Kuzum benim bunda gülünecek bir şey yok. Endişende haklısın. Ama bir şey olduğunu sanmam canım merak etme. İdrar deliğinde genişleme olmuş olabilirCanım bayağı geniş yani hatta test etmek için gülmeyin ama şunu bile yaptımaynayı karşıma alıp işedim. İdrar nereden geliyor diye baktım O dediğim açıklıktan geliyor. Sanırım benim idrar deliğim büyük. Yazdım Esra hanıma tekrar muayeneye gideceğim içim rahat etmiyor başka türlü
Ya korkma lütfen kimse de korkmasın. Dikimden sonra orası tamamen kapalı gibi olduğu için anlayamıyor insan baksanıza ben idrar deliğimi vajina girişi sandım. Ta ki aynanın karşısında işeme çılgınlığını yapana kadarBi atayım da baksana aynı mı seninkiyle hani orta parmak girebilevek kadar açıksa sıkıntı değil sonuçta ıkınınca da o kadar duruyorsa problem etme. İllaki kontrolunu ol beni de korkuttun he.
Evet canım kontrole gideceğim zaten yazdım Esra hanıma. Ben geceleri kaşıyorum o bölgemi uykumda biraz tedirgin oldum acaba zarar mi verdim diye ama artık eminim orası idrar çıkışı çok teşekkür ederimKuzum benim bunda gülünecek bir şey yok. Endişende haklısın. Ama bir şey olduğunu sanmam canım merak etme. İdrar deliğinde genişleme olmuş olabilir
Bir kaç hafta içinde giderim canım. Zaten hemen yazacağım buraya da. Tutmuş bir işlem sonradan bozulmaz yani değil mi ilişki olmadığı sürece? Acaba kalırken zarar vermiş miyim diye korktum ben geceleri kaşıyorum çünkü genitalim de böyle bir sıkıntım var benimBence endişeleniyorsun canım ya ne zaman gideceksin
Canım insanlar ilişkiye bile zorla giriyor tam anlamıyla bir bozulma olmuyor sonraki seferlerde bile kanı gören olmuş. Bence korkmanı gerektirecek bir şey yok ama imkanın varsa içinin rahat olması açısından tekrar bir teyit ettir. Senin bahsettiğin de idrar deliğidir yakın oluyorlar zaten :)Bir kaç hafta içinde giderim canım. Zaten hemen yazacağım buraya da. Tutmuş bir işlem sonradan bozulmaz yani değil mi ilişki olmadığı sürece? Acaba kalırken zarar vermiş miyim diye korktum ben geceleri kaşıyorum çünkü genitalim de böyle bir sıkıntım var benim
Ben attım baktı benimkiyle aynıymış canım içi biraz rahatladı en azından . ama olması gereken genişlikte ya o delik sanırım onu görünce korkmuş beni de korkuttu haniCanım insanlar ilişkiye bile zorla giriyor tam anlamıyla bir bozulma olmuyor sonraki seferlerde bile kanı gören olmuş. Bence korkmanı gerektirecek bir şey yok ama imkanın varsa içinin rahat olması açısından tekrar bir teyit ettir. Senin bahsettiğin de idrar deliğidir yakın oluyorlar zaten :)
Yok ya korkmayın ben burda Turgay hocaya operasyon olup seneler sonra bile iliskiye girip kanaması olanları gördüm, konuştum. Ve hiç öyle basit bir şekilde de olmadı. O şekilde bile zor bozuluyor yaniBen attım baktı benimkiyle aynıymış canım içi biraz rahatladı en azından . ama olması gereken genişlikte ya o delik sanırım onu görünce korkmuş beni de korkuttu hani
15 normal canım. No problemKızlar bugün benim 15. Günüm dikişim düştü herhangi bi sorun yoktur demi
Daha 15 gün olmuş sakın o bölgeni açıp bakma şu an. Fotoğraf falan çekmeye de çalışma. Zarar verebilirsinKeşke aramızda anlayan olsaydı da tutup tutmadığını söyleseydi
Çektim bile ama benim ağrım sızım hiç olmadı kremleri 10. Gün bitirmiştimDaha 15 gün olmuş sakın o bölgeni açıp bakma şu an. Fotoğraf falan çekmeye de çalışma. Zarar verebilirsin
EvetDikilince delik eskisi gibi yuvarlak oluyor mu
Canım bende delil yok valla kapalı bulamıyorumDikilince delik eskisi gibi yuvarlak oluyor mu
İstersen atabilirsin özeldenÇektim bile ama benim ağrım sızım hiç olmadı kremleri 10. Gün bitirmiştimmeraktan ölüyorum
O dur canımBende incecik silik bir nokta var o mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?