Farketmez genel olarak evlencek veya ilişki yaşayacak biri var mı diye sordumGeçici için mi soruyorsun?
4 gün oldu canım
Benim çok şükür o günden beri yok kanamamnormal cnm benımde 5 gün kanadı
Hadi gözün aydın canımKizlaaarr selamm. Biraz önce hastaneden geldim kontrolden . Tutmadı diye çok korkmuştum ama çok şükür tutmuş. Hâlâ inanamıyorum çok şükür kurtuldumgaranti olsun diye bit kaç ay sonra iyice iyileştikten sonra başka doktora da muayene olacağım. Doktorum artık ye iç gez hayatini tasa kafana takma tertemizsin sen dedi. Kızlar ben tanınan birine olmadım pek bilinen bir yöntemle de olmadım. Benim olduğum yöntem daha zor ama daha garanti sonic veren ve başarılı olduğunda diğer doktorlar tarafından işlem yapıldığı anlaşılmayan bir yöntem. Mikrocerrahi yöntemle oldum ben. Burda yazilan hiç bir sıkıntıyı yasamadim. Agrım hiç olmadı. Kanamam hiç olmadı. Ilk günden beri zımba gibiydim. Inşallah bekleyen ve olmak isteyen bütün kızlara rabbim yardım eder. Inşallah darısı bekleyen herkese ❤
Mikro cerrahi olarak yapılıp tutan işlemin sahibi doktoru çok merak ettim şuan ve çok sevindim. Söylediğin gibi çok zor bi işlem tutması da çok güçKizlaaarr selamm. Biraz önce hastaneden geldim kontrolden . Tutmadı diye çok korkmuştum ama çok şükür tutmuş. Hâlâ inanamıyorum çok şükür kurtuldumgaranti olsun diye bit kaç ay sonra iyice iyileştikten sonra başka doktora da muayene olacağım. Doktorum artık ye iç gez hayatini tasa kafana takma tertemizsin sen dedi. Kızlar ben tanınan birine olmadım pek bilinen bir yöntemle de olmadım. Benim olduğum yöntem daha zor ama daha garanti sonic veren ve başarılı olduğunda diğer doktorlar tarafından işlem yapıldığı anlaşılmayan bir yöntem. Mikrocerrahi yöntemle oldum ben. Burda yazilan hiç bir sıkıntıyı yasamadim. Agrım hiç olmadı. Kanamam hiç olmadı. Ilk günden beri zımba gibiydim. Inşallah bekleyen ve olmak isteyen bütün kızlara rabbim yardım eder. Inşallah darısı bekleyen herkese ❤
BendeMikro cerrahi olarak yapılıp tutan işlemin sahibi doktoru çok merak ettim şuan ve çok sevindim. Söylediğin gibi çok zor bi işlem tutması da çok güçama orjinalini en iyi taklit eden yöntem
Çok teşekkür ederim canım inşallah darısı bekleyen tüm arkadaşlaraMikro cerrahi olarak yapılıp tutan işlemin sahibi doktoru çok merak ettim şuan ve çok sevindim. Söylediğin gibi çok zor bi işlem tutması da çok güçama orjinalini en iyi taklit eden yöntem
Canım bu işlem yırtılan kızlık zarının uç kısımları kesilerek tekrar dikiliyor ve bütünlük sağlanıyor. Gerçekten flepe göre zor bir işlem Ama iyileşme süreci filan çok daha kolay ve rahat. Geçici işlemle karıştıranlar var. Geçici işlemde yırtılan uçlar kesilmeden dikiliyor. Iliski yasaninca da iplerin gectigi yerler yirtilarak kanama saglaniyor. Bu yontem de ise uclar omce kesiliyor sonra dikiliyor ve bu kalici bir yontem.Hadi gözün aydın canımdarısı başıma inşallah bende tutamayacak die korkuyorumda bakalım. Şubatta gideceğim o zamana kadar içim içimi yicek zaman nasıl geçicek bilmiyorum.sen kime oldun ve bu işlem nasıl bişey ki
Ne kadar bi genişlik ki canım bu? İdrar deliği çok açıklık olarak tabir edilecek genişlikte değil canımArkadaşlar merhaba herkese. Uzun zamandır yazmıyorum. Bende operasyon olmuştum her sürecimi yazmıştım buraya. Ağustos da oldum ben. Doktor tuttu dedi. Ama şu an incelediğim de bir açıklık görüyorum. İdrar deliği gibi geliyor bana en üstte çünkü. O idrar deliği ise şayet vajina deliğim altta ve hiç açıklık yok tamamen kapalı. İdrar deliği geniş olur mu sizlerinde öyle mi bana cevap yazın lütfen
Canım bayağı geniş yani hatta test etmek için gülmeyin ama şunu bile yaptımNe kadar bi genişlik ki canım bu? İdrar deliği çok açıklık olarak tabir edilecek genişlikte değil canım
Bence endişeleniyorsun canım ya ne zaman gideceksinCanım bayağı geniş yani hatta test etmek için gülmeyin ama şunu bile yaptımaynayı karşıma alıp işedim. İdrar nereden geliyor diye baktım O dediğim açıklıktan geliyor. Sanırım benim idrar deliğim büyük. Yazdım Esra hanıma tekrar muayeneye gideceğim içim rahat etmiyor başka türlü
Benim hiç öyle değil yaCanım bayağı geniş yani hatta test etmek için gülmeyin ama şunu bile yaptımaynayı karşıma alıp işedim. İdrar nereden geliyor diye baktım O dediğim açıklıktan geliyor. Sanırım benim idrar deliğim büyük. Yazdım Esra hanıma tekrar muayeneye gideceğim içim rahat etmiyor başka türlü
Canım sana ben foto attım mı ? Benimkiyşe aynı mı acaba baktın mı benimkineArkadaşlar merhaba herkese. Uzun zamandır yazmıyorum. Bende operasyon olmuştum her sürecimi yazmıştım buraya. Ağustos da oldum ben. Doktor tuttu dedi. Ama şu an incelediğim de bir açıklık görüyorum. İdrar deliği gibi geliyor bana en üstte çünkü. O idrar deliği ise şayet vajina deliğim altta ve hiç açıklık yok tamamen kapalı. İdrar deliği geniş olur mu sizlerinde öyle mi bana cevap yazın lütfen
Bi atayım da baksana aynı mı seninkiyle hani orta parmak girebilevek kadar açıksa sıkıntı değil sonuçta ıkınınca da o kadar duruyorsa problem etme. İllaki kontrolunu ol beni de korkuttun he.Canım bayağı geniş yani hatta test etmek için gülmeyin ama şunu bile yaptımaynayı karşıma alıp işedim. İdrar nereden geliyor diye baktım O dediğim açıklıktan geliyor. Sanırım benim idrar deliğim büyük. Yazdım Esra hanıma tekrar muayeneye gideceğim içim rahat etmiyor başka türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?