Bunu sorgulayan insanla oturup çay bile içmeyin zaten. Ne siz sorun ne de size sorulmasına müsade edin. Evlilik öncesi cinsellik bir tercihtir. Tercihlerinize saygı duyan insanları hayatınıza alın ve inanın kimse o kadar masraf edip evlendikten sonra da başınıza kakmaz. Kabullenemeyen evliliğe kalkışmaz. Hoş neyi kabullenemiyorlar onu da anlamış değilim sanırım kıyaslanmaktan korkup özgüven problemi yaşıyor gerizekalılar

Zaten akıllı biri bu devirde her genç kızın bir şeyler yaşadığını bilir kendileri 500 kez yapıp laf ediyorlar diktirenlerde haklı al sana bakire bana çok önceden bir erkek her haltı karistirip benim evlenecegim kisinin güzel olmasina gerek yok beni çekip çevirecek namuslu olsunyeter demisti bunu bi makine müh. demisti egitimlilerin icinde de cahil çok ve cocuk tavladigi kizlarla övünüyordu

Diktiren haklı tabii ki ama bunu biyolojik olarak çok doğal karşılayan tipler de var ya da insanın sevdiğiyle böyle bir şeyi yaşamasının doğal bir şey olduğuna inanan da. Çok şükür benim karşıma bu tipler çıktı. Ama olan yine kadına oluyor işte işlem olması ayrı dert koruması ayrı tutup tutmayacağı kanayıp kanamayacağı hepsi ayrı dert Allah hepinizin yardımcısı olsun

Sen bana özelden bi yazsana sana bisey sorcam canim

Benim sevgilim kabul ediyor ama ya onla olmazsa fikri düsündürüyor.Kizlar op sonrasi lazere devam edebiliyor muyuz? Bir de op sonrasi sadece temizlige dikkat ediyoruz bi de bacak bacak ustune atma dimi baska bir sey yok?

Kizlar merhaba bn gecici islem yaptirmak istiyorum kalici bni korkutuyo ve ankaradayim ankarada yapan yok gibi duruyo gecici islem yaptiripta sonuc alan varmi yardımcı olurmusunuz

Kizlar merhaba bn gecici islem yaptirmak istiyorum kalici bni korkutuyo ve ankaradayim ankarada yapan yok gibi duruyo gecici islem yaptiripta sonuc alan varmi yardımcı olurmusunuz
Geçici işlem olanlardan olumsuz sonuç alan olmadı. Dikkat etmen gereken tek şey gününe dikkat etmen. Evlilik mi var yakınlarda?

Geçici işlem olanlardan olumsuz sonuç alan olmadı. Dikkat etmen gereken tek şey gününe dikkat etmen. Evlilik mi var yakınlarda?
Temmuz 25 de eger dugun salonlari acilirsa kalici islem olmak istemiyorum tutmayacagini düşünüyorum bakimi falan zormus gecicide inşallah sonuc alirim

Benim sevgilim kabul ediyor ama ya onla olmazsa fikri düsündürüyor.Kizlar op sonrasi lazere devam edebiliyor muyuz? Bir de op sonrasi sadece temizlige dikkat ediyoruz bi de bacak bacak ustune atma dimi baska bir sey yok?
O bölgeye asla ağırlık verilmiyor, yan bacak üstu, geriye, ya da bacak bacak ustu, ayakta duş alınıyor, o bölgeye şampuan ya da sabun gelmemesi gerekiyor, batikon sprey düzenli olarak doktorun dediği şekilde pansuman yapılması gerekiyor, spor yok, bacakları orayi gerecek şekilde açmak, kosmak yok, kabız olmak yok bunun için doktor şurup veriyor, yatarkende yan yatmak daha avantajlı

Bu arada 4 haftadan sonra lazer e gidebilirsin demişti doktor bana ama ağda hiç kullanilmiyor dudakların o kısmı icin, sadece üst tarafa yapilabiliyor

Ankara’daki her doktor geçici yapabiliyor, sorunları kalıcı yapamamaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…