Canım turgay hocaya mı yaprırdın istersen at bakayım. Delik küçükse tuttu demektir inşallah öyle olmuşturTurgay hocaya
Ben anlıyorum canımKızlar resimden anlayan var mı hiç bakmamıştım ama bugün bir bakayım dedim anlamıyorum hiç bir şey sarkmış gibi duruyor
Bu mevzu kritik yazmakta o kadar haklisin ki insan merak ediyor acaba nedir ne değildir diyeAdam yakında yazma artık filan diyecek diye bekliyorum
Ben örnek arkadaşlar burda ahlak bekçiliği yapanların ağzının payini verin işinize bakın benim vicdanım rahat evet çünkü bu yük çok çok ağır hepimiz biliyoruz bunu ama hak etmiyorlar seven insan kalırdı nasıl nasıl kalırdıCanım çok üzüldüm. Bir arkadaşım demisti kimse kendisine dürüst davranılması haketmiyor diye hakikaten öyleymiş. Kendini uzme. Nasipse her türlü olur. Nasip değilmiş de gex. Çok zordur muhtemelen ama hiç üzme kendini.
Sakin söylemeyin ben örnek sakin sakin ben dedim diyorum hep vicdanen çok rahatladim bu bi sınavdı ben o sınavı verdin dürüst oldum ama o veremedi herşey o değil kız gidip ayrılanlar var kiz olmayıp şahane hayat sürenler var insanın karakteridir önemli olan ruhudur vicdanıdır merhametidir ben vicdanıma yenik düştüm ama maden dürüstlük ise yaramıyo ben piskolojim için tekrar deniyeceğim ve asla hayatıma biri girerse demiyeceğimKızlar özellikle @yrncrn canım eğer kaderindeki insan olsaydı bu olayları hiç yasamazdın sen elinden gelen herseyi yaptın her yolu denedin o yüzden asla canını sıkma . Bak bende nisanlıyım benim de tutmadı benim de moralim çok bozuk asla söleyemem kabul etmez biliyorum ama hepimiz kendi hayatlarımızda doğru bi yol bulup o yolda ilerlememiz gerekiyor seninde doğru yolun buymuş demekki @yrncrn sana tek tavsiyem asla üzülme bizim bu muhabbetlere gülen insanlar var . Bu yaptığımız şeyin çok saçma olduğunu düşünen insanlar var . İşte biz böle kurban oluyoruz coğrafya kaderdir arkadaşlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?