Yani iyiyim ama hala dikkat ediyorum iki ay olcak ve adetim bayadır gene açıp bakmadım ip dustumu bilmiyorum bitsin ne alemde bakacağımTamam canım haber veririm sen artık iyisin değilmi
İyi olmana sevindim canım iki ay doldu ya düşmüş olabilir ip peki kendin bakabiliyormusun gözükürmü düşüp düşmediğiYani iyiyim ama hala dikkat ediyorum iki ay olcak ve adetim bayadır gene açıp bakmadım ip dustumu bilmiyorum bitsin ne alemde bakacağım
Gözüküyo evet bakabiliyorumİyi olmana sevindim canım iki ay doldu ya düşmüş olabilir ip peki kendin bakabiliyormusun gözükürmü düşüp düşmediği
Anladım canım tekrardan kontrole gidecekmisinGözüküyo evet bakabiliyorum
Canım genelde öyle oluyor galiba yani buraya yazan arkadaşlardan biliyorum iki hafta sonra rahatlaşıyorKızlar ben de 18. Günümdeyim ama artık hiçbişey hissetmiyorum, normal mi ki yani baya rahatladı hareketleri
Aynen benimde epey rahatlamıştı.Kızlar ben de 18. Günümdeyim ama artık hiçbişey hissetmiyorum, normal mi ki yani baya rahatladı hareketleri
Gerek yok gelmene dedi bana ama başka doktora giderim göstermek için yada tekrar aynı doktora gidebilirim bi sorun var mi diyeAnladım canım tekrardan kontrole gidecekmisin
Bence içine girince kanarKızlar merhaba benim durumumu bilenler bilir bugün 31.günüm nisanlımla yakınlaştık ve hatta girmesi için zorladı ama maalesef giremedi ve canım yandı ona rağmen direndim ve bi damla bile kan gelmedi . Kendisine benim canım agrıdı sende zorlandın mı dediğimde evet zorlandım kapalı aşkım mecbur biraz dhaa sıkacaksın dedi ve hiç bi şekilde kanamadı çok dar kızlar ama kanamıyor sinir oluyorum ya islem yeni yani illa ki bi kanaması gerekirdi yine olmadı iyi miiiiii
öyle dedi ise doktor sorun yoktur yinede evet tekrardan bir git için daha bir rahat ederGerek yok gelmene dedi bana ama başka doktora giderim göstermek için yada tekrar aynı doktora gidebilirim bi sorun var mi diye
Bencede kanar canım doktor işlemi iyi yapmış o kadar dar olduğuna göre bir dahaki denediginizde ilişki esnasında gelirdir 1 2 damla da olsa kanKızlar merhaba benim durumumu bilenler bilir bugün 31.günüm nisanlımla yakınlaştık ve hatta girmesi için zorladı ama maalesef giremedi ve canım yandı ona rağmen direndim ve bi damla bile kan gelmedi . Kendisine benim canım agrıdı sende zorlandın mı dediğimde evet zorlandım kapalı aşkım mecbur biraz dhaa sıkacaksın dedi ve hiç bi şekilde kanamadı çok dar kızlar ama kanamıyor sinir oluyorum ya islem yeni yani illa ki bi kanaması gerekirdi yine olmadı iyi miiiiii
Merak etmiştim seni walla oyle mi oldu kiz bence dar olduğu icin giremedi ve darlıktan kaynaklı illa girince bi kanama olacak bence rahatlaKızlar merhaba benim durumumu bilenler bilir bugün 31.günüm nisanlımla yakınlaştık ve hatta girmesi için zorladı ama maalesef giremedi ve canım yandı ona rağmen direndim ve bi damla bile kan gelmedi . Kendisine benim canım agrıdı sende zorlandın mı dediğimde evet zorlandım kapalı aşkım mecbur biraz dhaa sıkacaksın dedi ve hiç bi şekilde kanamadı çok dar kızlar ama kanamıyor sinir oluyorum ya islem yeni yani illa ki bi kanaması gerekirdi yine olmadı iyi miiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?