Bence ne yapsın biliyo musun böyle durumlarda birden yüklenmeleri tercih ediliyor okumuştum hani muazzam bir şekilde deliğe gircek hali yok illaki hani yanlışlıkla bi yerlere gelcek destek birden girmeye çalışmasını şöyle bir an olsun bitsin korkuyirun diyerek zorlanınca olur belki

Kızlar merhaba ben A Aysetutac12345 isimli kullanıcı hesabımı kapattılar yeni hesap açmak zorunda kaldım . Burada bi konu açtım ilk gece napacagım diye linc yedim resmen sonra baktım hesabım kapanmış lütfen başka konular açmayın Kızlar buradan konuşalım önce dedim açmayacağım ama sonra merak ettim sizleri geri geldim benden tavsiye bu konumuzla ilgili başka konu açmayın insanın moralini daha çok bozuyorlar K Karancakkk ne durumdasın ya?

Onun ge işliği olmuş açık gibi doktoru ile konuşmuş penis çapına bağlı demiş olması inşallah hayırlı sonuç alsın herkes kötü düşünmemekte çalışalım

Aynen haklısın sanki herkes sütten çıkmış ak kaşıkta bizleri eleştiyorlar

Onun ge işliği olmuş açık gibi doktoru ile konuşmuş penis çapına bağlı demiş olması inşallah hayırlı sonuç alsın herkes kötü düşünmemekte çalışalım
Benim durumum gibi yani üzüldüm ya çok fazla olumsuz duyduk sanki bu sıra . Bi R rassel45 iyi duydum

Penis çap olayı ne kdar doğrudur bilmiyorum bana da doktor kapalı kısımdan girerse kanar demişti ama ben çok güvenemiyorum açıklık varken kapalı Kısımdan girmeye çalısması olur mu ki belki bi anda girmesi sağlanırsa bi ihtimal kanama olabilir

Gördüm konuyu seni fake erkek hesabı diyip kapatmışlar bizlerden vajine fotoları topluyomuşsun okuyunca güldüm yalnız kızlar burdan anlayan msj atsın dedim daha önceden hiç konuya yazmamış kişiler ben anlıyorum bana at demiş onalra tabi ki atmadım dikkatli olun onlara karşı, benim fotoma bakan arkadaşlar geniş olduğunu söyledi hkkaten de öyle geniş 6 ve 3 hizasındaki dikişler tutmuş kanayabilir de kanamayabilir de artık yapacak bişey yok dua ediyorum rezil olmadan bu işin içinden çıkayım diye gerçeği en başta söyleyecektim artık çok geç kaldım

Kizlar en cok merak ettiğim hatta dikimdn bile daha fazla korktuğum bi soruyu sorucam . BeN ailemle yasiyorum bu operasyondan snra evde nasl belli etmeden dururum anlamzlarmi . Siz nasi yaptinz . Bn napacagimi sasirdm . Fikirleriinizi merak ediyorum

Ay bu mesajı görmeden atmış bulundum ama konuya önceden yorum yapmışım yani doktora göndermişsin zaten inşallah kanaman olur. O konuya bende A Ayseym01 'i destekleyen mesaj attım beni de linç ettiler. Yaşamayan bilemez boşverin biz de istemezdik elbet ama olan oldu

Evet canım gördüm desteğin için teşekkürler bir daha mı tövbe ikinci hesabı açana kadar canım cıktı konu açmayın Kızlar aman diyeyim bi eksiğim erkek olmaktı herkes beni erkek sanmıs yarabbim yasabır

Ben daha yeni gördüm o konuyu yeni okudum da yorumları neler demisler oyle ya fake erkek vs her kafadan ses çıkmış bırak yazdıklarını kafaya takmayı okumaya bile değmez

Ben daha yeni gördüm o konuyu yeni okudum da yorumları neler demisler oyle ya fake erkek vs her kafadan ses çıkmış bırak yazdıklarını kafaya takmayı okumaya bile değmez
Vala biraz okudum ağlayacak duruma geldim sanki kimliğim ortaya çıkmış derecesine moralim bozuldu sonra dedim amaaan ne okyyucm okumadım okumama da izin vermediler ztn hesap kapandı neyse

Vala biraz okudum ağlayacak duruma geldim sanki kimliğim ortaya çıkmış derecesine moralim bozuldu sonra dedim amaaan ne okyyucm okumadım okumama da izin vermediler ztn hesap kapandı neyse
Yok ya hiç bozulmasın moralin en iyisini yapmışsın okumamakla kendileri orada kendi yazdıklarını okumakla didinsinler

Ben daha operasyon yaptırmadım şu karantina bitsin en kısa sürede yaptırmayı düşünüyorum süreçte yaşadıklarımı sorularımı muhakkak burdan yazarım. İnşallah hepimizin sonucu olumlu olur

Başka doktorlara yaptırıp olumlu sonuç alan az kişi gördüm genelde Turgay hocanın sonuçlarına olumlu ve kanama oldu yazılıyor... İşlemi tutmayanlar için çok üzüldüm inşallah çözüm bulurlar, tutanlar için çok sevindim darısı başıma inşallah... bende kendi sonucumu çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…