Bende uzun süre bu konuyu araştırmıştım... sonra hayatıma biri girdi bana evlenme teklif etti... ben bu işlemi yaptırırım diye düşünürken kendisi ile dürüstçe konuştum... ve beni olduğum gibi sevdiğini bunun bir önemi olmadığını söyledi... gerçektende bunu bana fazlasıyla hissettiriyor... sizler için bir umut olması açısından yazdım... boş yere kendinize bunu yapmayın... sizi gerçekten seven adam böyle birşey bakmaz...

Hayat her zaman açık değil malesef bizler bunu göze alamayanlariz yapacak bisey yok en küçük sorunda başa kakilmamasi yada incinmemek için burdayiz

Hayat her zaman açık değil malesef bizler bunu göze alamayanlariz yapacak bisey yok en küçük sorunda başa kakilmamasi yada incinmemek için burdayiz
Aynen ben bi yeltendim ama belli o konuda ki fikri hiç riske atamam kendimi

Bence sen o konuda sansliymissin. Evli misin bilmiyorum. Ben daha önce hayatıma girmis benimle ciddi düşünen bir kişiye söylemiştim fakat bu sefer kullanmaya kalktı beni. Karşıma çıkan erkekler bunu söyledikten sonra daha farklı yaklaşmaya kalktılar. Şuan nişanlıyım ve bu defa söylemedim. Böyle bir işlem yaptım. Açıkçası hiçte pişman değilim. Ben yasadiklarimdan böyle bir ders çıkarttım. Yepyeni bir sayfa açtım.

Kızlar meraba yaptirip aradan 1/2 ay geçeniniz var mi bakinca orasinasil gorunyor bazilari yirtigin altini dikmisler yirtik yine duruyor gibi seyler yazmis da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…