Yine de gel dediyse tedbirli ol bence canım çok önemli değilse yapmaKızlar benim iki ay oldu doktoruma fotoğraf gönderebildim sadece kanaman olur gibi duruyor yine de gel dedi. Ben artık ufaktan spor yapsam sorun olur mu sizce. Böyle agır kaldırmadan az bacak hareketi mekik falan. Tutan yer açılır mı ??
Hayir bende ona yaltirdim tarzini biliyorum ,yaptiran arkadaslarinkini de gordugum icin yardimci olmaya calisiyorum .ama siz en iyisi dr ile gorusunAfedersiniz Turgay beyle bir baglantiniz mi var ? Çünkü Turgay beye yaptirdiysaniz bakabilirim yazmissiniz
3 ay oldu kendisi tuttugunu soylediOlumlu sonuç aldınız mı nezaman işlem oldunuz
Bence yürüyüş dışında pek bişey yapma bi kaç zaman daha kime işlem yaptırdın kiAy zaten yapayım dedim kasıklarımda agrı oldu sağ tarafta bıraktım en iyisi yapmamak bir süre
Bence yapma esner açılır bişey olur zorlama hiç gerek yok risk almaKızlar benim iki ay oldu doktoruma fotoğraf gönderebildim sadece kanaman olur gibi duruyor yine de gel dedi. Ben artık ufaktan spor yapsam sorun olur mu sizce. Böyle agır kaldırmadan az bacak hareketi mekik falan. Tutan yer açılır mı ??
Nişanlım söylediOnun ailesine kim söyledi ?
Geniş değil ben ilişkiyle bisey yaşamadım benim başına bi kaza geldi ailem ondan destekçim ve durumun nasıl olduğunu da ailesi biliyo ben sadece korktum sıkıntı olur diye ama sonunda herşeyi anlattımNasıl yani bunu kazayla yaşadınız ailen biliyor seni de bu konuda destekliyor mu ? Ayrıca karşı tarafın ailesi de her şeyi ayrıntısına kadar biliyor mu, yanlış mı anladım ? Canım madem bu kadar geniş insanlar nişanlın niye bunu bu kadar dert etti ? Hayırlısı olsun inşallah hakkında.
Konuşmaya başladık kaza olduğu için başta bi inanası gelmesi başına nasıl geldiyse detaylı anlattım dinlemeye kadar verince şimdi usul usul konuşuyoruz bakalim kısmet başkası çıksa karşıma gene aynı dert böyle böyle herkes öğrencekkötü bisey bu ama bana hissettirirse çatırdarsa zaten olmaz bu is şimdilik oyle bisey görmedimBu durumda sonuç ne olacak peki tekrardan ona geri mi döncen
İlişki yaşayıp böyle bisey olmadi onun için zaten söylemek istedim rahatladim çünkü allahdan geldi yani ben bile isteye bisey yapmadımAilelerin duyması bilmiyorum başıma gelse kahrolurdum galiba ama ailesi sorun yapmamış anladığım kadarıyla belki aranız duzelir
Ay hadi hakkına hayırlısı olsun tekrardan konuşmanıza sevindim ben. Zaten ima ve hareketlerinden anlarsın bu bi kaç aylık nişanlılık döneminizde bunu sıkıntı edip etmicegini suan etmiyorsa çok güzel bence . Ve yasını merak ettim @yrncrn bide kazadan kastın ne ? Benm ki sürtünerek yanlışlıkla bozulmuştu onun gibi bişey miİlişki yaşayıp böyle bisey olmadi onun için zaten söylemek istedim rahatladim çünkü allahdan geldi yani ben bile isteye bisey yapmadım
Çok mutluyum ya :))))Ya süper haber
Bende senin adına çok sevindim çok geçmiş olsun canım benim darısı bana inş benimde olumlu sonuçtur doktora güveniyorumÇok mutluyum ya :))))
İnşallah canım senin için dua edeceğim inşallah seninde olumlu olacak inanıyorumBende senin adına çok sevindim çok geçmiş olsun canım benim darısı bana inş benimde olumlu sonuçtur doktora güveniyorum
Çok sevindim canım senin adına çok geçmiş olsunİnşallah canım senin için dua edeceğim inşallah seninde olumlu olacak inanıyorum
Çok teşekkür ederim canım çok sağolÇok sevindim canım senin adına çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?