kalbini ferah tut canım inşallah tutmustur mustafa bey kendinden çok emin bi sorun olmaz diye düşünüyorum ben

inşallah ssorun olmaz canım çok stresliyim tutmadıysa işim geçiciye kaldıysa yandım zaten nasıl giderim bilmiyorum

ztn su kaybolma işi insanı bitiryor yada otogrda tanıdık biri görüür falan en cok ondan korkyrum ben sansızım bide kesin gören eden olur gibi geliyor.

hopicik ben smdilk iç anadoludaym :) ankaya yakınım ...
ama okul btnce bursaya yakın olablrm atamam olursa nereye yakın olcgmı blmiorum o yüzden her sehiri düşünyrm yani antepi bile...

bukadar stres olma içini ferah tut canım ya tutmuştur inşallah insan kontrol günü geldikce tutmadı gibi hissediyor seni cok iyi anlıyorum.ama gecicide başarısız olan doktor yok gibi en küçük yerdeki doktor bile bunu yapabiliyor marifet kalıcıda yapabilen ondan doktorum geciciyi beceremez diye düşünme son zamanda ankara ve istanbula gitmen cok daha zor olucaktır.zaten en kötü ihtimalle doktorun seni düğüne yakın birzamanda çağıırıcaktır.

evet en kötüsü şu kaybolma işi kızlar nasıl kaybolcam meselesi ankara istanbula gitmem imkansız izmire gtcem yine mecburen geçici içintutmadıysa hele çok üzülcem ben zaten bu olay bende büyük travma yaşattı sırf rahatlamak için bir an önce yaptırmıştım tutmadı ise yeniden başa döncem sanırım(ALLAHIM yardım et

gecicide kanamama gibi bişi yok canım üzme kendini hem belki tutmuştur şimdiden yıpratma bi git bakalım kontrole. benimde bugün 23. gün oldu dikişin düğümü düştü laciver böle bir ip.iyimi kötümü bilemedim tuttuda ondanmı düştü yoksa tutmadıdamı düştü daha cokmu erkendi yoksa iyimi oldu kafayı yemek üzereyimdoktorumada ulaşamadım daha önce yaptırıp bilen biri beni aydınlatsa keşke..

benim doktorum 3 ayda düşer dikişlerin tamamı ile dedi cnm 3 ay dolmadan kontrole gelme dedi

benim dikişlerim 1 aydan sonra düşmeye başladı cnm peçeteye geliyordu görmüştümama doktor 3 ay içinde hepsi tamamen düşer diye 3 ay snra gel dedi sen kime olmuştun cnm işlemi

arkadaşlar ankarada acil en uygun fiyata en güvenilir sonuçtan memnun olan arkadaşlardan doktor tavsiyesi bekliyorum. yıllardır psikolojimi altüst eden sinir ilaçları kullanmama kadar varan bu durumdan kurtulmak ve artık önüme bakmak istiyorum lütfen yardım edin lütfen

benim dikişlerim 1 aydan sonra düşmeye başladı cnm peçeteye geliyordu görmüştümama doktor 3 ay içinde hepsi tamamen düşer diye 3 ay snra gel dedi sen kime olmuştun cnm işlemi

canım ben özkan beye oldum umarım erken kaynamıştırda ondan erken düşmüştür yoksa okadar emek çöpe gidecek

canım ebru hanım var 2200lira istoyor genelde herkes ona gidiyor.şahap bey 1500 istiyo sanrıım burda çok yaptıran varmıydı bilmiyorum.ankarada başka bildiğim yok istanbuldakiler ve bursadakiler var.stres yapma inşallah hepimiz kurtulucaz kurtulan arkadaşları görüp umutlan ve doktor için kararını verip yaptır kurtul..

inş. canım erken kaynamıştırda ondan düşmüştür şu yüzüm bi gülse iyiydi artık normal insanlar gibi yaşamaya başlasak stressiz ne güzel olurdu.

arkadaşında dediği gibi ebru hanım ve özkan bey diyor herkes birde bursa yapan bi doktor var minik perimin yaptırdığı murat bey olması lazım.sinir hapları kullanıyorum demişsin kullanılmıycak gibi değilki çok zor bi durum gerçekten tutmadıysa ben de başlıcam psikolojik destek almaya yoksa kalkamıycam altından bunun.o operasyonu olduğum gün çıkmıyor aklımdan ağlayarak çıktım doktorun yanından sevinceğime kurtuldum diye oldum diye ama neden mi ağladım annem babam bu hallerde olduğumu bilse ne kadar üzülürdü diye ağladım onları düşündüm o masaya yattığımda.çok zor bi durum cnm.ama güçlü olmak şart yaptır kurtul bi nebze diner acıların inş. ama yaptırmaklada dinmiyr işte düğün olasıya kadar tutarmı tutmazmı sorusu yiyip bitiriyor insanı işte.

merhaba kızlar ALLAH HEPİNİZİN YARDMCISI OLSUN AYLARDIR TAKİP EDİYORum sizi..ben çok kötüyüm dün forumda bi yazı okdum eşim jinekolog bu ara konuşuluoyr yasaklanması yazmış onu okuduğumdan beri düşünmekten kafayı yiycem.böyle bi şey olabilir mi..doktorunuza sorarmısınız böyle bi şey olabilirmi diyebu bi kezde olan bi şey değil yaptırıp ta tam tutmayan arkdaşlarım ne yapacak öylece kalacak mı son kontrole gidemeden böyle bi şey olamaz değil mi kızlar .off çk korkuyorum çok siz yaptırıp bir nebze kurtuldunuz bende o da yok

Canim ankara ebru zulfikarogluna kuzenim de ben de hymenoplasti olduk kuzenimin dugunu oldu kanamasi da oldu . Benim daha dugunum yok ama ebru hanim kontrol etti kesin kanar diyor. Kendisi ayni zamanda terapist o yuzden psikolojini de rahatlatiyor istersen bi gorus biz memnun kaldik. Bu forumda bi suru kisi de ona yaptirdi...sonuclari takip ediyoruz gonlunu ferah tut ebru hanima guvenebilirsin....

eger oyleyse yandıgımızın resmidir....ya parayı bırıktıremeyenler ya da tutmayanlar ne yapacak ((

eger oyleyse yandıgımızın resmidir....ya parayı bırıktıremeyenler ya da tutmayanlar ne yapacak ((

yasaklansa nolcak,sanki devlette yaptırıyoruz. Bunu yapan doktorlar açık açık bu hastaya bu işlem yapılmıştır diye rapor mu düzenliyo.. yapan yine yapar merak etmeyin o kadar!!

bu amelytın devletle bi alaksı yok die biliyorum en azından ebru hnmın ve murat bey bu sekilde yapıyor. sgk ile bi anlaşmaları yok bildigin özel muayene yani...// bu arada ben bu forumu hymenoplsti konusunda bilgi almak için kullanyrm bi kac baslıgın altnda cok bilmiş arkdslar yazı yazıyor ya onları okumuyrm artık yetrnce canım sıkkın onlrn sıkmasına müsade etmyrm sizde okumayn bnce ... (bilgi veren yazılarla ilgilenyrm )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…