- 29 Mart 2020
- 791
- 761
- 53
Canım bende seninle aynıyım bırak bir dikişi vücudumda bir çizik bile olmadı bu güne kadar allaha şükür ama malesef ilk hastane işlemim bu olacak bende korkuyorum acısı sızısı nasıl olur diye bakalım hiç hayal edemiyorum bile ama yarın işlemim olacak herşeyi yazarım buraya detayıylaMerhaba Kızlar.. bende kalıcı işlemş olmak istiyorum turgay beye ancak benim dha önce hiç hastane geçmşşim bşle yok. Korkuyorum. İşlem sırasında acı hissediyormuyuz, işlem sonrası nasıl oluyor benş cesaretlendiricek kimse yokmu
Canım bende seninle aynıyım bırak bir dikişi vücudumda bir çizik bile olmadı bu güne kadar allaha şükür ama malesef ilk hastane işlemim bu olacak bende korkuyorum acısı sızısı nasıl olur diye bakalım hiç hayal edemiyorum bile ama yarın işlemim olacak herşeyi yazarım buraya detayıyla
Evetturgaya mı gidiceksiniz sizde
Genelde çoğunluk tek başına gidiyor ve işlemden sonra dikkatli olmak şartıyla normal hayata dönüyorlar zaten sadece o bölgeni zorlamaman gerekiyor diye biliyorumArkadaslar islem icin tek başıma gitsem sorun olur mu sizce. Ve kac gun sonra normal hayata dönebilirim
Sürtünmezsin olur biter. Kimse seni zorlayacak değil ya.Kızlar diyelimki işlemden sonra nişanlınız sürtünme ile birlikte olmak istedi napacaksınız
Arkadaşın Gökçene yaptırmıştı değil mi? Hangi doktora baktırdınız tutmamış dedi?Kızlar bugün arkadaşımı baktırdık tutmamış kadın kalıcı falan yapmamış eve geldıkten sonra uyuyum dedim rüyamda gecmıs yaşadıklarım geldı bugün bikez daha korkularım yüzüme çarpıldı umudum da gözümün önünde yok oldu buradaki knstklarıma hep dedim gecıcı düşünüyorum diye ama bugun bikez daha farkettim kalıcı yaptırmaya karar verdım bende artk agır gelıyor korku basıyor helede zaman yaklaştıkça
Ayşe Korkmaz’a gittik CanmArkadaşın Gökçene yaptırmıştı değil mi? Hangi doktora baktırdınız tutmamış dedi?
Ben artık gecıcıden vazgectım nıkahla dugun arası gecıcı yaptrcaktım ama artk aklımdan cıkarmm gerekıyor zahide doktora YaZdım cevap beklıyorımSen doktora karar verdin mi?
Eğer kalıcı da kararlıysan kendini riske atma Istanbula git bence. Yazmayacaktım aslında senin için tek kurtuluş Turgay bey, harun bey veya şişli med hastanesinde bir doktor varmış o. Ya da bunlara gidemem dersen Ankarada işlem olup sonuçlan bir kız vardı burada onun doktoruna gidebilirsin. Esra demir yüzere yaptırmıştı kalıcı ve sonuç almış istersen onunla bir görüş onun dışında Ankarada başka doktor duymadım sonuç alınabilenBen artık gecıcıden vazgectım nıkahla dugun arası gecıcı yaptrcaktım ama artk aklımdan cıkarmm gerekıyor zahide doktora YaZdım cevap beklıyorım
İnstgramdan mı yazdın dr a canımBen artık gecıcıden vazgectım nıkahla dugun arası gecıcı yaptrcaktım ama artk aklımdan cıkarmm gerekıyor zahide doktora YaZdım cevap beklıyorım
Ben işlemden önce instgramdan yazmıştım cevap gelmemişti bahsettigin doktordanİnstgramdan mı yazdın dr a canım
Yok canım sekreterinin numarasına YaZdım Wp tan ama cevap vermediler daha görmediBen işlemden önce instgramdan yazmıştım cevap gelmemişti bahsettigin doktordan
Canm benm tek düşüncem dugun telaşında dikkatlı olamam diyeydi ama artk içimdeki acıdan kurtulmak istıyorum hiç böyle hissetmemiştim . Esra demir e evet yaptıran olmustu hatırlıyorum ama yazmıslarmıydı sonucu bilmiyorumEğer kalıcı da kararlıysan kendini riske atma Istanbula git bence. Yazmayacaktım aslında senin için tek kurtuluş Turgay bey, harun bey veya şişli med hastanesinde bir doktor varmış o. Ya da bunlara gidemem dersen Ankarada işlem olup sonuçlan bir kız vardı burada onun doktoruna gidebilirsin. Esra demir yüzere yaptırmıştı kalıcı ve sonuç almış istersen onunla bir görüş onun dışında Ankarada başka doktor duymadım sonuç alınabilen
Anladım canım verilerdir cevap gün içinde kalıcı ya karar verdi isen ve düğününe de 2 ay gibi süre kaldı ise kisa sürede yaptır 2 ayida bulabilirmiş dokunun iyileşmesi öyle demişti benim gittiğim dr hayırlısı olsun hakkında canımYok canım sekreterinin numarasına YaZdım Wp tan ama cevap vermediler daha görmedi
Sonucu buraya yazdı mı hatırlamıyorum ama yaren adlı bir kullanıcıydı sanırım. Dediğim gibi Ankarada duyduğum tek doktor o. bana sorarsan tek deneme hakkın var o yüzden hiç riske atmadan İstanbula git.Canm benm tek düşüncem dugun telaşında dikkatlı olamam diyeydi ama artk içimdeki acıdan kurtulmak istıyorum hiç böyle hissetmemiştim . Esra demir e evet yaptıran olmustu hatırlıyorum ama yazmıslarmıydı sonucu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?