Evet nikah olucak yalnız geçici de ip belli olurmu eline gelirmi diye korkuyorumGecixide 7 gün içinde olman lazım. Ve onda ağrı acı yok rahat hareket edebilirsin nasıl olsa nikah kiycaksin dimi nikah kiymadan iki gün önce git ol zaten nikah kıyınca ilişki olacak sorun olmaz
Doğru söylüyorsun ya 10 gün de ne iyileşmesi olucak ise öyle söyledi bana mecbur başka bir doktor bulmam lazımO doktor için pek olumlu yorumlar okumadım kalıcı dikim Bir buçuk ay burda kızlar ne sıkıntı çekti yazıyor hepsi yoksa hepsi ona giderdi o kadar sıkıntı çekmezlerdi
Kalıcı için güvenme bence canımKaliciyi sordum öyle söyledi bende şaşırdım kaldım 2500 tl dedi canım
Ya çok üzüldüm ama belki tutmuştur emin misin sen şuan 1 ay geçti üzerinden istersen gir direk ilişkiye bence kanama olurGittiğim doktor da tutmayan çok azdı tüm imkanlarımı zorladım maddi manevi tükendim öyle zor seyler yaşadım ki ve sonuç bu .. ikinci kez denedim şansımı nedennnn nedennnn kızlar ben tekrar ne geçici ne kalıcı yapamam lütfen bana özelden veya burdan bi öneri verin nisanlımla sürtünerek iliski yasıyorduk zorla içime girmesini mi sağlasam bi şekilde jiletle kesip lavaboda kan mı geldi desem napsam lütfen hiç iyi değilim ( not : ben hiç bi zaman iliskiye girmedim kızlar bir kere bile girmedim neden bunu yasıyorum bunu bilmiyorum gerçekten)
Nişanlım iliski istemiyor ama sürtünme yaşayacağım pazar günü biseyler düşünüyorum lavaboya gidip dış dudağından bi yere jilet vurmayı kan geldi fln demeyi .. lütfen Güzel fikri olanlar bana yardımcı olsun özelden yazsın arkadaşlar aşırı kötü durumdayım beynim donukYa çok üzüldüm ama belki tutmuştur emin misin sen şuan 1 ay geçti üzerinden istersen gir direk ilişkiye bence kanama olur
Ya kuzum kimdi o birisinin nişanlısı mı sevgilisi mi o da surtunmeyle bozulmaz demişti kızın aynı bu şekilde kan gelmişti sürtünmeden sonra, ya öyle birşey derse kanadiktan sonra der miNişanlım iliski istemiyor ama sürtünme yaşayacağım pazar günü biseyler düşünüyorum lavaboya gidip dış dudağından bi yere jilet vurmayı kan geldi fln demeyi .. lütfen Güzel fikri olanlar bana yardımcı olsun özelden yazsın arkadaşlar aşırı kötü durumdayım beynim donuk
Bir şekilde içine girse şuan azda olsa kanar gibi geliyorYa kuzum kimdi o birisinin nişanlısı mı sevgilisi mi o da surtunmeyle bozulmaz demişti kızın aynı bu şekilde kan gelmişti sürtünmeden sonra, ya öyle birşey derse kanadiktan sonra der mi
cevabını özelden yazdımYa kuzum kimdi o birisinin nişanlısı mı sevgilisi mi o da surtunmeyle bozulmaz demişti kızın aynı bu şekilde kan gelmişti sürtünmeden sonra, ya öyle birşey derse kanadiktan sonra der mi
Yok olmaz merak etmeEvet nikah olucak yalnız geçici de ip belli olurmu eline gelirmi diye korkuyorum
Evlenmeden önce mi olmaz diyo inşallah şansın denk gelir co k zor durumlar ya walla başka doktora gösterseydin bi ne dicekNişanlım iliski istemiyor ama sürtünme yaşayacağım pazar günü biseyler düşünüyorum lavaboya gidip dış dudağından bi yere jilet vurmayı kan geldi fln demeyi .. lütfen Güzel fikri olanlar bana yardımcı olsun özelden yazsın arkadaşlar aşırı kötü durumdayım beynim donuk
Evet . Ben bile net goruyorum canım hiç başka doktora gitmeye gerek yok .Evlenmeden önce mi olmaz diyo inşallah şansın denk gelir co k zor durumlar ya walla başka doktora gösterseydin bi ne dicek
Ya ben de bu ara onunla ilgili birkaç video izledim nasıl kullanıldığını gösteriyordu kadın, eli resmen boya oluyor ilişkide erkek girince boya ona da bulaşır gibime geldi riskli sankiArkadaşlar sahte kızlık zarı denen bir şey varmış bununla ilgili çok araştırma yaptım. Dikimden daha iyi değil mi. Neolur duyan bilen varsa bu konuya açıklık getirsin
Arkd almış ve kullanmış o gece içinde kalmış naylon gibi ve kanama gibi bişeyde olmamışArkadaşlar sahte kızlık zarı denen bir şey varmış bununla ilgili çok araştırma yaptım. Dikimden daha iyi değil mi. Neolur duyan bilen varsa bu konuya açıklık getirsin
Onun orjinali olanlar var ama onu bulmak çok zor bu intetnettekilere inanmayın bende araştırdım sakat is o boya oldugu anlasıırsa daha büyük rezillikYa ben de bu ara onunla ilgili birkaç video izledim nasıl kullanıldığını gösteriyordu kadın, eli resmen boya oluyor ilişkide erkek girince boya ona da bulaşır gibime geldi riskli sanki
Valla oda netten söylemiş ama çok stresli durumlar yaşamış o geceOnun orjinali olanlar var ama onu bulmak çok zor bu intetnettekilere inanmayın bende araştırdım sakat is o boya oldugu anlasıırsa daha büyük rezillik
Onlar çakma ürünler. Gerçeğini sattığını söyleyen bir site var 2 tane göndermiyormuş. Birini kendiniz kullanın test edin rahat edin diyeArkd almış ve kullanmış o gece içinde kalmış naylon gibi ve kanama gibi bişeyde olmamış
İlişkiden bikac gün önce gel derse hiç şaşırmam kalıcı yapıyorum diye geçici yapıp sonrada bir iki gün önce cagiranlar var biz kalıcı yaptırdık hala iyilesmedi 1 ay oldu benimKaliciyi sordum öyle söyledi bende şaşırdım kaldım 2500 tl dedi canım
Gitmem o doktora o zaman sanırım son çare nikaha bir kaç gun kala geçici yaptiricam başka doktora o kadar zahmeti çekiliyor iyileşir inşallahİlişkiden bikac gün önce gel derse hiç şaşırmam kalıcı yapıyorum diye geçici yapıp sonrada bir iki gün önce cagiranlar var biz kalıcı yaptırdık hala iyilesmedi 1 ay oldu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?