- 5 Mart 2020
- 141
- 37
- 18
Neeee neler oldu böylee inanmıyorum çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş demek ki söylemen gerekiyodu demek ki olmaması gerekiyodu hem de bu işlemi yaptırmışkenAtayım bakın ama nişanlar atıldı söyledim çünkü oda istemedi sevseydi kalırdı diyorum ben söyleyip bu yükten kurtulmak istedim ama dürüstlük bu konuda ise yaramıyo ama allah ne yazdıysa aklınıza o hayırlısı olsun belki nasibim değildi
Ben kontrolümü hala yaptırmadım kendim de kontrol edemedim, kontrol ettiğim an haberdar edicem siziValla bizde merakta kaldık ne oldu bitti kendiside yazmadı daha gerçi nişanlısına söylemiş durumu
Resim attıysa bana at diyenlere onlar da bişey yazmadı
Senin son durumun ne merak ediyorum seni de
demek dürüstlük bu konuda beş para etmiyormuşAtayım bakın ama nişanlar atıldı söyledim çünkü oda istemedi sevseydi kalırdı diyorum ben söyleyip bu yükten kurtulmak istedim ama dürüstlük bu konuda ise yaramıyo ama allah ne yazdıysa aklınıza o hayırlısı olsun belki nasibim değildi
Genel olarak işlemleri başarılı seyirde o doktorun ama yine de net değil kafamTurgay hocaya
İnşallah olumlu dönüt yaparsınBen kontrolümü hala yaptırmadım kendim de kontrol edemedim, kontrol ettiğim an haberdar edicem sizi
Obanın çok agir bir yük vicdan azabı ayrı tuttu tutmadı dersi ayrı bu virüs ortamında gidip kontrol ettirmemek ayrı çok agir bi yük ben vicdanımi rahatlardım dürüst olmayı çektim sevgisinide sınamış oldum sevgi buraya kadarmis gerçekten sevse kalırdı benim etrafımda böyle bisey varsa kabulum diyen sevgilileri oldu nisanlilari oldu neden çekiyorum ben bunuAntalya'da olmuştum yarın kontrole gidicem 1 ay olacak inşallah tutmuştur eğer tutmadiysa bu durumu soylemeden ayrılmayı düşünüyorum bu yükü daha fazla tasiyamicam arkadaşın başına gelene de çok üzüldüm bu durum beni çok yoruyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Hayırlısı nasip böyleymiş allah alnımıza yazmis kısmetimiz kimse zaten oysa döner dolanır beni bulur değilse elbet vardır bi yerde nasipdemek dürüstlük bu konuda beş para etmiyormuş
Aynen sakın deme bi daha farklı bi doktor tercih et bu sefer başka şehir falan düşün yaptırdığın şehir dışındaKızlar beni bilen biliyor burda ben dürüstce anlattım ve sonu hüsran dayanamadım daha fazla hakkımızda ne yazıldıysa o ben cesaret ettim ama beni ne kadar sevdiğinize görmüş oldum kolay bisey değil ama bi karar aldim bunu piskolojim için yapacağım ortada maden nisan yok ama eğer açılma varsa kara tinalar kalkınca oluruna bakacağım gerekirse gene yapacağım bu sefer karşıma biri çıkarsa demiyeceğim çünkü dürüstlük de ise yaramıyorsa kandırılması hak ediyolar
Aynen oyle yapacağım dürüstlük hani ahlak kumkumalari yazıyodu ahlaklı davrandım ne oldu boşanıp gelseydim daha mi iyi olacaktı daha çok yıkımAynen sakın deme bi daha farklı bi doktor tercih et bu sefer başka şehir falan düşün yaptırdığın şehir dışında
Walla bakacağım artık bir şekilde olurunaCanım sen dürüst davranmissin ama gerçekten davranmamak gerekiyormuş bu bir imtihan atlatıcaz karşına ne insanlar cikacaktir suy virüs süreci bir bitsin belki tutmustur doktora göster güvenin tekrar yerine gelecek
Canım çok üzüldüm. Bir arkadaşım demisti kimse kendisine dürüst davranılması haketmiyor diye hakikaten öyleymiş. Kendini uzme. Nasipse her türlü olur. Nasip değilmiş de gex. Çok zordur muhtemelen ama hiç üzme kendini.Bu konuda bana destek olmanızı rica ediyorum sadece artık olumlu seyler duymaya ihtiyacım var bizi bizden başka kimse anlamaz bu benimde onunda bir imtihaniydi ben dürüst davranmayı seçtim ama o sınıfta kaldı ve bir kere evlenmiş boşanmış bir kişiydi bunun tramvasi yüzünden olduğunu dusunuyorum çünkü onuda dul almış boşanmış ben dul demeden insanlık ettim ama o fedakarlık etmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?