Kuzum benim bunda gülünecek bir şey yok. Endişende haklısın. Ama bir şey olduğunu sanmam canım merak etme. İdrar deliğinde genişleme olmuş olabilir

Bi atayım da baksana aynı mı seninkiyle hani orta parmak girebilevek kadar açıksa sıkıntı değil sonuçta ıkınınca da o kadar duruyorsa problem etme. İllaki kontrolunu ol beni de korkuttun he.
Ya korkma lütfen kimse de korkmasın. Dikimden sonra orası tamamen kapalı gibi olduğu için anlayamıyor insan baksanıza ben idrar deliğimi vajina girişi sandım. Ta ki aynanın karşısında işeme çılgınlığını yapana kadar

Kuzum benim bunda gülünecek bir şey yok. Endişende haklısın. Ama bir şey olduğunu sanmam canım merak etme. İdrar deliğinde genişleme olmuş olabilir
Evet canım kontrole gideceğim zaten yazdım Esra hanıma. Ben geceleri kaşıyorum o bölgemi uykumda biraz tedirgin oldum acaba zarar mi verdim diye ama artık eminim orası idrar çıkışı çok teşekkür ederim

Bence endişeleniyorsun canım ya ne zaman gideceksin
Bir kaç hafta içinde giderim canım. Zaten hemen yazacağım buraya da. Tutmuş bir işlem sonradan bozulmaz yani değil mi ilişki olmadığı sürece? Acaba kalırken zarar vermiş miyim diye korktum ben geceleri kaşıyorum çünkü genitalim de böyle bir sıkıntım var benim

Canım insanlar ilişkiye bile zorla giriyor tam anlamıyla bir bozulma olmuyor sonraki seferlerde bile kanı gören olmuş. Bence korkmanı gerektirecek bir şey yok ama imkanın varsa içinin rahat olması açısından tekrar bir teyit ettir. Senin bahsettiğin de idrar deliğidir yakın oluyorlar zaten :)

Ben attım baktı benimkiyle aynıymış canım içi biraz rahatladı en azından . ama olması gereken genişlikte ya o delik sanırım onu görünce korkmuş beni de korkuttu hani

Ben attım baktı benimkiyle aynıymış canım içi biraz rahatladı en azından . ama olması gereken genişlikte ya o delik sanırım onu görünce korkmuş beni de korkuttu hani
Yok ya korkmayın ben burda Turgay hocaya operasyon olup seneler sonra bile iliskiye girip kanaması olanları gördüm, konuştum. Ve hiç öyle basit bir şekilde de olmadı. O şekilde bile zor bozuluyor yanibence işlemi tutanlar sadece bunu düşünsün gerisini boşverin :)

Ay Kızlar çok sağolun yaaa :) canlarım benim kontrole gideceğim zaten ve buraya yazacağım galiba boş yere korktum. İyi ki varsınız. @Durutzehra11 sana da çok teşekkür ederim görmek de rahatlattı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…