Bana arka bölgeden değil ön bölgeden vurmuştu iğneyi dr canım başta böyle hissettim biraz acıması oldu ama sonra uyuştu

Hem ön hem kalçadan vuruluyor uyuşsun diye. Daha rahat geçiyor hissetmiyorsun. Bittikten sonra 15 dk falan dinlendiriyor sonra gelip kanaman vs var mı diye bakıyor daha sonra ilaç vs yazıp gönderiyor.

Normal randevu saatinde mi almıştı sizi yoksa erken alabiliyor mu ameliyata bide bişey sormak istiyorum kıyafetimizi komple çıkarıyor muyuz ameliyat önlüğü falan oluyor mu ben daha bu yaşıma kadar hastane yolu bilmem çok merak ediyorum nasıl olacağını

Üst kalabilir altı çıkarıyorsun

Her ikiside gözümü korkutuyor benim işlemden sonrası her şey işte gözümde büyüyor yakalanma korkusu daha ürkütücü geliyor
İnan bende senin gibiyim zaman zaman çöküyorum ama ben kendi kendime cesaret vermezsem kimse vermez diyorum hayat benim cesur olmak zorundayım evet sıkıntılı bi süreç ama derdimizden büyük mevlamız var kendini ona bırak canım biran önce yaptır imkanın varsa korkuna yenik düşme dua et bol bol

Beni randevu saatimde almıştı canım sadece alt kıyafet çıkartılıyor

Aynen cesur olmak zorundayım ama korkuyu gidip yaptırıp dönene kadar çekeceğim galiba etmez miyim dua ediyorum hep

Selamunaleyküm kuzular yazamadım artk çok giremiyorum hazırlıklarım falan derken ama hep kaldığım yerden başlayarak okuyorum öncelikle su GYlmz sahte profil kimin iti olduğunu biliyorum şekil yapma burdan milleti de kandırma geçen gökçene gittik arkadasımla o zaman sekreterle konstk dedim orda milletin yaptığınız tutmuyor diye o da nerden duydunuz bilmem ne dedi yorumlara bakın falan dedim mağdur çok kişi var dedim kadında işte onlar ayaklı gazete falan filan dedi benm arkadasım İstanbul’a gidemem belkı tutar dedi dinlemedi benı kalıcıyı yaptı ama hiç dikkat etmedi kızın ilk gun agır kanaması geldı sonra normale döndü o da tutmadı diye umursamadı açıkcası S ssmall canım üzüldüm senin adına bende onda kararlıydım bende o kadını burda öğrendim benmde nikahıma az kaldı hemen hemen aynıyız seninle iletişimde olalım istersen . Birde kızlar ben yenı bi doktor buldum baya başarılı gbi Dr zahide küçük Ankara da yarın onunla göruscez uzun zamandır takıp edıyordum köşe yazarı aynı zamanda insallah fos çıkmaz

Canım doktorla görüşünce bizi de haberdar et mutlaka, inşallah hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…