Bu arada yan oturmaktan yatmaktan bacaklarım ağrıdı onların ağrısıda ayrı

Bi kana değer biçen sizin gibi ahmaklar yüzünden bu haldeyiz sordunuz mu bize rızanız var mı diye ki olsa bile o karşıdaki karaktersiz ne diyip ikna etti bizde meraklı değiliz bu kadar strese o saçma olan masaya anladınız mı kim kınıyorsa Allah düşmanıma bile vermesin o kadar can acıtıcı bi durum ki bi de sizin gibi dangalakların sözlerini hiç takamayız kusura bakın.. Kızlar hep buradayım birbİrmize destek olalım biz neleri atlattık bunu da atlatırız

Kizlaaarr selamm. Biraz önce hastaneden geldim kontrolden . Tutmadı diye çok korkmuştum ama çok şükür tutmuş. Hâlâ inanamıyorum çok şükür kurtuldum garanti olsun diye bit kaç ay sonra iyice iyileştikten sonra başka doktora da muayene olacağım. Doktorum artık ye iç gez hayatini tasa kafana takma tertemizsin sen dedi. Kızlar ben tanınan birine olmadım pek bilinen bir yöntemle de olmadım. Benim olduğum yöntem daha zor ama daha garanti sonic veren ve başarılı olduğunda diğer doktorlar tarafından işlem yapıldığı anlaşılmayan bir yöntem. Mikrocerrahi yöntemle oldum ben. Burda yazilan hiç bir sıkıntıyı yasamadim. Agrım hiç olmadı. Kanamam hiç olmadı. Ilk günden beri zımba gibiydim. Inşallah bekleyen ve olmak isteyen bütün kızlara rabbim yardım eder. Inşallah darısı bekleyen herkese ❤

Hadi gözün aydın canım darısı başıma inşallah bende tutamayacak die korkuyorumda bakalım. Şubatta gideceğim o zamana kadar içim içimi yicek zaman nasıl geçicek bilmiyorum.sen kime oldun ve bu işlem nasıl bişey ki

Mikro cerrahi olarak yapılıp tutan işlemin sahibi doktoru çok merak ettim şuan ve çok sevindim. Söylediğin gibi çok zor bi işlem tutması da çok güç ama orjinalini en iyi taklit eden yöntem

Ya bide kızlar ya ayaklarım çok ağrıyor normal mi şişmiş gibi hep yatmaktan mı

Canım bu işlem yırtılan kızlık zarının uç kısımları kesilerek tekrar dikiliyor ve bütünlük sağlanıyor. Gerçekten flepe göre zor bir işlem Ama iyileşme süreci filan çok daha kolay ve rahat. Geçici işlemle karıştıranlar var. Geçici işlemde yırtılan uçlar kesilmeden dikiliyor. Iliski yasaninca da iplerin gectigi yerler yirtilarak kanama saglaniyor. Bu yontem de ise uclar omce kesiliyor sonra dikiliyor ve bu kalici bir yontem.

Arkadaşlar merhaba herkese. Uzun zamandır yazmıyorum. Bende operasyon olmuştum her sürecimi yazmıştım buraya. Ağustos da oldum ben. Doktor tuttu dedi. Ama şu an incelediğim de bir açıklık görüyorum. İdrar deliği gibi geliyor bana en üstte çünkü. O idrar deliği ise şayet vajina deliğim altta ve hiç açıklık yok tamamen kapalı. İdrar deliği geniş olur mu sizlerinde öyle mi bana cevap yazın lütfen

Ne kadar bi genişlik ki canım bu? İdrar deliği çok açıklık olarak tabir edilecek genişlikte değil canım

Ne kadar bi genişlik ki canım bu? İdrar deliği çok açıklık olarak tabir edilecek genişlikte değil canım
Canım bayağı geniş yani hatta test etmek için gülmeyin ama şunu bile yaptım aynayı karşıma alıp işedim. İdrar nereden geliyor diye baktım O dediğim açıklıktan geliyor. Sanırım benim idrar deliğim büyük. Yazdım Esra hanıma tekrar muayeneye gideceğim içim rahat etmiyor başka türlü

Bence endişeleniyorsun canım ya ne zaman gideceksin

Benim hiç öyle değil ya

Canım sana ben foto attım mı ? Benimkiyşe aynı mı acaba baktın mı benimkine

Bi atayım da baksana aynı mı seninkiyle hani orta parmak girebilevek kadar açıksa sıkıntı değil sonuçta ıkınınca da o kadar duruyorsa problem etme. İllaki kontrolunu ol beni de korkuttun he.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…