Evet sonuna kadar inkar Söylersin kaç kez yaptın der. 1 - 2 dersin inanmaz. Kafada hep bir şüphe kalır. Kendi içinde bir sinir harbi. Sonra daha sonrası çokta neyse. Geçmişin benim için önemli değil diyenler, beni böyle kabul etti diyenler umarım seni evlilik vaadiyle kandirmiyordurda umarım gerçekten kabul etmistir ve evlenmiştir.

Çok biliyorlar. Ben gelmişim otuz küsur yaşına. Kalkmış bana dürüst davran seni gerçekten seven bir insan illa ki çıkar diyor. Kardeşim benim daha kaç yılım var. Ben böyle deneme yanılma yöntemiyle niye hayatımi bir insanın ağzından çıkan iki cümleye göre düzenleyeyim. Hiçte duzenbazlik filan değil. Bunlar böyle arada bir türüyor. Sonra yine kayboluyorlar.

Kime diktirdiniz de tutmadı

Neden tutmadığı konusunda bişey dedi mi bende istiyorum ama iyi doktor araştırması yaptınız mı
Araştırarak gittim bu forumda da çok olumlu sonuç vardı her doktordan daha da pahalıydı. Yüzde 80 kapanmış dedi. açıklık var bi ise yaramıyor yani Kızlar genel olarak sölüyorum ben kendi detaylarımı burada yeterince yazmıştım lütfen yeni yaptıracak ve yaptırma aşamasında olanlar lütfen konunun mesajlarını okusun zaten yeterince bilgi toplar bende eski mesajları okuyordum çünkü .. tutmamıs biri olarak moral bozukluguyla soru cevaplamak inanın zor oluyor çünkü suan beyin o gece ne yapabilirim kısmında.

Tekrar dikim olmuyor mu tekrar diktirseniz bu form da Turgay diye bi doktoru söylüyorlar sürekli ama

İnşallah hayatın bundan sonrasında daha iyi olucak, benim bile bazen aklıma geliyor acaba söylesem kabul eder mi çünkü öyle seviyo ki sözde ama tabi bakire olmadığımı öğrenince beni sevmediğine duymaya cesaretim yok.. cesareti olan vakti olan en doğrusunu yapar söylemekle...cearetine hayran kaldım ben inşallah senin sevgini dürüstlüğünü hakeden biriyle birlikte olursun

Virüsten dolayı henüz kontrole gidemedim. Muayenehane kapalı. Fakat iyileşme sürecinde telefonla ne sorduysam her soruma ilgiyle cevap verdi Turgay bey. Kimlik bilgileri aliniyor. Fakat doktor bey zaten gizli kalacağını konuşma esnasında belirtiyor. Kimlik kısmı sadece prosedür. Fiyat olarakta nakit 2500 TL verdim.

Tutmadığına emin misin attoğı resim de gayet iyi duruyordu. Kim dedi tutmadı diye

Turgay beye mi oldun sen. Turgay bey tutmayınca tekrar dikim yapıyor ücretsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…