- 12 Şubat 2020
- 183
- 40
- 13
- 35
Çok üzüldüm canımKızlar hiç iyi değilim fotoğraf cektim açıklık görüyordum zaten doktora attım yüzde 80 tutmus . Garanti istiyorsan ikinci defa gel o zmaan yüzde 95 dedi. Hiçi iyi değilim saatlerdir ağlıyorum tüm imkanlarımı kullandım en iyi doktora gittim ikinci kez bu ameliyatı yaptım neden böle öldürmek istiyorum kendimi iyice çıkmaz oldu hersey
Nasıl yani 10 günde kesin iyileşiyor mu garip. Geçici için giden olmuştu ama kalıcı bilmiyorum. Kaç tl fiyat verdi peki ?Kızlar ben esra çabuk cömerti aradım kalıcı kızlık zarı için asistanı çıktı ve bana 10 günde iyileşme süreci olur dedi acaba hiç bu doktora giden oldumu
Diyecek birşey bulamadım üzme kendini hayır ben bu doktorlarida anlayamıyorum ilkinde tutturamadigini ikincide mi tutturacakmis keşke inşallah tuttursun tabiki tek istenilen bu zatende keşke ilkinde adam gibi tuttursaydi hayret birşey ya neyse çok sinirlendim kusura bakmayinÇok üzüldüm canım
Kizlar iyice araştırıp doktorları öyle gidin dikkat edinKızlar ben esra çabuk cömerti aradım kalıcı kızlık zarı için asistanı çıktı ve bana 10 günde iyileşme süreci olur dedi acaba hiç bu doktora giden oldumu
Canım ağlama üzülme herşeyin bir çaresi vardır çok zor bu kadar umut bagliyoruz Allah kolaylık versin kendini harap etmeden mantıklı bir yol illaki vardirKızlar hiç iyi değilim fotoğraf cektim açıklık görüyordum zaten doktora attım yüzde 80 tutmus . Garanti istiyorsan ikinci defa gel o zmaan yüzde 95 dedi. Hiçi iyi değilim saatlerdir ağlıyorum tüm imkanlarımı kullandım en iyi doktora gittim ikinci kez bu ameliyatı yaptım neden böle öldürmek istiyorum kendimi iyice çıkmaz oldu hersey
Gecixide 7 gün içinde olman lazım. Ve onda ağrı acı yok rahat hareket edebilirsin nasıl olsa nikah kiycaksin dimi nikah kiymadan iki gün önce git ol zaten nikah kıyınca ilişki olacak sorun olmazNikah mayıs 'ta olucak ilişki nikahtan kaç gün sonra olur bilemiyorum canım kalıcı da 1 ay sonra ilişki olabilirli yazılar okumuştum geçici nasıl oluyorki daralma durumu oluyormu ki yoksa tutarsa kan geldikten sonra genişlik belli oluyor mu ki ve gününü geçirirsem oda sıkıntı napcam bilemiyorum
Peki bu durum senin başına nasıl geldi kaza mi canim ağlama lütfen bende co k ağladım ve seni çok çok iyi anlıyoruz herkes burdaki ve şimdi sakin ol nişanlın senle biseyler yaşamak yada ilişki istiyo mu eğer istiyosa zaten ben gördüğümde orda bi kapalılık var oraya birden girmesini şöyle bi anda olsun de ve kendini sık biraz kıyamam sana ağlama erken olsun bu is yapamam diyosan geçici olan olsun düğün öncesiGittiğim doktor da tutmayan çok azdı tüm imkanlarımı zorladım maddi manevi tükendim öyle zor seyler yaşadım ki ve sonuç bu .. ikinci kez denedim şansımı nedennnn nedennnn kızlar ben tekrar ne geçici ne kalıcı yapamam lütfen bana özelden veya burdan bi öneri verin nisanlımla sürtünerek iliski yasıyorduk zorla içime girmesini mi sağlasam bi şekilde jiletle kesip lavaboda kan mı geldi desem napsam lütfen hiç iyi değilim ( not : ben hiç bi zaman iliskiye girmedim kızlar bir kere bile girmedim neden bunu yasıyorum bunu bilmiyorum gerçekten)
O doktor için pek olumlu yorumlar okumadım kalıcı dikim Bir buçuk ay burda kızlar ne sıkıntı çekti yazıyor hepsi yoksa hepsi ona giderdi o kadar sıkıntı çekmezlerdiKızlar ben esra çabuk cömerti aradım kalıcı kızlık zarı için asistanı çıktı ve bana 10 günde iyileşme süreci olur dedi acaba hiç bu doktora giden oldumu
Kalıcı dikim bir buçuk iki ay ne 10 gunu anamız ağladı buralardaO doktor için pek olumlu yorumlar okumadım kalıcı dikim Bir buçuk ay burda kızlar ne sıkıntı çekti yazıyor hepsi yoksa hepsi ona giderdi o kadar sıkıntı çekmezlerdi
Aynen sen bu işi en iyi yaptığını iddia eden doktora yaptırdın piyasanın da çok üstü bi paraya inan çok üzüldüm senin için üzme kendini güçlü olmaya çalış %80 tutmuş diyorsa kas kendini ilişki anında eser miktarda pembemsi kan gelmesi kafi sonuçta elin kesilir gibi kan gelmiyor ilişkiye ilk girdiğindeGittiğim doktor da tutmayan çok azdı tüm imkanlarımı zorladım maddi manevi tükendim öyle zor seyler yaşadım ki ve sonuç bu .. ikinci kez denedim şansımı nedennnn nedennnn kızlar ben tekrar ne geçici ne kalıcı yapamam lütfen bana özelden veya burdan bi öneri verin nisanlımla sürtünerek iliski yasıyorduk zorla içime girmesini mi sağlasam bi şekilde jiletle kesip lavaboda kan mı geldi desem napsam lütfen hiç iyi değilim ( not : ben hiç bi zaman iliskiye girmedim kızlar bir kere bile girmedim neden bunu yasıyorum bunu bilmiyorum gerçekten)
Üzerimde elbisem bile varken yüzeysel bir sürtünmeyle bozuldu ve asla bozuldu diye içime girmesine izin vermedim 4 yıl böle geçti . Sürtünerek nisanlımla yasıyoruz baya ama içime girmiyor dügün günü diyor ama ne bileyim alkol kullanıyor bi anlık bi hareketle yapsam mı napsam bilmiyorum suan ortam da yok hani artık dikim değil de bi şekilde halletmem lazım bana akıl verin kızlar biseyler duşunun lütfen .Peki bu durum senin başına nasıl geldi kaza mi canim ağlama lütfen bende co k ağladım ve seni çok çok iyi anlıyoruz herkes burdaki ve şimdi sakin ol nişanlın senle biseyler yaşamak yada ilişki istiyo mu eğer istiyosa zaten ben gördüğümde orda bi kapalılık var oraya birden girmesini şöyle bi anda olsun de ve kendini sık biraz kıyamam sana ağlama erken olsun bu is yapamam diyosan geçici olan olsun düğün öncesi
Bencede doğru diyosun aynı şeyi bende dedim kassın kendini kanamicak kadar açık değilAynen sen bu işi en iyi yaptığını iddia eden doktora yaptırdın piyasanın da çok üstü bi paraya inan çok üzüldüm senin için üzme kendini güçlü olmaya çalış %80 tutmuş diyorsa kas kendini ilişki anında eser miktarda pembemsi kan gelmesi kafi sonuçta elin kesilir gibi kan gelmiyor ilişkiye ilk girdiğinde
Dedigin gibi yap o zaman aklıma başka bisey inan gelmiyo benin de ben hala nasıl tutmamış olduğuna şaşkınımYıkıldım ya kızlar yani suan geçiciye bile inancım yok gücüm yok . Kendimi kesmek bunlardan daha mantıklı geliyor dügünüme az kaldı bilmiyorum inanın napacagımı bilmiyorum yarım aklım kalmıştı onuda kaybettim pazar günü kendisiyle buluşup sürtünmeyle hafif içime girmesini fln sağlamaya calıscm Yaptırdıgm islem yeni olduğu için ne bileyim yara kanar bişe olur bi yerden bi kanama gelir belki olur ki şans ( ki bende hiç yok ) kan gelirse kazayla bozulmuş gibi yaparım baktım gelmiyor hiç bozmam ikinci bi plan napabilirim diye düşünürüm . Pazar günki planım için öneriniz var mı ? Daha iyi nasıl olur diye .. hayır nişanlıma anlatsam hiç iliskiye girmediğime inanmazki.. anneme anlatsam o bile inanmaz elin oğlu nasıl inansın ve gelecek için sağlıklı bi evlilik olmaz bunu biliyorum . Neyse önerilerinizi bekliyorum
Bu doktorlar neden böyle yapıyorlar ya madem tutmucak niye umut veriyorlar çok üzüldüm senin adına inşallah bir çözüm bulunur yaKızlar hiç iyi değilim fotoğraf cektim açıklık görüyordum zaten doktora attım yüzde 80 tutmus . Garanti istiyorsan ikinci defa gel o zmaan yüzde 95 dedi. Hiçi iyi değilim saatlerdir ağlıyorum tüm imkanlarımı kullandım en iyi doktora gittim ikinci kez bu ameliyatı yaptım neden böle öldürmek istiyorum kendimi iyice çıkmaz oldu hersey
Nasıl yani 10 günde kesin iyileşiyor mu garip. Geçici için giden olmuştu ama kalıcı bilmiyorum. Kaç tl fiyat verdi peki ?
Kaliciyi sordum öyle söyledi bende şaşırdım kaldım 2500 tl dedi canımNasıl yani 10 günde kesin iyileşiyor mu garip. Geçici için giden olmuştu ama kalıcı bilmiyorum. Kaç tl fiyat verdi peki ?
Haklisin ya aramadigim doktor kalmadı nerdeyse ank da kafam çok karıştı zamanım daralıyorKizlar iyice araştırıp doktorları öyle gidin dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?