peki daraltma yaptırmışmı acaba elanurcum?
bende özkan beyi düşünüyorum ama emin olamıyorum bi arkadaşın tutmamıştı burda napcaz yaaa offf offfff((
gecici ile kalıcı arasındaki farkı sordum ebru hanıma ...,bana da ebru hanım güven vermiyor yalnız değilsin
sen kime yaptırmıştın canım
bu ayın sonunda kontrlm var çok streslym ya tutmadıysa kaygıları yedi bitirdi beni dikkat de edemedim kendime pek tutmadıysa geçiciye kaldı işim tutmadysa bi daha okadar parayı nerden bulurumda geçici yaptırırım bilmiyorum psikolojm alt üst
sezencim banamı sordun bilmiyorum ama ben daha yaptırmadım geçici yaptırıcam ben kendi memleketimde doktor güvenilir geldi bana haftada en az 2 tane yaptığını söyledi tabi bu yaz ayları için geçerlidir heralde kormak istemiyorum artık ya kalıcı yaptırıpta kendimide sıkmak istemiyorum geçicide aynı gün veya ertesi gün bu işi halledicem umarım resmen deriyi dikicek ve zorlanınca kanıcak elinizdeki bi yarayı düşünün dikilip zorlanınca kanadığını aynı öyle kanamaması imkansız gibi bişey kızlar korkmayın kendinizi harap eetmeyin kimseye sööylemediyseniz eğer o şahısta söylemediyse bunu sizden başka kimse bilmiyo herşey yolunda gidicek hepimizin canı gönülden inanıyorum ben şuanda keyifle çeyiz alıyorum :)
hangi sehirdesin cnm sen ?? hngi doktor var aklnda*?
kalbini ferah tut canım inşallah tutmustur mustafa bey kendinden çok emin bi sorun olmaz diye düşünüyorum benbu ayın sonunda kontrlm var çok streslym ya tutmadıysa kaygıları yedi bitirdi beni dikkat de edemedim kendime pek tutmadıysa geçiciye kaldı işim tutmadysa bi daha okadar parayı nerden bulurumda geçici yaptırırım bilmiyorum psikolojm alt üst
söylemiyim canım şimdi benim oturduğum yer 50bin nüfuslu biyer ama eğer başarılı bi operasyon olursa benimki sizin bundan şöyle bi çıkarınız olucak en azından küçücük bi yerdeki doktor bile yapabiliyosa ünlü doktorlar hayli hayli yapar.
anladım cnm özel msj hakkın olursa merak ettm .. belki bana yakın olan sehrlerden biridir falan die.. böyle doktorları hemen bulamıosun kücük sehrlerde cnkü:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?