklına ne gelirse... Ve sürekli araştırma yap kabız kalmamak için.Sağol tatlım kabız olmamaya çalışacağım ama ben hep kabızım bilmiyorum nasıl olacak kefir almak mantıklıistanbullugelinnn dediği gibi
Tamam canım çok sağol bide bu yıkama işini nasıl yapıcam tuvalet olayını bana özelden yazabilir misin lütfen nasıl yaptın ne ettin sanki yanlış yaptımBol meyve ye sulu beslen ilaçları kullan kayısı vs incir bunları ye. Sabah ılıksu zeytin yağı aç karnına bunları uygula. Kefir, yarım baş soğanı limonla tuzla ye bu ishal yapıyo beni tuvalete atan soğan olmuştur genelde. Kayısı çayı vs aklına ne gelirse... Ve sürekli araştırma yap kabız kalmamak için.
Korkma normaldir canımSağol canım inşallah öyle olur akıntım var kanama gibi korkuyorum ya☹☹
Canım hiç korkma önce sakin ol kanama dedikleri şey adet gibi kan geliyorsa kanama olur işlemden dolayı damla damla kanama normalmiş ilk hafta ben işlemden sonra adet olduğum için anlamadım gerginlik te iple dikildi sonuçta orası tabiki gergin olacak sen bacağını ayırma orta kısma oturma bak benden kanama geldi ip çıktı gittim hemen muayene oldum hiçbişey olmamış içerdeki ip çıkmış dışarı kanamam da adet kanamasıydı büyük ihtimalle ama korktum işte kabızlık için dupalac şurup ilk bir hafta işe yarar ondan sonra eczacıya danış bekunis diye hap var oda etkili her gün de kefir iç activa yoğurt ye kabızlığın kronikse çok dikkat et kabızlık etkiliyormuş Çünkü hem de oraya baskı oluyor kabız oluncaSağol canım çok dikkat edeceğim yolculukta biraz zorlamış olabilirim galiba ama ağrım yok hiç buda normal mi kanama ile karışık akıntı var ama ağrı yok bir erginlik var sadece
Yok ilaçları ameliyattan bir gün sonra kullan dediler bana. Şuan bedeninde Bugun ki ilaçlar zaten mevcut. Yıkamayı ben ilk iki gün yıkadım a a tuananın tavsiyesiyle yıkamayı bıraktım çişini yap peçeteyle kurula ve batikonu bir kere sık sonra yine kurula daha sonra bu sefer yine sık orayı batikonlu bırak araya içine girmeyecek şekide peçete ve ya bez koy uzan dinlen 10 dk sonra o bezi çıkar orası kuru kalmalı iç çamaşı giyme bol şeyler giy pijamanın iç kısmını vajinadan uzak tut hiç yapışmasınTamam canım çok sağol bide bu yıkama işini nasıl yapıcam tuvalet olayını bana özelden yazabilir misin lütfen nasıl yaptın ne ettin sanki yanlış yaptımBide ilaçları şimdi mi kullanayım
Yıkamayınca sıkıntı olmaz mı canımYok ilaçları ameliyattan bir gün sonra kullan dediler bana. Şuan bedeninde Bugun ki ilaçlar zaten mevcut. Yıkamayı ben ilk iki gün yıkadım a a tuananın tavsiyesiyle yıkamayı bıraktım çişini yap peçeteyle kurula ve batikonu bir kere sık sonra yine kurula daha sonra bu sefer yine sık orayı batikonlu bırak araya içine girmeyecek şekide peçete ve ya bez koy uzan dinlen 10 dk sonra o bezi çıkar orası kuru kalmalı iç çamaşı giyme bol şeyler giy pijamanın iç kısmını vajinadan uzak tut hiç yapışmasın
Tamam canım öyle yapıcamDoğadan ın kayısılı çayı da bağırsakları çalıştırıyor onu da al aç karnına iç
Evet tuvaletren sonra batikonla. Sen mesaj atsana bakim esra hanım sana ne diyecek ben ona yazmıştım yıkayım diye gerek yok yıkama demişti. Valla ben 10 gün hiç yıkamadım sadece büyük tuvaletimi yaparken biraz değdirdim suyuBatikonu bugün kullanmaya başlıyım mi peki
Büyük tuvalete çıktıysan yapmak zorunlu ben eve gelince akşam yukardan ılık su döküp hafifçe kurulayıp batikon döktüm yukardan aşağıya aktı sonra da pamuklu orkid taktım ama rahat iç çamaşırı giy sıkışmasın oraBatikonu bugün kullanmaya başlıyım mi peki
Benim sıkıntı olmadı senin de olmaz ama temiz tut sıkıntı olmaz.Yıkamayınca sıkıntı olmaz mı canım
Ben onu Turgay beye sordum yıka dedi yıkamak çok önemli dedi aslında Turgay bey kendi numarasını verdi ona mı yazsam bilemedimEvet tuvaletren sonra batikonla. Sen mesaj atsana bakim esra hanım sana ne diyecek ben ona yazmıştım yıkayım diye gerek yok yıkama demişti. Valla ben 10 gün hiç yıkamadım sadece büyük tuvaletimi yaparken biraz değdirdim suyu
Yıkama işlemini klozette otururken mi yaptın canım yoksa ayakta mı yaptınBüyük tuvalete çıktıysan yapmak zorunlu ben eve gelince akşam yukardan ılık su döküp hafifçe kurulayıp batikon döktüm yukardan aşağıya aktı sonra da pamuklu orkid taktım ama rahat iç çamaşırı giy sıkışmasın ora
Tamam canım çok sağolBenim sıkıntı olmadı senin de olmaz ama temiz tut sıkıntı olmaz.
Evet bana da yıka demişti yanındayken ama sonra her biri bişey deyince esra hanım gerek yok demişti benim de işime geldi orayı ıslatmak istemedim batikonla yıkadım sayılır ben deBen onu Turgay beye sordum yıka dedi yıkamak çok önemli dedi aslında Turgay bey kendi numarasını verdi ona mı yazsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?