- 27 Nisan 2020
- 362
- 119
- 23
HAngi doktora acKIzlar çok ağrım oldu geçicide normal mi biz Mabella olmazsa bitmiştim bayıldım ben ama birazda korkudanşimdi bizdeyiz dinlendikçe hafifliyor sanki ara ara sızıntı gelir normaldir dedi kesin kanayacak hatta bana kızma çok dar oldu fazla acıyacak dedi
Aynen bende tek tek onu oluyorum canım antepteymıs ben Ankara sandm ankarada arıyorum gököen hocayı düşündümİstersen forumdaki mesajlarını okuyabilirsin canım 88 tane var mesajı zaten
Canım doktoru gökçen mı ya bende onu düşünüyordumBenim tutnamisbeklediğim bitseydi zaten bu kadına başından güvenmedim güvenmem hataydi
Canım bende bunun cevabını arıyorum naptın yaptırdın mıGökcen Erdoğan için ne düşünüyorsunuz? Kalıcı olup olumlu sonuç alan var mi?
Nolur cevap verırmsnBen burayi 8 seneden beri takip ediyordum cogu kisi bana burda umut oldu.Simdi ise ben herkese umut olmak istiyorum
O doktor çok popüler ama kalıcı işlem de başarısız canım genel olarak zaten bu işi Ankara’da yapabilen yokCanım doktoru gökçen mı ya bende onu düşünüyordum
CANım yaptırdınmı gökçen hocayaBen gökçen hocaya çek inanılmaz sempati duyuyorum bi kaç kere denk geldi videolari insanı yarı yolda bırakmaz gibi geliyor
Ya tatlım sen neden sürekli her cumlene nolur kelimesini ekliyorsunHangi hocaya olmustu donatello nolur cevap verırmsn
Yani tedirginlik birde evlenen insanlar cevap vermeye cekınıyor sonucta eşi yanında olabilir biraz ondan tedirginimYa tatlım sen neden sürekli her cumlene nolur kelimesini ekliyorsunişi olmayan cevap verir burada merak etme panik olma burada herkes yardımcı olmaya çalışir emin ol
Ben Turgay beye işlem oldum. Bana sormak istedigin birşey varsa cevaplayabilirimYani tedirginlik birde evlenen insanlar cevap vermeye cekınıyor sonucta eşi yanında olabilir biraz ondan tedirginim
Malesef ile 200 sayfa okudum yazıları öyleymiş kafamdan tamamen sildim ama gecıcıde basarılıymısO doktor çok popüler ama kalıcı işlem de başarısız canım genel olarak zaten bu işi Ankara’da yapabilen yok
Kalıcı üstüne dugune yakın gecıcı atılıyormu kafama takıldıBen Turgay beye işlem oldum. Bana sormak istedigin birşey varsa cevaplayabilirim
Hayır atilmiyor. Kalicida oldukça iyi bir doktor. Başka sorun varsa alabilirimKalıcı üstüne dugune yakın gecıcı atılıyormu kafama takıldı
Cok tesekkr ederım Rabbım yardımcımız olsınHayır atilmiyor. Kalicida oldukça iyi bir doktor. Başka sorun varsa alabilirim
Rica ederimCok tesekkr ederım Rabbım yardımcımız olsın ❤
Canım Esra cömerte mi oldunCanım ben Turgay beye olmayı düşünüyorum tekrar Ebru hanım saçma sapan sebepler sünüyor çünkü yok mantar yok akıntı bilmem ne
Yani sanırım öyle olcakRica ederimKalıcı yaptım deyip son aşamada çağırıp geçici dikis atan doktorlar aslında kalıcı yapıyorum diyerek kandırıyorlar o yüzden son aşamada tekrar çağırıp geçici dikis atıyorlar. İmkanın varsa ve kalıcı düşünüyorsan Turgay hocayı öneririm. Geçiciyide bütün doktorlar zaten yapabiliyor deniliyor burada
Hayır canım Ebru zülfikaroğluna olmuştum benCanım Esra cömerte mi oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?