Kızlar bu işlemi nişanlandıktan sonra yaptıran var mı? Erkek arkadaşım ısrar ediyor ciddi bir adım olsun artık diye erteleyemiyorum şu ara da gidip yaptıramam. Korkuyorum nişanlandıktan sonra yaptırım tutmaz nişanı nasıl atarım diye

N
Nişandan önce yaptır bence

yakın zamanda işlem olup evlenen var mı acaba ?
bende nişan olsun bitsin sakin kafayla gidip yaptırcam düğüne kadar zaman var sonuçta şuan nişan telaşı var yaptıramam

Kızlar kayseride kalıcı diken varmı bileniniz varsa lütfen banada yardımcı olsun kafayı yememe ramak kaldı iki doktor var onlarda kınada gel diyolar geçici yapıyolar sadece

Kızlar kayseride kalıcı diken varmı bileniniz varsa lütfen banada yardımcı olsun kafayı yememe ramak kaldı iki doktor var onlarda kınada gel diyolar geçici yapıyolar sadece
Kına günü nasıl gidecekmişsin ki

Kızlar meraba ben de ameşiyat oldum 13 temmuzda 25 eylülde de kontrole gittim tutmuş fotoğraf çekti doktorum ama bazen içime bi korku geliyor ya acaba bi şey oldu mu bozulur mu bi şey olur da diye bazen uyuyamıyorum bile

Kontrolden çıktım şimdi çok güzel olmuş hiç bir sorun yok dedi 2 hafta daha yan oturacakmışım 2 hafta sonra ilişkiye izin verdi kontrol ederken benden darlığı hissettim zaten canım acıdı baya benden ip gelmişti ve kanamam olmuştu ona rağmen sorun yok inşallah daha sonra bir sorun yaşamam ilişki de olunca yazacam şuan şoktayım kanamanız olunca ip gelince kendinizi salmayın benden içerdeki kesilen ipler çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…