Hayırdır inşallah noldu?Kızlar kontrolden geliyorum sevinsem mi uzulsem mi bilemedim :/
Tutan yerleri var ama tutmayan yerlerde var dedi ilişki sırasında kanaman olur ama çok az peceteye silersin öyle görebilirsin dedi yakında evlilik yok zaten zamanla esneyebilir dedi düğün öncesi geçici yüzde yüz kanama garantisi veriyor eğer istersen öyle yaparız dedi ben napayım şimdi 2 ay boşa çile çektim böyle olacağını bilsem bu psikolojiyi cekmezdim hiçHayırdır inşallah noldu?
Kime işlem oldunuTutan yerleri var ama tutmayan yerlerde var dedi ilişki sırasında kanaman olur ama çok az peceteye silersin öyle görebilirsin dedi yakında evlilik yok zaten zamanla esneyebilir dedi düğün öncesi geçici yüzde yüz kanama garantisi veriyor eğer istersen öyle yaparız dedi ben napayım şimdi 2 ay boşa çile çektim böyle olacağını bilsem bu psikolojiyi cekmezdim hiç
Düğünün falan olacak mı nişanlı mısın?Tanınan bir doktor değil benimki kendi sehrimde olmuştum keşke daha çok araştırsaydim İstanbul'a giderdim ama artık çok kararsızım belki de doğru olan zamana bırakmak düğünüm yaklaştığında geçici olucam artık tekrar bunları yaşamak istemiyorum gerçekten
Hayır canımDüğünün falan olacak mı nişanlı mısın?
Öyle zahmetini çektin ama sonucun böyle olması çok üzücüTutan yerleri var ama tutmayan yerlerde var dedi ilişki sırasında kanaman olur ama çok az peceteye silersin öyle görebilirsin dedi yakında evlilik yok zaten zamanla esneyebilir dedi düğün öncesi geçici yüzde yüz kanama garantisi veriyor eğer istersen öyle yaparız dedi ben napayım şimdi 2 ay boşa çile çektim böyle olacağını bilsem bu psikolojiyi cekmezdim hiç
O kadar zahmete strese değmedi diye üzülüyorsun mutlaka ama içini ferah tutmaya çalış canım en azından daha zamanın var vakti geldiğinde geçici olmak gibi bir çözümün var. Biraz kafandan atmaya çalış yeterince gerginlik yaşamışsındır zaten. Başkaları düğün zamanı yaptırıyor hiç işlem olmamış gibi diyorlar kontrolde senin en azından tutan kısımlar olmuşHayır canım
Aynen canım öyle yapicam mecburenO kadar zahmete strese değmedi diye üzülüyorsun mutlaka ama içini ferah tutmaya çalış canım en azından daha zamanın var vakti geldiğinde geçici olmak gibi bir çözümün var. Biraz kafandan atmaya çalış yeterince gerginlik yaşamışsındır zaten. Başkaları düğün zamanı yaptırıyor hiç işlem olmamış gibi diyorlar kontrolde senin en azından tutan kısımlar olmuş
Peçeteye sildiğinizde gözle görülebilir bir kanamanız olacaksa yaptırmanıza gerek yok ki. Normalde de bu şekilde olması gerekiyor zaten. Oluk oluk kan akmıyor. Yani ben öyle biliyorum belli belirsiz bir şey oluyor. Zamanla esneme konusunu da anlamış değilim kendimize güvenmiyoruz demiyorlar da zamanla esneyebilir diyorlar aldıkları paranın helal olup olmaması hiç korkutmuyor mu acaba onları. Düğününe yakın tekrar muayene ol ama Başkan bir doktora. Eğer az bile olacaksa yaptırmana gerek yok bence. Olmamışsa da geçici yaptırırsın sıkma canını herkes bir şekilde ayarlıyor.Tutan yerleri var ama tutmayan yerlerde var dedi ilişki sırasında kanaman olur ama çok az peceteye silersin öyle görebilirsin dedi yakında evlilik yok zaten zamanla esneyebilir dedi düğün öncesi geçici yüzde yüz kanama garantisi veriyor eğer istersen öyle yaparız dedi ben napayım şimdi 2 ay boşa çile çektim böyle olacağını bilsem bu psikolojiyi cekmezdim hiç
Öyle düşünüyorum bende canım teşekkür ederim yorumun için rahatlattı biraz sadece kalıcı üstüne geçici dikim yapılabiliyor mu bilmiyorum o moral bozukluğuyla bir şey de soramadımPeçeteye sildiğinizde gözle görülebilir bir kanamanız olacaksa yaptırmanıza gerek yok ki. Normalde de bu şekilde olması gerekiyor zaten. Oluk oluk kan akmıyor. Yani ben öyle biliyorum belli belirsiz bir şey oluyor. Zamanla esneme konusunu da anlamış değilim kendimize güvenmiyoruz demiyorlar da zamanla esneyebilir diyorlar aldıkları paranın helal olup olmaması hiç korkutmuyor mu acaba onları. Düğününe yakın tekrar muayene ol ama Başkan bir doktora. Eğer az bile olacaksa yaptırmana gerek yok bence. Olmamışsa da geçici yaptırırsın sıkma canını herkes bir şekilde ayarlıyor.
Yapılır canım merak etme. Ben de takılmıştım bu konuya sormuştum. Hiçbir sıkıntı olmuyor tekrar tekrar yaptıranlar var hatta. Müsterih ol, bir sıkıntı çıkmazÖyle düşünüyorum bende canım teşekkür ederim yorumun için rahatlattı biraz sadece kalıcı üstüne geçici dikim yapılabiliyor mu bilmiyorum o moral bozukluğuyla bir şey de soramadım
Sağol canım Allah razı olsunYapılır canım merak etme. Ben de takılmıştım bu konuya sormuştum. Hiçbir sıkıntı olmuyor tekrar tekrar yaptıranlar var hatta. Müsterih ol, bir sıkıntı çıkmaz
Çok sevindim
Turgaya olduk ikimizde K kurtulmakistiyormmmGeçmiş olsun kızlar kime oldunuz? İnşallah sağlıkla iyileşir güzel sonuçlar alırsınız ❤
İnşallah yaÇok geçmiş olsun ikinize de güzel sonuçlarınız olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?