Zaten akıllı biri bu devirde her genç kızın bir şeyler yaşadığını bilir kendileri 500 kez yapıp laf ediyorlar diktirenlerde haklı al sana bakireBunu sorgulayan insanla oturup çay bile içmeyin zaten. Ne siz sorun ne de size sorulmasına müsade edin. Evlilik öncesi cinsellik bir tercihtir. Tercihlerinize saygı duyan insanları hayatınıza alın ve inanın kimse o kadar masraf edip evlendikten sonra da başınıza kakmaz. Kabullenemeyen evliliğe kalkışmaz. Hoş neyi kabullenemiyorlar onu da anlamış değilimsanırım kıyaslanmaktan korkup özgüven problemi yaşıyor gerizekalılar
Diktiren haklı tabii ki ama bunu biyolojik olarak çok doğal karşılayan tipler de var ya da insanın sevdiğiyle böyle bir şeyi yaşamasının doğal bir şey olduğuna inanan da. Çok şükür benim karşıma bu tipler çıktı. Ama olan yine kadına oluyor işte işlem olması ayrı dert koruması ayrı tutup tutmayacağı kanayıp kanamayacağı hepsi ayrı dert Allah hepinizin yardımcısı olsunZaten akıllı biri bu devirde her genç kızın bir şeyler yaşadığını bilir kendileri 500 kez yapıp laf ediyorlar diktirenlerde haklı al sana bakirebana çok önceden bir erkek her haltı karistirip benim evlenecegim kisinin güzel olmasina gerek yok beni çekip çevirecek namuslu olsunyeter demisti bunu bi makine müh. demisti egitimlilerin icinde de cahil çok ve cocuk tavladigi kizlarla övünüyordu
Sen bana özelden bi yazsana sana bisey sorcam canimAy hadi hakkına hayırlısı olsun tekrardan konuşmanıza sevindim ben. Zaten ima ve hareketlerinden anlarsın bu bi kaç aylık nişanlılık döneminizde bunu sıkıntı edip etmicegini suan etmiyorsa çok güzel bence . Ve yasını merak ettim @yrncrn bide kazadan kastın ne ? Benm ki sürtünerek yanlışlıkla bozulmuştu onun gibi bişey mi
Çok sevindim inanÇok mutluyum ya :))))
Çok teşekkür ederim çok sağol canım :)Çok sevindim inan
Geçici işlem olanlardan olumsuz sonuç alan olmadı. Dikkat etmen gereken tek şey gününe dikkat etmen. Evlilik mi var yakınlarda?Kizlar merhaba bn gecici islem yaptirmak istiyorum kalici bni korkutuyo ve ankaradayim ankarada yapan yok gibi duruyo gecici islem yaptiripta sonuc alan varmi yardımcı olurmusunuz
Temmuz 25 de eger dugun salonlari acilirsa kalici islem olmak istemiyorum tutmayacagini düşünüyorum bakimi falan zormus gecicide inşallah sonuc alirimGeçici işlem olanlardan olumsuz sonuç alan olmadı. Dikkat etmen gereken tek şey gününe dikkat etmen. Evlilik mi var yakınlarda?
Sen yaptirdinmi islem falan gecici yaptiripta tutan gordun demi bu sayfada cok eskide sanirim mesajlar bn goremedimGeçici işlem olanlardan olumsuz sonuç alan olmadı. Dikkat etmen gereken tek şey gününe dikkat etmen. Evlilik mi var yakınlarda?
O bölgeye asla ağırlık verilmiyor, yan bacak üstu, geriye, ya da bacak bacak ustu, ayakta duş alınıyor, o bölgeye şampuan ya da sabun gelmemesi gerekiyor, batikon sprey düzenli olarak doktorun dediği şekilde pansuman yapılması gerekiyor, spor yok, bacakları orayi gerecek şekilde açmak, kosmak yok, kabız olmak yok bunun için doktor şurup veriyor, yatarkende yan yatmak daha avantajlıBenim sevgilim kabul ediyor ama ya onla olmazsa fikri düsündürüyor.Kizlar op sonrasi lazere devam edebiliyor muyuz? Bir de op sonrasi sadece temizlige dikkat ediyoruz bi de bacak bacak ustune atma dimi baska bir sey yok?
Bu arada 4 haftadan sonra lazer e gidebilirsin demişti doktor bana ama ağda hiç kullanilmiyor dudakların o kısmı icin, sadece üst tarafa yapilabiliyorBenim sevgilim kabul ediyor ama ya onla olmazsa fikri düsündürüyor.Kizlar op sonrasi lazere devam edebiliyor muyuz? Bir de op sonrasi sadece temizlige dikkat ediyoruz bi de bacak bacak ustune atma dimi baska bir sey yok?
Evet yaptırıp sonuç alan gördüm buradaSen yaptirdinmi islem falan gecici yaptiripta tutan gordun demi bu sayfada cok eskide sanirim mesajlar bn goremedim
Evet yaptırıp sonuç alan gördüm burada
[/QUOTE.
Insallah bnde sonuc alirim burda ankarada kalici yaptirip sonuc alamayan birini gördüm o doktoru dusunuyodum simdi kafam karıştı
Gözünaydın canım çok sevindim senin adınaÇok mutluyum ya :))))
Çok teşekkür ederim canım çok sağol inşallah herkesin istediği gibi olurGözünaydın canım çok sevindim senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?