Kızlar meraba yaptirip aradan 1/2 ay geçeniniz var mi bakinca orasinasil gorunyor bazilari yirtigin altini dikmisler yirtik yine duruyor gibi seyler yazmis da
Ben yaptırmadım ama resim atanlar olmuştu baya kapalı duruyor yaptıranların hatta şaşırmıştım ben çok fazla kapalı olduğu için

Fleple mi eski yirtilan yer kayboluyor mu
Ben işlemi baya araştırtım canım eski dokuların dikilmesi ile yapılan işlem geçiçi bi işlem
Kalıcı yani flep yöntemi ise içerdeki vajina duvarlarından flep dokusunu kaldırıp dikiyorlar yeniden bi zar oluşturmak amaçlanıyor orijinale çok yakın oluyormuş

Ya benim merak ettigim yirtilan yere noluyor icine mi aliyorlar onu ustunumu dikiyorkar napiyorlar

Ya benim merak ettigim yirtilan yere noluyor icine mi aliyorlar onu ustunumu dikiyorkar napiyorlar
Valla bence kapansinda, hiçbir sorun yaşamadan atlayimda eski yırtık yer nerede kalırsa kalsın sonuçta yirtildiktan sonra kimse dikildiğini anlamayacak yırtılmış olacağı için

Kızlar benim tutmuştu fakat sanki değişiklik görüyorum gibi yada bana mi oyle geliyo şimdi kendimin olduğu için sağlıklı bakamıyorum anlayan varsa bi atmak isterim baksın biri rica etsem

Kızlar benim tutmuştu fakat sanki değişiklik görüyorum gibi yada bana mi oyle geliyo şimdi kendimin olduğu için sağlıklı bakamıyorum anlayan varsa bi atmak isterim baksın biri rica etsem
İStersen gönderebilirsin canım

Kızlar merhaba bende çok araştırdım 20 gün önce kalıcı ameliyat oldum ama doktorum ilk gördüğünde senin zarın yok çok ince yapın var doğuştan mı yok seninki diye sordu birlestirme yapıcaz dedi tutma oranı digerlerine göre daha düşük dedi işlemi olduktan sonra ya tutmazsa ne olacak dedim yüzde 80 tutacaktır dedi ama ben çok tedirgin oldum 2 ay sonra kontrol için gel dedi korkudan bakmıyorum bile anlamıyorum da hiç ip de görmedim çok dikkat ediyorum ama böyle bir şey başına gelen var mı

Korkma hiç açma bakma yan otur gece uyurken ayaklarını bağla eğilme çömelme ilaclarini iç allah yardımcın olsun böyle bisey yaşamadım ben hani ama yapısı böyle demekki sakin ol yavaş yuru madem böyle bisey var çok dikkat et doktor kim

Canım benim bildiğim eski zardan yapılmıyor kalıcı işlem yeni doku kaldırılıyor diye biliyorum ben sen kime oldun camım işlemi

Kime işlem oldun bilmiyorum ama yeni flep dokusu kaldırıp yapıyorlar öyle ince yapısı vardı ise eğer çift kat veya 3 kat ( maya klinik)yapılabileceğini beyan eden doktorlar var

Çok çok dikat etmen lazım derdim de zaten 20 gün olmuş bile

Kızlar umarım hepiniz iyisinizdir, benim de şöyle bi sorunum var malum işlemden sonra kabız olmamaız gerekirdi ben kabız ilacı kullandım ama kullanma talimatı malesef geç okudum 1 haftadan fazla kullanmayım yazıyordu ben 12 gün kadar her gün kullandım (bekunis ilacın adı) , şimdi 27. Günüm ve benim bağırsaklarım bozuldu gibi yani kabızım sürekli bu sorunu yaşayan var mı gerçekten çok ğzülüyorum o kadar dikkatliyim ki yememe içmeme bi tane kızwrtma yemedim hamur işi yemedim düşünün ama kabızlıktan kurtulamadım napıcam

Canım türk kahvesi pişir fincanın içine iki çay kaşığı dolu dolu tereyağı koy karıştır erişin iç. Bana çok iyi geldi kabizligima. İçtikten 5-10 dakika sonra tuvalete gittim hep ve hiç zorluk yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…