- 12 Şubat 2020
- 183
- 40
- 13
- 35
Normal şartlar altında sürtünmeyle kanama olma olasılığı var mı ki yani inandırıcı olur mu bilemedim basit bir şey değil çünkü umarım inandırıcı olur, Allah yardımcın olsunKızlar doktora mesaj attım tekrar işleme gelemiyorum bu bi kaç gün icinde sürtünme yasarsam kanama olur mu dedim . “Kuvvetli sürtünme olursa kanayabilir” yazmış bu konuda düşünceleriniz neler. Bugün islemin 29.günü sürtünme yaşayacağım gün 32.günü olacak . Yorum ve tahminlerinizi bekliyorum
Bir şekilde o gün tam ilişki yaşayamaz mısın sürtünmeyle kanamayacağını düşünür belkiKızlar doktora mesaj attım tekrar işleme gelemiyorum bu bi kaç gün icinde sürtünme yasarsam kanama olur mu dedim . “Kuvvetli sürtünme olursa kanayabilir” yazmış bu konuda düşünceleriniz neler. Bugün islemin 29.günü sürtünme yaşayacağım gün 32.günü olacak . Yorum ve tahminlerinizi bekliyorum
Şu sahte kızlık zarını mantıklı bulan bir tek ben miyimarkadaslar kontrle gidemezsek ve tutmamissa o gece icin baska cozumler bulmaya calisalim lütfen hepinizden öneri bekliyorum lutfen yakin tarihte evlilik var
Çin malı sahteymiş japon malı satan bir yer para iade garantisi veriyor bilemiyorum. Adet saçma. Jiletle kesmek çok korkunç. O an kalkıp kesemezsin ki Allahım neler konuşuyoruzyok oda riskli boya olarak bulasiyormus aklimda bisiler var ama emin olamiyorum ic dudaklarin icine biraz jiletle kesmek yada adetin son günu olsa olmaz mi yaa
Jilet olayını bende düşünüyorum da tam olarak neresi kesilmesi gerekir acabayok oda riskli boya olarak bulasiyormus aklimda bisiler var ama emin olamiyorum ic dudaklarin icine biraz jiletle kesmek yada adetin son günu olsa olmaz mi yaa
Benim ilki de sürtünerek olmustu yani gerçekte de olabiliyorNormal şartlar altında sürtünmeyle kanama olma olasılığı var mı ki yani inandırıcı olur mu bilemedim basit bir şey değil çünkü umarım inandırıcı olur, Allah yardımcın olsun
İleri gidebileceğim kadar gidicem kendi çabamla . Çünkü kendisi girmiyorBir şekilde o gün tam ilişki yaşayamaz mısın sürtünmeyle kanamayacağını düşünür belki
Canım hiç ilişkiye girmediysen tekrar kanayabilir de zaten benim ilk ilişkimde darbe almıştı kan gelmişti birkaç ay sonra tam bir birleşme oldu yine kan geldi yani kızlık zarı ilişkiye girmediğin zaman kendini toparlayan bir yapıya sahip belki sende de öyle olur.Benim ilki de sürtünerek olmustu yani gerçekte de olabiliyor
Yok hiç girmedim ama bu dediğin belli olmuyor maalesefCanım hiç ilişkiye girmediysen tekrar kanayabilir de zaten benim ilk ilişkimde darbe almıştı kan gelmişti birkaç ay sonra tam bir birleşme oldu yine kan geldi yani kızlık zarı ilişkiye girmediğin zaman kendini toparlayan bir yapıya sahip belki sende de öyle olur.
O nasıl olacak ilişki sırasında dur bi kesip geleyim diyemezsin ki. Kesip yatsan dokunmadan mi kanadı diyecekic dudaklari hafif bir kesik mantkli geliyor baska yaratici fikri olan varsa yazsin lutfen
İyide onun içindeki boya eşin anlar boya olduğunuŞu sahte kızlık zarını mantıklı bulan bir tek ben miyim
Şöyle ki bence gerçek kan olmadığı sürece çok riskli anlaşılırŞu sahte kızlık zarını mantıklı bulan bir tek ben miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?