Bana arka bölgeden değil ön bölgeden vurmuştu iğneyi dr canım başta böyle hissettim biraz acıması oldu ama sonra uyuştuYaptıran arkadaslar işleme girdiğimizde nasıl bi süreç oluyo bilen varsa anlatabilir mi burdan veya özelden kaç iğne vuruluyor nerelere yapılıyor hissiyatı ne kadar acaba bikaç gün içinde işlem olucam merak ediyorum korkuyorumkalcadan vuruldugunu okumuştum uyusturuyo mu acaba tam anlamıyla
Hem ön hem kalçadan vuruluyor uyuşsun diye. Daha rahat geçiyor hissetmiyorsun. Bittikten sonra 15 dk falan dinlendiriyor sonra gelip kanaman vs var mı diye bakıyor daha sonra ilaç vs yazıp gönderiyor.Yaptıran arkadaslar işleme girdiğimizde nasıl bi süreç oluyo bilen varsa anlatabilir mi burdan veya özelden kaç iğne vuruluyor nerelere yapılıyor hissiyatı ne kadar acaba bikaç gün içinde işlem olucam merak ediyorum korkuyorumkalcadan vuruldugunu okumuştum uyusturuyo mu acaba tam anlamıyla
Canım sen kontrolüne gidebildin mi?Bana arka bölgeden değil ön bölgeden vurmuştu iğneyi dr canım başta böyle hissettim biraz acıması oldu ama sonra uyuştu
Üst kalabilir altı çıkarıyorsunNormal randevu saatinde mi almıştı sizi yoksa erken alabiliyor mu ameliyata bide bişey sormak istiyorum kıyafetimizi komple çıkarıyor muyuz ameliyat önlüğü falan oluyor mu ben daha bu yaşıma kadar hastane yolu bilmem çok merak ediyorum nasıl olacağını
Sen kontrole gittin mi canım yoksa fotoğraftan mı baktı doktor beyÜst kalabilir altı çıkarıyorsun
Foto canımSen kontrole gittin mi canım yoksa fotoğraftan mı baktı doktor bey
Her ikiside gözümü korkutuyor benim işlemden sonrası her şey işte gözümde büyüyor yakalanma korkusu daha ürkütücü geliyorNeden korkuyosun canım işlemden mi yoksa gidip gelmekten mi
İnan bende senin gibiyim zaman zaman çöküyorum ama ben kendi kendime cesaret vermezsem kimse vermez diyorum hayat benim cesur olmak zorundayım evet sıkıntılı bi süreç ama derdimizden büyük mevlamız var kendini ona bırak canım biran önce yaptır imkanın varsa korkuna yenik düşme dua et bol bolHer ikiside gözümü korkutuyor benim işlemden sonrası her şey işte gözümde büyüyor yakalanma korkusu daha ürkütücü geliyor
Anladım canım fotoğraf kabul etmiyo diye okumuştum eski mesajlarda da o yüzden sordumFoto canım
Karantina muhabbetine belki istisna yapmıştır canımAnladım canım fotoğraf kabul etmiyo diye okumuştum eski mesajlarda da o yüzden sordum
Yok canım daha gitmedim ama 15 haziranda gidicemCanım sen kontrolüne gidebildin mi?
Beni randevu saatimde almıştı canım sadece alt kıyafet çıkartılıyorNormal randevu saatinde mi almıştı sizi yoksa erken alabiliyor mu ameliyata bide bişey sormak istiyorum kıyafetimizi komple çıkarıyor muyuz ameliyat önlüğü falan oluyor mu ben daha bu yaşıma kadar hastane yolu bilmem çok merak ediyorum nasıl olacağını
İnşallah güzel sonuç alırsınKızlar eğer tutarsa temmuz sonu ağustos başı gibi düğünüm olacak inşallah çok dua edin olur mu sonucu hepinizle paylaşırım zaten olur olmaz
Aynen cesur olmak zorundayım ama korkuyu gidip yaptırıp dönene kadar çekeceğim galiba etmez miyim dua ediyorum hepİnan bende senin gibiyim zaman zaman çöküyorum ama ben kendi kendime cesaret vermezsem kimse vermez diyorum hayat benim cesur olmak zorundayım evet sıkıntılı bi süreç ama derdimizden büyük mevlamız var kendini ona bırak canım biran önce yaptır imkanın varsa korkuna yenik düşme dua et bol bol
Canım doktorla görüşünce bizi de haberdar et mutlaka, inşallah hayırlısı olsun.Selamunaleyküm kuzular yazamadım artk çok giremiyorum hazırlıklarım falan derken ama hep kaldığım yerden başlayarak okuyorum öncelikle su GYlmz sahte profil kimin iti olduğunu biliyorum şekil yapma burdan milleti de kandırma geçen gökçene gittik arkadasımla o zaman sekreterle konstk dedim orda milletin yaptığınız tutmuyor diye o da nerden duydunuz bilmem ne dedi yorumlara bakın falan dedim mağdur çok kişi var dedim kadında işte onlar ayaklı gazete falan filan dedi benm arkadasım İstanbul’a gidemem belkı tutar dedi dinlemedi benı kalıcıyı yaptı ama hiç dikkat etmedi kızın ilk gun agır kanaması geldı sonra normale döndü o da tutmadı diye umursamadı açıkcası S ssmall canım üzüldüm senin adına bende onda kararlıydım bende o kadını burda öğrendim benmde nikahıma az kaldı hemen hemen aynıyız seninle iletişimde olalım istersen . Birde kızlar ben yenı bi doktor buldum baya başarılı gbi Dr zahide küçük Ankara da yarın onunla göruscez uzun zamandır takıp edıyordum köşe yazarı aynı zamanda insallah fos çıkmaz
Tamma canım yazarım yazılarını okuyun netten kadın iyi gibi hiç ismini yazmamışlar daha öncekilerCanım doktorla görüşünce bizi de haberdar et mutlaka, inşallah hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?