bende özkan beyi düşünüyorum ama emin olamıyorum bi arkadaşın tutmamıştı burda napcaz yaaa offf offfff((

bende özkan beyi düşünüyorum ama emin olamıyorum bi arkadaşın tutmamıştı burda napcaz yaaa offf offfff((

canım garanti veriyo adam sen kendine dikkat ettiğin sürece hiç bişey olmaz diyo ben çok güveniyorum bakalım narmın durumuna göre bende operasyon olurum senin düğün tarihin bellimi

şimdilik yok canım ama bi kurtulsam emin olsam evlenmeye karar werecem artık antepe yakın olduğum için düşünüyorum özkan beyi ama bimiyorum işte

Sinirharbinin düğünü vardı 5 gün önce, ama hala sonucu yazmadı, merak ediyorum.. sonra en yakında kimin nikahı var bilmiyorum ama.

bana da ebru hanım güven vermiyor yalnız değilsin
gecici ile kalıcı arasındaki farkı sordum ebru hanıma ...,
ben ne zmn mail atsam geri dönüyor o konuda memnunum :)

şunu yazmış;;

Kalici olanda vucudun tamamen emdigi dikis urunleriyle flep teknigi ile yeniden vajina daraltarak kizlik zari yapilir ancak gecici olanda dikis urunu vucut tarafindan emilmez sadece kanamaya yonelik dokular yakinlastirilir...yani tamamen farklidir.

evet daraltmada yaptı iki taraflı önlem alıyoruz dedi.kontrolüm 15 gün sonra bakalım görücez.burda violende özkan beyde yaptırmıştı sonucundan dolayı bende korkuyorum acıkcası ama başarılı olduklarıda olduğu için umutsuzda olmak istemiyorum.

bu ayın sonunda kontrlm var çok streslym ya tutmadıysa kaygıları yedi bitirdi beni dikkat de edemedim kendime pek tutmadıysa geçiciye kaldı işim tutmadysa bi daha okadar parayı nerden bulurumda geçici yaptırırım bilmiyorum psikolojm alt üst

sen kime yaptırmıştın canım

sezencim banamı sordun bilmiyorum ama ben daha yaptırmadım geçici yaptırıcam ben kendi memleketimde doktor güvenilir geldi bana haftada en az 2 tane yaptığını söyledi tabi bu yaz ayları için geçerlidir heralde kormak istemiyorum artık ya kalıcı yaptırıpta kendimide sıkmak istemiyorum geçicide aynı gün veya ertesi gün bu işi halledicem umarım resmen deriyi dikicek ve zorlanınca kanıcak elinizdeki bi yarayı düşünün dikilip zorlanınca kanadığını aynı öyle kanamaması imkansız gibi bişey kızlar korkmayın kendinizi harap eetmeyin kimseye sööylemediyseniz eğer o şahısta söylemediyse bunu sizden başka kimse bilmiyo herşey yolunda gidicek hepimizin canı gönülden inanıyorum ben şuanda keyifle çeyiz alıyorum :)

canım tutmazsa aynı doktor ücretsiz geçici yapmaz mı?

hangi sehirdesin cnm sen ?? hngi doktor var aklnda*?

hangi sehirdesin cnm sen ?? hngi doktor var aklnda*?

söylemiyim canım şimdi benim oturduğum yer 50bin nüfuslu biyer ama eğer başarılı bi operasyon olursa benimki sizin bundan şöyle bi çıkarınız olucak en azından küçücük bi yerdeki doktor bile yapabiliyosa ünlü doktorlar hayli hayli yapar.

kalbini ferah tut canım inşallah tutmustur mustafa bey kendinden çok emin bi sorun olmaz diye düşünüyorum ben

anladım cnm özel msj hakkın olursa merak ettm .. belki bana yakın olan sehrlerden biridir falan die.. böyle doktorları hemen bulamıosun kücük sehrlerde cnkü:/

kızlar ben izmirde yaptırdım mecburiyetten çnkü izmire yakındım başka çarem yoktuki.ben ebru hanıma gitmek istiyordum ama orası uzak düştüğü için gidemedim günü birlik gitmem imkansızdı.hiç içime sinmedi olduğum operasyon ben beğenmedim doktorun yaptığını pek özenmedi telkin de etmedi beni ne yapacağım bilmiyorum tutmadığını hissediyorum zaten dikkat edemedim eğerki tutmadı derse o doktora güvenip nasıl geçici yaptırırım mecburen iyi bi doktora gitmem lazım güvenilir yani tekrardan papa biriktirmem gerek düğünüme daha çok var ama ben stresliyim sizler gibi tutmadıysa mecbur ankara istanbul gibi iyi bi doktora gitcem oda bana uzak geçici için yani nasıl kaybolcam ortadan kara kara düşünmekteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…