Ay atsam anlar mısınİstersen atabilirsin özelden
Bence foto çekme eğer çektiysen bir kere daha kurcalama bak o en büyük hata oluyor. Ben de çok bakıyordum ama baktıkça kurcalıyorsun çekiştiriyorsun Allah korusun zarar vermeAy atsam anlar mısın
Anlaşılıyor az çok ama 2 haftada ipler tam erimediği çok sağlıklı olmayabilir. Bence sen kurcalama baktığı için tutmayanlar olduAy atsam anlar mısın
Tamam canımAnlaşılıyor az çok ama 2 haftada ipler tam erimediği çok sağlıklı olmayabilir. Bence sen kurcalama baktığı için tutmayanlar oldu
Nişandan önce yaptır benceKızlar bu işlemi nişanlandıktan sonra yaptıran var mı? Erkek arkadaşım ısrar ediyor ciddi bir adım olsun artık diye erteleyemiyorum şu ara da gidip yaptıramam. Korkuyorum nişanlandıktan sonra yaptırım tutmaz nişanı nasıl atarım diye
Bilmiyorum ki erteleyemiyorum artıkN
Nişandan önce yaptır bence
bende nişan olsun bitsin sakin kafayla gidip yaptırcam düğüne kadar zaman var sonuçta şuan nişan telaşı var yaptıramamKızlar bu işlemi nişanlandıktan sonra yaptıran var mı? Erkek arkadaşım ısrar ediyor ciddi bir adım olsun artık diye erteleyemiyorum şu ara da gidip yaptıramam. Korkuyorum nişanlandıktan sonra yaptırım tutmaz nişanı nasıl atarım diye
Kayseri’de hiç duymadım kuzum yaKızlar kayseride kalıcı diken varmı bileniniz varsa lütfen banada yardımcı olsun kafayı yememe ramak kaldıiki doktor var onlarda kınada gel diyolar geçici yapıyolar sadece
Evet çok araştırdım ama bende bulamadımKayseri’de hiç duymadım kuzum ya
Önceki sayfalarda ömer bayrak ismini okumuştumEvet çok araştırdım ama bende bulamadım
Kına günü nasıl gidecekmişsin kiKızlar kayseride kalıcı diken varmı bileniniz varsa lütfen banada yardımcı olsun kafayı yememe ramak kaldıiki doktor var onlarda kınada gel diyolar geçici yapıyolar sadece
Çok iyi bi doktor lakin sadece geçici dikiyorÖnceki sayfalarda ömer bayrak ismini okumuştum
Çok zorAnkara’ya gidebilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?