Bende seyahat belgesi alıp gitsem mi diye düşünüyorum ama bu sefer de belge e devlet üzerinden sorgulandıgında gözüküyor neden gittin diye soran olursa ailemden cevap veremem diye korkuyorum erteleyeyim diyorum ama bu durum ne zamana kadar sürecek ne zaman kalkacak yasak hiç belli değil bende bilmiyorum gidişat ne olacak.

Önce doktora sorun işlem yapıyor mu nasıl gelebiliriz vs diye sonra izin alın gidicekseniz bide boşa izin vs almayın ortalık karışık zaten dikkat edin kendinize

Bende işlem oldum sonucu henüz bilmiyorum ama bazen tuttu oldu bitti içine kurt düşürme geriye bakma diyorum bazende modum düşüyor içim darlanıyor kendimi kötü hissediyorum kötü zor bi durum

Canım forumda kimseden ole bi sıkıntı duymadım kanama olduktan sonra eşinin ona takılacağına sanmıyorum yani neden bu kadar geç kaldın kalıcı yaptırma da özel değilse onu merak ettim?
Bilmiyorum ki canım inşallah takilmaz geçici yaptırmak vardı aklımda ama bu genişlik mevzu aynı kalırsa diye kalıcı yapma kararı almıştım canım

Ya ben şimdi duş aldım bi bakayım dedim değişik garip korkudan açtıramadımda tam orayı ama kırmızı kan var gibiydi bi kısmı neden öyle acaba anlamadım sanki şişlikte var şekli bi değişik of ya korkudan bakamıyorum bişey olcak diye

Ben de açıp bakamadım cesaret edemiyorum zaten daha yeni bizim açmasak daha iyi zarar vermeyelim gereksiz yere her halükarda en az 1 ayı doldurmamız gerek... bence şişlik hissediyorum hatta hala sertlik hissediyorum dokunduğumda

Ama son 40 gün kaldı işte
40 gün bugünden itibaren kaldıysa hiç kalıcı riskine girme derim çünkü kalıcı dikimden sonra en az 6 hafta ilişki yasakmış ben sordum. Bir de kalıcı dikimden sonra bakımıdır kısıtlı hareketlerdir zor süreç. Geçici yaptır bi hafta içinde ilişkiye gir çok az kalmış çünkü, geçici dikim içinde tüm soktorlar yapabiliyo kim ucuzsa ona yaptır

Ozaman hiç panik olmayım çünkü benimde sanki şiş değişik duruyor zamanla şekli düzelir herhalde orası geçtikçe inşallah tutar herkesin

Nikah 40 gün sonra olacak canım da ilişki o gün mü olur yoksa başka gün mü olur onu bilmiyorum

Kızlar ya bu aralar aklıma takılan bişey var danışmak istiyorum. Benim daha işlem olmama var araştırıyorum ama başka çareler var mı diye de bakıyorum. Ya şimdi işlem olduk evlendik kanama oldu vs sonra alttan muayene gibi işlemlerde anlaşılıyor mu kesin önceden dikim yapıldığı?

Tam bilgim yok canım ama anlaşılmazdır kanama olduktan sonra

Kızlar ben esra çabuk cömerti aradım kalıcı kızlık zarı için asistanı çıktı ve bana 10 günde iyileşme süreci olur dedi acaba hiç bu doktora giden oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…