Kızlar resimden anlayan var mı hiç bakmamıştım ama bugün bir bakayım dedim anlamıyorum hiç bir şey sarkmış gibi duruyor

Kızlar özellikle @yrncrn canım eğer kaderindeki insan olsaydı bu olayları hiç yasamazdın sen elinden gelen herseyi yaptın her yolu denedin o yüzden asla canını sıkma . Bak bende nisanlıyım benim de tutmadı benim de moralim çok bozuk asla söleyemem kabul etmez biliyorum ama hepimiz kendi hayatlarımızda doğru bi yol bulup o yolda ilerlememiz gerekiyor seninde doğru yolun buymuş demekki @yrncrn sana tek tavsiyem asla üzülme bizim bu muhabbetlere gülen insanlar var . Bu yaptığımız şeyin çok saçma olduğunu düşünen insanlar var . İşte biz böle kurban oluyoruz coğrafya kaderdir arkadaşlar .

Kızlar bir sorum olucak benim 1 hafta olcak işlem yaptirali işlemden kaç gün sonra duş alınabiliyor

Ya lütfen kendinizi böyle birşey yaşadığınız için üzmeyin. Olabilir. Hayatta herşey olabilir. Kendi tercihinizde olabilir. Farklı durumlardan kaynaklida olmuş olabilir. Gecmisinizden, yaşadığınız şeylerden pişmanlık duyupta kendinizi kurban psikolojisine sokmayın. Hayat herşeye rağmen her zaman çok güzel.

Evlilik denilen olay kadınlar için toz pembe. Erkekler için öyle değil. Kadınlar bu kadar vicdanli. Erkeklerin çoğu değil.

Arkadaşın dediğine katılıyorum. Ertesi gün ayakta fakat oraya şampuan sabun vs degdirmeden ılık suyla ayakta duş alınabiliyor. Fakat arkadaşlar doktorların yaptığı işlemler belki farklıdır. Tereddutunuz varsa doktorunuzla da gorusmenizde fayda var.

İşlem den 3 gün sonra pansuman yaparken ipi fark ettim sormuştum doktora da acaba tutmadimi diye onun stresine girdim sormayı unuttum sağolun kızlar dediğini gibi alayım duşu

Tutarsa tutar tutmazsa tutana kadar tekrar yaptırırım herhalde. Benim için fazla kritik bu mevzu. Direk ayrılır. Bende mantık yapıyorum. Yapacak birşey yok.

Kendimi bunu diktirmek için soktuğum durumada inanamıyorum. Bir şekilde buna mecbur kalıyorsun. Düşünce ve davranış fazlasıyla çelişiyor. Fakat işte yurdum insanı maalesef böyle bir aydınlanma yaşamaya hazır değil.

Ben örnek arkadaşlar burda ahlak bekçiliği yapanların ağzının payini verin işinize bakın benim vicdanım rahat evet çünkü bu yük çok çok ağır hepimiz biliyoruz bunu ama hak etmiyorlar seven insan kalırdı nasıl nasıl kalırdı

Sakin söylemeyin ben örnek sakin sakin ben dedim diyorum hep vicdanen çok rahatladim bu bi sınavdı ben o sınavı verdin dürüst oldum ama o veremedi herşey o değil kız gidip ayrılanlar var kiz olmayıp şahane hayat sürenler var insanın karakteridir önemli olan ruhudur vicdanıdır merhametidir ben vicdanıma yenik düştüm ama maden dürüstlük ise yaramıyo ben piskolojim için tekrar deniyeceğim ve asla hayatıma biri girerse demiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…