- 25 Mart 2020
- 46
- 22
- 3
Onuda düşünüyorum canım ama ya genişliğinden öncesinde bir şey olduğunu anlarsa diyede korkuyu atamıyorum içimdenCanım bence şu şartlarda kanama olsun yeter şeklinde düşün
Bilmiyorum ki canım inşallah takilmaz geçici yaptırmak vardı aklımda ama bu genişlik mevzu aynı kalırsa diye kalıcı yapma kararı almıştım canımCanım forumda kimseden ole bi sıkıntı duymadım kanama olduktan sonra eşinin ona takılacağına sanmıyorum yani neden bu kadar geç kaldın kalıcı yaptırma da özel değilse onu merak ettim?
Ama son 40 gün kaldı işteBilmiyorum ki canım inşallah takilmaz geçici yaptırmak vardı aklımda ama bu genişlik mevzu aynı kalırsa diye kalıcı yapma kararı almıştım canım
Ankara da yaptıranlar var canımAma son 40 gün kaldı işte
Sağolsun bir arkadaş söyledi canımAnkara da yaptıranlar var canım
Ben de açıp bakamadım cesaret edemiyorum zaten daha yeni bizim açmasak daha iyi zarar vermeyelim gereksiz yere her halükarda en az 1 ayı doldurmamız gerek... bence şişlik hissediyorum hatta hala sertlik hissediyorum dokunduğumdaYa ben şimdi duş aldım bi bakayım dedim değişik garip korkudan açtıramadımda tam orayı ama kırmızı kan var gibiydi bi kısmı neden öyle acaba anlamadım sanki şişlikte var şekli bi değişik of ya korkudan bakamıyorum bişey olcak diye
40 gün bugünden itibaren kaldıysa hiç kalıcı riskine girme derim çünkü kalıcı dikimden sonra en az 6 hafta ilişki yasakmış ben sordum. Bir de kalıcı dikimden sonra bakımıdır kısıtlı hareketlerdir zor süreç. Geçici yaptır bi hafta içinde ilişkiye gir çok az kalmış çünkü, geçici dikim içinde tüm soktorlar yapabiliyo kim ucuzsa ona yaptırAma son 40 gün kaldı işte
Ozaman hiç panik olmayım çünkü benimde sanki şiş değişik duruyor zamanla şekli düzelir herhalde orası geçtikçe inşallah tutar herkesinBen de açıp bakamadım cesaret edemiyorum zaten daha yeni bizim açmasak daha iyi zarar vermeyelim gereksiz yere her halükarda en az 1 ayı doldurmamız gerek... bence şişlik hissediyorum hatta hala sertlik hissediyorum dokunduğumda
Şu bi ayı bi dolduralım da sıkıntısız bi şekilde inşallah sonrası da bitmiyo nasıl bi dertse deliricemOzaman hiç panik olmayım çünkü benimde sanki şiş değişik duruyor zamanla şekli düzelir herhalde orası geçtikçe inşallah tutar herkesin
Off sorma ya bitmiyor maalesefŞu bi ayı bi dolduralım da sıkıntısız bi şekilde inşallah sonrası da bitmiyo nasıl bi dertse deliricem
Nikah 40 gün sonra olacak canım da ilişki o gün mü olur yoksa başka gün mü olur onu bilmiyorum40 gün bugünden itibaren kaldıysa hiç kalıcı riskine girme derim çünkü kalıcı dikimden sonra en az 6 hafta ilişki yasakmış ben sordum. Bir de kalıcı dikimden sonra bakımıdır kısıtlı hareketlerdir zor süreç. Geçici yaptır bi hafta içinde ilişkiye gir çok az kalmış çünkü, geçici dikim içinde tüm soktorlar yapabiliyo kim ucuzsa ona yaptır
İnşallah tutarda hiç bir sıkıntı yasamazsınız canım çok kötü oluyorum kendim siz bu durum yuzunden böyle stresli oluncaŞu bi ayı bi dolduralım da sıkıntısız bi şekilde inşallah sonrası da bitmiyo nasıl bi dertse deliricem
Tam bilgim yok canım ama anlaşılmazdır kanama olduktan sonraKızlar ya bu aralar aklıma takılan bişey var danışmak istiyorum. Benim daha işlem olmama var araştırıyorum ama başka çareler var mı diye de bakıyorum. Ya şimdi işlem olduk evlendik kanama oldu vs sonra alttan muayene gibi işlemlerde anlaşılıyor mu kesin önceden dikim yapıldığı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?