Ne oldu nasıl oldu bu isKendim fotoğraf çekmeye çalıştım ama olmamış anlayan bana özelden yazsın nolur
Onun ge işliği olmuş açık gibi doktoru ile konuşmuş penis çapına bağlı demiş olması inşallah hayırlı sonuç alsın herkes kötü düşünmemekte çalışalımKızlar merhaba ben A Aysetutac12345 isimli kullanıcı hesabımı kapattılar yeni hesap açmak zorunda kaldım . Burada bi konu açtım ilk gece napacagım diye linc yedim resmen sonra baktım hesabım kapanmış lütfen başka konular açmayın Kızlar buradan konuşalım önce dedim açmayacağım ama sonra merak ettim sizleri geri geldim benden tavsiye bu konumuzla ilgili başka konu açmayın insanın moralini daha çok bozuyorlar K Karancakkk ne durumdasın ya?
Aynen haklısın sanki herkes sütten çıkmış ak kaşıkta bizleri eleştiyorlarKızlar merhaba ben A Aysetutac12345 isimli kullanıcı hesabımı kapattılar yeni hesap açmak zorunda kaldım . Burada bi konu açtım ilk gece napacagım diye linc yedim resmen sonra baktım hesabım kapanmış lütfen başka konular açmayın Kızlar buradan konuşalım önce dedim açmayacağım ama sonra merak ettim sizleri geri geldim benden tavsiye bu konumuzla ilgili başka konu açmayın insanın moralini daha çok bozuyorlar K Karancakkk ne durumdasın ya?
Bu yil kötüSus nazar değmesin bence bu 2020 yılından kaynaklı bu yok kötü
Gördüm konuyu seni fake erkek hesabı diyip kapatmışlar bizlerden vajine fotoları topluyomuşsunKızlar merhaba ben A Aysetutac12345 isimli kullanıcı hesabımı kapattılar yeni hesap açmak zorunda kaldım . Burada bi konu açtım ilk gece napacagım diye linc yedim resmen sonra baktım hesabım kapanmış lütfen başka konular açmayın Kızlar buradan konuşalım önce dedim açmayacağım ama sonra merak ettim sizleri geri geldim benden tavsiye bu konumuzla ilgili başka konu açmayın insanın moralini daha çok bozuyorlar K Karancakkk ne durumdasın ya?
Ay bu mesajı görmeden atmış bulundum ama konuya önceden yorum yapmışım yani doktora göndermişsin zaten inşallah kanaman olur. O konuya bende A Ayseym01 'i destekleyen mesaj attım beni de linç ettiler. Yaşamayan bilemez boşverin biz de istemezdik elbet ama olan olduGördüm konuyu seni fake erkek hesabı diyip kapatmışlar bizlerden vajine fotoları topluyomuşsunokuyunca güldüm yalnız kızlar burdan anlayan msj atsın dedim daha önceden hiç konuya yazmamış kişiler ben anlıyorum bana at demiş onalra tabi ki atmadım dikkatli olun onlara karşı, benim fotoma bakan arkadaşlar geniş olduğunu söyledi hkkaten de öyle geniş 6 ve 3 hizasındaki dikişler tutmuş kanayabilir de kanamayabilir de artık yapacak bişey yok dua ediyorum rezil olmadan bu işin içinden çıkayım diye gerçeği en başta söyleyecektim artık çok geç kaldım
Evet canım gördüm desteğin için teşekkürler bir daha mı tövbe ikinci hesabı açana kadar canım cıktı
Ben daha yeni gördüm o konuyu yeni okudum da yorumları neler demisler oyle ya fake erkek vsEvet canım gördüm desteğin için teşekkürler bir daha mı tövbe ikinci hesabı açana kadar canım cıktıkonu açmayın Kızlar aman diyeyim bi eksiğim erkek olmaktı herkes beni erkek sanmıs yarabbim yasabır
Vala biraz okudum ağlayacak duruma geldim sanki kimliğim ortaya çıkmış derecesine moralim bozuldu sonra dedim amaaan ne okyyucm okumadım okumama da izin vermediler ztn hesap kapandı neyseBen daha yeni gördüm o konuyu yeni okudum da yorumları neler demisler oyle ya fake erkek vsher kafadan ses çıkmış bırak yazdıklarını kafaya takmayı okumaya bile değmez
Yok ya hiç bozulmasın moralin en iyisini yapmışsın okumamakla kendileri orada kendi yazdıklarını okumakla didinsinlerVala biraz okudum ağlayacak duruma geldim sanki kimliğim ortaya çıkmış derecesine moralim bozuldu sonra dedim amaaan ne okyyucm okumadım okumama da izin vermediler ztn hesap kapandı neyse
Burdan konuşalım kızçeler yeni konu açmayalımVala biraz okudum ağlayacak duruma geldim sanki kimliğim ortaya çıkmış derecesine moralim bozuldu sonra dedim amaaan ne okyyucm okumadım okumama da izin vermediler ztn hesap kapandı neyse
Aynen öyle ya alay konusu yapıyorlarBurdan konuşalım kızçeler yeni konu açmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?